Hoeveel verdient Juultje Tieleman? Het vermogen van Juultje Tieleman

De meest jongeren kennen Juultje Tieleman. Juultje Tieleman is namelijk bekend van onder andere Instagram en YouTube. Juultje Tieleman wordt ook wel influencer genoemd. Juultje is naast social media ook bekend van televisie ze kwam namelijk voor in verschillende programma’s. Heb je altijd al willen weten wat het vermogen van Juultje Tieleman is? Lees dan verder. Wij behandelen in dit artikel het vermogen van Juultje Tieleman, maar ook het salaris van Juultje Tieleman!

Wie is Juultje Tieleman?

Zoals we hierboven al aangaven kent niet iedereen Juultje Tieleman, daarom leggen we eerst uit wie Juultje is en waar we Juultje allemaal van kunnen kennen. Juultje is geboren op 7 juli 1999 in Dirksland en is influencer en vlogster. Juultje was al op jonge leeftijd actief op social media. Ze begon namelijk al met Instagram in 2014, maar toen was ze nog niet zo populair als nu. Juultje Tieleman is voornamelijk bekend geworden door haar relatie met youtuber Gio Latooy.

Toen het uitging tussen Gio en Juultje besloot Juultje om ook te beginnen met YouTube en begon ze haar eigen kanaal. Naast haar eigen kanaal ging ze haar Instagram ook meer bijhouden. Dat was dan ook hét moment dat Juultje actief werd op social media. Het begin van een prachtige carrière. Juultje haar inzet is niet voor niks geweest. We kunnen dan ook wel zeggen dat Juultje Tieleman behoorlijk succesvol is geworden in een korte periode.

Ze heeft in 2022 al meer dan 1.000.000 volgers op Instagram en 170.000 abonnees op YouTube. Naast haar Instagram- en YouTube avonturen is ze ook te bewonderen in een documentaire op Videoland. Juultje was namelijk ook één van de hoofdpersonen in de documentaire Ik Ben Influencer. Hier werd ze een jaar lang gevolgd. Dit was ook te zien op televisie, kunnen we ondertussen dan ook al concluderen dat Juultje Tieleman ook een televisiester is?

Naar haar deelname in de documentaire was ze ook te zien in het laatste Expeditie Robinson seizoen waar meer bekende Nederlanders aan mee deden zoals Sylvia Geersen, JayJay Boske en Famke Louise. Helaas viel ze als zesde af en was het avontuur daarna afgelopen. Desondanks doet ze het op dit moment heel erg goed. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat we de komende tijd nog niet van Juultje Tieleman af zijn en dat het vermogen van Juultje Tieleman de komende jaren nog behoorlijk gaat groeien. Misschien volgt ze Monica Geuze straks wel op.

Het verschil in bereik wordt elke dag steeds groter. Door de deelname aan verschillende programma’s en series groeit Juultje Tieleman nog elke dag. Uiteraard helpt haar huidige relatie met Koen van Heest ook wel een beetje mee. Kort voor de relatie met Koen had ze nog een korte relatie met Don de Jong, daar was dan ook regelmatig te zien in de vlogs. Op dit moment is ze steeds vaker te zien in de video’s van de Bankzitters, en wanneer ze niet voorkomt in de video’s bespreken de heren haar wel.

Wat is het salaris van Juultje Tieleman?

Juultje Tieleman heeft een behoorlijk bereik op social media. We weten allemaal wel dat bedrijven daar dol op zijn en graag samenwerkingen aangaan met influencers die een groot bereik hebben. De meeste mensen zullen het wel weten, maar voor de mensen die het niet weten, influencers krijgen grote bedragen om een bepaalde dienst of product te promoten op social media. Dit is bij Juultje Tieleman ook aan de orde. Juultje Tieleman werkt regelmatig samen met verschillende online kleding winkels. Zo is Juultje onder andere te zien in veel promotiemateriaal van de webwinkel Zalando. Het is natuurlijk ook niet gek dat Juultje hier een leuke vergoeding voor krijgt. Het is namelijk ook haar baan. Ze moet daar dus haar brood mee verdienen. Naast het promoten van kleding is Juultje ook regelmatig te zien in het buitenland. Ze gaat namelijk regelmatig op reis. En dat is meestal nog betaald ook! We kunnen ondertussen dan ook wel zeggen dat ze een echte influencer is! Naast de samenwerkingen verdient ze ook nog een zakcentje met haar YouTube kanaal, maar dat is wel een stuk minder in vergelijking met haar inkomsten uit Instagram. Wat het salaris van Juultje Tieleman precies is, is op dit moment nog onduidelijk aangezien ze niet vaak praat over haar inkomen of bezittingen. Naast het feit dat er op dit moment weinig bekend is over het salaris van Juultje Tieleman is het ook erg lastig om een vast bedrag per maand te noemen, aangezien ze erg afhankelijk is van de samenwerkingen die ze per maand heeft. In de ene maand heeft ze namelijk meer samenwerkingen dan in de andere maand. Daarom is het op dit moment erg lastig om een vast bedrag per maand te noemen. Juultje Tieleman kan er in ieder geval goed van leven, we hoeven ons geen zorgen te maken.

Het vermogen van Juultje Tieleman

We weten ondertussen wat Juultje Tieleman allemaal doet om haar brood te verdienen, maar we weten niet wat haar salaris. Wel weten we dat ze op dit moment een relatie heeft met Koen van Heest. Koen van Heest heeft op dit moment ook erg goed voor elkaar en hij heeft ook nog eens een leuk vermogen dus daardoor stijgt het vermogen van Juultje Tieleman natuurlijk ook. Daarnaast hebben de series en programma’s waar Juultje aan deel heeft genomen ook invloed op het vermogen van Juultje Tieleman. Ze heeft daar uiteraard een vergoeding voor gekregen en in de televisiewereld gaat dat vaak ook behoorlijke bedragen. Ondanks dat we uitgebreid onderzoek hebben gedaan is het erg moeilijk om achter het vermogen van  Juultje Tieleman te komen. Ze is namelijk erg gesloten over haar verdiensten. Hierdoor wordt het voor ons erg lastig om te zeggen wat het vermogen van Juultje Tieleman is. Eén ding is zeker, maar dat hebben we ook al eerder aangegeven, het vermogen van Juultje Tieleman blijft de komende jaren nog wel groeien. Ze is op dit moment ook een prachtig appartement aan het verbouwen in Rotterdam wat ook een bepaalde waarde heeft. We kunnen dus nog veel verwachten van Juultje Tieleman en haar vermogen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!