Hoeveel verdient Famke Louise? Wat is het vermogen van Famke Louise

Het kan natuurlijk voorkomen dat jij nog nooit van Famke Louise hebt gehoord, maar je moet je dan wel een beetje beginnen te schamen hoor. Famke Louise is een 20-jarige vlogger, bekend van neppe prank-video’s op YouTube en scoorde eind 2017 een hit met haar eerste nummer. Inmiddels is ze al door heel Nederland bekend, maar wat verdient Famke Louise en wat is het vermogen van Famke Louise? Dat lees je hier.

vermogen van Famke Louise

Wie is Famke Louise?

Famke Louise oftewel Famke Jantina Louise Meijer is geboren op 9 december 1998. Famke Louise is vooral bekend onder haar artiestennaam Famke Louise. Famke Louise is een Nederlandse vlogger en zangeres. In 2016 is ze begonnen met haar eigen YouTube kanaal. Op dit YouTube kanaal plaatste ze oorspronkelijk video’s waar ze haar vrienden en vriendinnen in de maling nam. Echter bleek al snel dat het ging om neppe video’s. De video’s waren dus in scene gezet waardoor ze al snel een carrière switch maakte. De neppe video’s maakte ze met haar vrienden groep en haar toenmalige vriend genaamd Tim oftewel SnapKing en Joey Bravo. Zoals ik hierboven aangaf vielen de grappen bij heel erg veel mensen niet goed in de smaak aangezien al snel bleek dat het om neppe video’s ging. In 2019 had Famke Louise 356 duizend abonnees op haar YouTube kanaal. In 2017 verscheen het programma Models In Paris van RTL. Hier was Famke Louise ook in te zien. Tijdens het programma probeerde Famke Louise in Parijs aan het werk te gaan als model. Een droom van elk meisje toch? Daarnaast heeft Famke Louise ook meegedaan met Expeditie Robinson, De Jongens tegen de meisjes en het Jachtseizoen van StukTV. Inmiddels gebruikt Famke haar kanaal voor haar muziek. Famke heeft niet mee gedaan aan de minste programma’s. Als we kijken naar de vorige deelnemers van bijvoorbeeld Expeditie Robinson zien we dat er veel meer bekende Nederlanders hebben meegedaan aan het programma zoals Sylvia Geersen, Juultje Tieleman en JayJay Boske. Door deze deelnames heeft ze meer bekendheid gekregen wat ook weer een positief effect heeft gehad op het vermogen van Famke Louise.

Wat verdient Famke Louise?

Zoals ik hierboven al aangaf is Famke Louise vooral bekend geworden door haar YouTube avonturen, maar door haar zangkunsten lukt het haar ook om een behoorlijke groep mensen aan te spreken. Door de teksten die Famke Louise zingt in haar nummers krijg je het idee dat deze jonge ster behoorlijk wat geld verdient, maar is dat ook echt zo? Er is een behoorlijk lijstje beschikbaar met alle hits die Famke Louise de laatste jaren heeft gescoord. Denk bijvoorbeeld aan de nummers, Op me monnie en VROOM. In 2020 werd er een schatting gedaan naar het inkomen van Famke Louise en toen werd er gezegd dat het salaris van Famke Louise neerkomt op zo’n €30.000 per maand. Deze schatting komt door de berekening van haar YouTube views en haar Spotify streams. Dat is natuurlijk leuk voor het vermogen van Famke Louise.

Een grappig feitje is dat de akoestische versie van Famke haar hit genaamd VROOM op Spotify de eerste twee maanden al meer dan 9 miljoen keer is gestreamd. Per stream betaalt Spotify 0.0072 euro wat neerkomt op €60.000 euro. In twee maanden tijd heeft Famke Lousie dus al meer dan €60.000 verdient en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Dit heeft natuurlijk ook weer invloed op het vermogen van Famke Louise.

Famke Louise en Ronnie Flex

Het kan zijn dat je Famke ooit hebt gezien samen met de zanger Ronnie Flex. In 2018 werd bekend dat Famke Louise een relatie had met Ronnie Flex. Helaas strandde die relatie in 2019. Hierna heeft ze nog wel een relatie gehad met een Amerikaanse rapper. Op dit moment is er geen spoor van liefde te herkennen rondom Famke Louise. Het is dus niet bekend of er op dit moment een vriend in beeld is bij de zangeres. Wellicht heeft de samenwerking tussen Famke Louise en Ronnie Flex ook invloed gehad op het vermogen van Famke Louise.

Het vermogen van Famke Louise

We weten nu dat de zangeres meer inkomsten heeft dan alleen van haar nummers. Als je alle inkomsten mee gaat rekenen, dan komt zij veel hoger uit dan die €30.000 per maand. Naast Spotify wordt ze namelijk ook nog betaald via YouTube.  Op dit moment hebben haar top hits al meer dan €25.000 verzameld. Dankzij het succes met haar nummers kan ze inmiddels een behoorlijk bedrag vangen voor een optreden. De zangeres kan je namelijk al boeken voor €2000 per 15 minuten en dat is natuurlijk mooi opgenomen. We hebben natuurlijk een periode geen optredens gehad vanwege het coronavirus, maar het is nu weer mogelijk om optredens te geven. Aangezien Famke Louise nog redelijk jong is, heeft ze nog niet zoveel vermogen opgebouwd. Er wordt dan ook geschat dat Famke Louise op dit moment een vermogen van ongeveer €800.000 heeft. Ik verwacht wel dat dit in de loop der jaren gaat groeien. Famke Louise is namelijk nog lang waardoor ze nog een hele lange tijd heeft om een groter vermogen op te bouwen. We kunnen het er dan ook wel over eens zijn dat dit nog niet het einde is van het vermogen van Famke Louise

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!