Hoeveel verdient Koen van Heest?

Koen van Heest behoort zeker tot de top van YouTube Nederland, maar Koen is ook een echte ondernemer in hart en nier. De mede-Bankzitter, Koen van Heest is beter bekend als de bedenker van de app Kaasje. Maar ook met het YouTube kanaal haalt Koen een behoorlijke zak met geld binnen, maar hoeveel verdient Koen van Heest? Dat lees je hier.

hoeveel verdient Koen van Heest

Koen van Heest YouTube

Koen is natuurlijk één van de Bankzitters, maar naast het YouTube kanaal van de Bankzitters heeft Koen van Heest ook nog zijn eigen YouTube kanaal. Op zijn eigen YouTube kanaal heeft Koen van Heest al bijna 650.000 abonnees behaald! Dat is toch al een hele prestatie als je het aan mij vraagt. Daarnaast worden zijn video’s op dit moment ook heel erg goed bekeken waar we kunnen concluderen dat hij zijn goede groei nog wel even doorgaat zetten. Ik kan dus wel stellen dat Koen van Heest een behoorlijk goede fanbase heeft opgebouwd en dat zijn YouTube avontuur nog lang niet voorbij is. Het gaat op dit moment zo goed met Koen dat hij besloten heeft een tweede kanaal aan te maken voor zijn gamevideo’s. Per video krijgt hij ongeveer 200.000 tot 400.000 views wat natuurlijk ook een leuk zakcentje genereert. Per 1.000 views verdien je ongeveer één euro. Per maand upload Koen van Heest ongeveer 6 video’s wat dus neerkomt op ongeveer 2.500 euro per maand aan YouTube inkomsten van zijn eigen kanaal. Hieruit kunnen we dan ook al redelijk antwoord geven op de vraag “Hoeveel verdient Koen van Heest”.

Koen van Heest kaasje

Zoals ik hierboven al aangaf heeft Koen van Heest ook zijn eigen app laten ontwikkelen. Wat eigenlijk allemaal begon als één grote grap begon uiteindelijk een leuke inkomstenbron te worden van Koen. Aangezien hij allemaal verschillende soorten video’s maakt kon dit idee er nog wel even tussendoor. Koen maakt bijvoorbeeld video’s waarin Yes-R liefdes advies komt geven, of hij speelt Among Us met andere Bankzitters. Maar ongeveer een jaar geleden kwam Koen met het geniale idee om een eigen app te laten ontwikkelen. Hij besloot een specialist in te schakelen en een paar maanden laten war zijn eigen app een feit. Het werd namelijk zijn eigen mobiele game genaamd “Kaasje”. Inmiddels is Kaasje al meer dan een miljoen keer gedownload. Het was dan ook Koen zijn intentie om uiteindelijk met zijn fans te delen hoeveel hij verdiend aan zijn app. Achteraf bleek dit bedrag zo hoog te zijn dat hij besloten heeft om dit bedrag niet te delen. Het is namelijk nooit verstandig om over geld te praten helemaal niet als je, je eigen veiligheid niet in gevaar wil brengen. Zijn fans respecteerde dit, maar ze zijn nog wel nieuwsgierig. Ook dit heeft weer invloed op de vraag “Hoeveel verdient Koen van Heest”. Hij heeft aan Kaasje dan ook zeker een leuk bedrag verdient.

Koen van Heest kaasje

Koen van Heest ondernemingen

Naast een succesvolle app, een goedlopend YouTube-kanaal, media-aandacht runt Koen van Heest ook nog eens twee goedlopende ondernemingen. Deze ondernemingen heeft hij samen met zijn vrienden opgericht. Het zijn namelijk twee sites. We praten dan ook over GameKoning en IkWiilTeGoed.nl. Je verwacht het misschien wel al een beetje, maar hier kopen zijn fans waarschijnlijk heel erg veel producten. Wel is het lastig om te zeggen hoeveel Koen hier uiteindelijk aan verdient aangezien hij het samen met zijn vrienden doet. Wel kunnen we concluderen dat ze genoeg producten verkopen aangezien zijn vrienden ook allemaal reclame maken voor deze twee bedrijven. En dat zijn natuurlijk geen kleine jongens, ik praat dan namelijk over de andere Bankzitters. Wanneer je de video’s van Koen bekijkt en van de andere Bankzitters kan je wel concluderen dat de bedrijven op dit moment behoorlijk goed lopen. Ook zijn ondernemingen hebben invloed op de vraag “Hoeveel verdient Koen van Heest”, maar het blijft lastig om in te schatten hoeveel Koen van Heest daadwerkelijk verdient aan zijn ondernemingen.

Hoeveel verdient Koen van Heest?

Zoals je hierboven al kon lezen weten we hoeveel views Koen ongeveer heeft per maand. Aan de hand daarvan kunnen we concluderen dat Koen van Heest minimaal 2.500 per maand verdient. Het is uiteindelijk erg lastig om te schatten hoeveel Koen van Heest daadwerkelijk verdient aangezien hij meerdere YouTube kanalen heeft en hij ook ondernemingen heeft met zijn vrienden. Daarom schat ik zijn inkomen rond de 5.000 per maand. Let wel op dat dit puur een schatting is. Eén ding is zeker, maar dat wist je waarschijnlijk wel al, maar we hoeven ons op dit moment absoluut geen zorgen te maken over Koen van Heest.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!