Hoeveel verdient Don de Jong?

Don de Jong is op dit moment van de meest populaire YouTube Sterren van ons land. Zoals je waarschijnlijk wel weet wordt je goed rijk als vlogger als je geluk hebt. Er zijn verschillende manieren waarop Don de Jong aan zijn geld komt. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we hieronder de belangrijkste info over het inkomen van Don de Jong voor je op een rijtje gezet. Wij geven dan ook antwoord op de vraag “Hoeveel verdient Don de Jong?”

Waar komt het inkomen van Don de Jong vandaan?

Er zijn verschillende manieren waarop Don de Jong aan zijn geld komt. Hieronder hebben we de verschillende inkomstenbronnen voor je verzameld:

hoeveel verdient don de jong?

Inkomsten uit advertenties

Zoals je weet verdiend Don de Jong veel geld met zijn video’s.  Dit doet hij door middel van advertenties via YouTube AdSense. Je kunt dit aanzetten als je 1000 abonnees hebt die minimaal 4000 kijkuren bezorgen voor je kanaal. Er komt uit dat hij per video al snel 1000 euro weet te krijgen. Aangezien Don de Jong een hoop video’s upload kom je op een paar ton per jaar uit. Dit is niet verkeerd voor een jongen van zijn leeftijd. Zo heeft hij laatst een nieuwe Lamborghini gekocht van zijn zuurverdiende geld. 

Samenwerkingen met andere bedrijven

Don de Jong heeft samenwerkingen om de inkomsten van zijn kanaal te verhogen. Zo worden er bijvoorbeeld bepaalde producten gepromoot in de video’s. Het is niet bekend om hoeveel geld het hier gaat. Per promotiepost zal het bedrag dan ook vrij hoog kunnen liggen. De echt grote bedrijven betalen gemiddeld al snel 2000 tot 3000 per post op social media of voor een videovermelding. Het is lastig om te zetten wat Don de Jong precies per maand krijgt vanuit de samenwerkingen. Mijn schatting ligt rond de 2500 per maand van zowel directe betalingen als gratis ontvangen producten.

Don de Jong onderbroek – BeatMyBoxer

mede-eigenaar van BeatMyBoxer. Als klant sluit je een abonnement af waarbij je elke maand een nieuwe onderbroek door je brievenbus krijgt. Samen met zijn goede vriend Mees heeft hij dit bedrijf. Uit de vlogs blijkt dan ook dat het tot op heden een groot succes blijkt te zijn. Doordat Don de Jong pas recentelijk in dit bedrijf heeft geïnvesteerd zal hij hier waarschijnlijk nog geen grote bedragen mee verdienen. Maar door het succes van het bedrijf is het natuurlijk wel aannemelijk dat dit in de toekomst gaat veranderen.

Don de Jong drankje – Focus Drink

Het eerste bedrijf waarin Don de Jong heeft geïnvesteerd is Focus Drink. Dit bedrijf is oorspronkelijk opgericht door de broers Roy (Royalistiq) en Danny, waarbij het zogenaamd functioneel drankje verkoop die helpt bij de concentratie. Ook dit bedrijf blijkt tot op heden een groot succes te zijn. Dit komt dan ook mede door de enorme fanbase van Don en Roy. Er is wel al dividend uitgekeerd aan de aandeelhouders van het bedrijf.

Don de Jong kleding – Donza

Op het moment van schrijven is Don geen eigenaar meer van Donza, maar Don heeft wel geïnvesteerd in het bedrijf. Dit bedrijf is oorspronkelijk opgezet door Mo Bicep en verkoopt kleding. Doordat Don Donza niet meer behandeld in zijn vlogs is het moeilijk in te schatten hoeveel Don hiermee heeft verdient.

Cryptocurrency

Zoals vele andere jonge ondernemers is Don de Jong ook bezig met cryptocurrency. Dit geeft hij dan ook regelmatig aan in de vlogs. De kans is dan ook groot dat Don de Jong ook geld verdient met crypto. Wegens de anonimiteit van cryptocurrency is het moeilijk om in te schatten hoeveel Don heeft ingelegd en verdient.

Hoeveel verdient Don de Jong?

Nu we een duidelijk beeld hebben waarmee Don de Jong zijn geld verdient, is het tijd om antwoord te geven op de vraag die al een tijdje in je hoofd rond gaat. Hoeveel verdient Don de Jong? Het is altijd lastig om te zeggen hoeveel Don de Jong verdient. Toch doe ik mij uiterste best om zo’n goed mogelijke schatting te maken met de volgende berekening.

Zoals ik hierboven al aangaf heeft Don de Jong verschillende inkomstenbronnen. Per maand kom ik uit op 42.500 voor advertenties en 2.500 voor samenwerkingen. Daarnaast schat ik dat Don de Jong nog eens 5000 per maand verdient door de andere inkomstenbronnen zoals de bovenstaande bedrijven en crypto. Ik schat dan ook dat Don de Jong zijn inkomsten rond de 50.000 per maand liggen. Hier moet natuurlijk nog wel belasting vanaf. Na het betalen van belasting ligt zijn inkomen rond de 25.000 per maand.

Inkomen van Don de Jong in de toekomst

Het is natuurlijk zeer de vraag of Don de Jong ook in de toekomst nog zoveel geld zal verdienen. Dit hangt volledig af van de vraag of zijn volgers zijn video’s zullen blijven kijken of dat ze toch afhaken. Hij is op dit moment wel vaker op tv te zien en hij weet diverse grote opdrachten binnen te slepen. De kans is dus groot dat Don de Jong ook in de komende maanden veel zal gaan verdienen.

Waar woont Don de Jong

Don de Jong heeft recent een prachtig eigen huis gekocht. De vrijstaande villa heeft een waarde van 787.500, waarbij het huis wel gedeeltelijk betaald is met een hypotheek. Don heeft het dus anders gedaan dan Enzo Knol. Na de aankoop heeft Don ervoor gekozen om het huis helemaal te verbouwen. Door deze verbouwing is zijn huis ongetwijfeld meer waard geworden.

Don de Jong RS6

We weten allemaal wel dat het wagenpark van Don de Jong niet slecht is. Een aantal jaren geleden begon hij met een prachtige Audi A4 die hij vervolgens heeft ingeruild voor een snelle Audi RS3. Op dit moment heeft Don de Jong een Audi RS6 ter waarde van zo’n 50.000 en zoals wij hierboven ook aangaven bezit hij ook een Lamborghini Huracan Performante ter waarde van 250.000.

Vermogen Don de Jong

Net als de maandelijkse inkomsten is het ook moeilijk om exact te zeggen wat het vermogen van Don de Jong is. We kunnen wel kijken naar alle bezittingen die Don de Jong al heeft opgebouwd. Wanneer ik kijk naar alle bezittingen en zijn maandelijkse inkomsten en investeringen schat ik het vermogen van Don de Jong op zo’n 950.000. We kunnen dan ook wel concluderen dat hij het op dit moment heel erg goed voor elkaar heeft.

Zelf geld verdienen met YouTube

Hebben we geïnspireerd en wil je ook zelf geld gaan verdienen met YouTube? Dat is mogelijk, maar wij snappen dat het erg lastig kan zijn om een eigen YouTube kanaal te starten en waar moet je precies beginnen? Leer hoe je een YouTube kanaal kunt maken, hoe je dit kanaal laat groeien en hoe je inkomsten kunt genereren. Dit zijn de eerste woorden die je op de website van Cash Cow Academy leest. Spreken deze woorden je direct aan? Dan wordt het alleen maar mooier door de volgende toevoeging: ‘zonder ooit zelf een video op te nemen’.

Zoals deze omschrijving laat blijken, zou je dus op een passieve manier geld kunnen verdienen. Hóe je dat precies kunt doen, ga je leren met de Cash Cow Academy cursus. Naast de cursus is het ook mogelijk om de Blueprint van Jeline Brands aan te schaffen. In deze blueprint staat dan ook precies hoe je geld kan verdienen doormiddel van YouTube video’s.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!