Het vermogen van Jay Jay Boske

JayJay Boske is een Nederlandse televisiepresentator en voormalig rugbyspeler. Naast zijn televisiewerk is JayJay Boske ook actief op zijn eigen YouTube kanaal genaamd “Day1”, maar ook op het YouTube kanaal van Concentrate, maar hoeveel verdient JayJay Boske en wat is het vermogen van JayJay Boske? Dat lees je hier.

Wie is JayJay Boske?

JayJay Boske is op 6 januari 1986 geboren in Utrecht. Op zijn 18de verhuisde JayJay Boske naar Newcastle om professional rugbyspeler te worden bij Newcastle Falcons. In Nederland speelde hij al bij de Rugby Club Hilversum. Sinds kort heeft JayJay ook een vriendin. JayJay Boske heeft namelijk een relatie met zijn vriendin Carolina van Dorenmalen. Goed gedaan JayJay!

Toch merkte JayJay al snel dat zijn rugby-carrière over en uit was. Na zijn rugby-carrière werd JayJay Boske actief voor de BNN University, waar hij radio leerde maken, maar hij nam ook korte interviews af. Het blijkt maar weer dat JayJay Boske een man is met vele talenten. Na 4 jaar bij de BNN University gewerkt te hebben was JayJay klaar voor een stap. JayJay Boske maakte dan ook de overstap naar Veronica, waar hij meerdere programma’s mocht presenteren. Het begon dan ook allemaal met de programma’s “Bouwersch” en “De Fukkers” daarnaast nam JayJay Boske ook in 2014, 2015 en 2019 deel aan het reisprogramma “Roadtrippers”.

In 2015 maakte JayJay Boske weer een stap. Dit keer maakte hij de overstap naar RTL. In 2016 deed hij mee aan het programma Expeditie Robinson, waar hij opviel door zijn vriendschap met Boerin Bertie. Expeditie Robinson staat helemaal in het teken van bekende Nederlanders. Zo deden onder andere Sylvia Geersen, Juultje Tieleman en Famke Louise eerder al mee aan Expeditie Robinson. In hetzelfde jaar deed JayJay Boske mee aan de serie Jachtseizoen van de vrienden van StukTV. JayJay is dus een man die behoorlijk bekend is geworden de laatste jaren, maar hij wordt elke dag een stukje bekender en dat komt mede door zijn YouTube kanaal Day1 waar hij veel video’s maakt samen met zijn goede vriend La Fuente. Zijn succes heeft dan ook zeker invloed op het vermogen van JayJay Boske.

Het vermogen van JayJay Boske

Nu we weten wat hij allemaal gedaan heeft en wat zijn inkomstenbronnen zijn kunnen we gaan kijken naar het vermogen van JayJay Boske, denk jij dat je al weet wat het vermogen van JayJay Boske is? Ik schat het vermogen van JayJay Boske rond de 1,2 miljoen euro. Dit is dan gebaseerd op zijn televisie-carriere, maar ook op zijn YouTube kanaal. Het is natuurlijk moeilijk om in te schatten wat het vermogen van JayJay Boske is aangezien ik niet op de bankrekening van JayJay Boske kan kijken. Eén ding wat wel zeker is dat JayJay Boske nog lang niet klaar is. Het vermogen van JayJay Boske gaat dan ook zeker nog groeien aangezien zijn YouTube kanaal steeds groter aan het worden is en zijn bedrijven op dit moment ook lekker hard groeien. We zijn dus ook nog lang niet klaar met JayJay Boske en we kunnen en mogen nog zeker veel verwachten wat natuurlijk ook weer invloed heeft op het vermogen van JayJay Boske. Wellicht haalt hij dit jaar een vermogen van 1.5 miljoen of zelfs een vermogen van 2 miljoen euro. Misschien is hij wel de nieuwe Chahid Charrak met zijn bedrijven, of de nieuwe Enzo Knol met zijn YouTube kanaal. Dat kan natuurlijk ook!

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!