Hoeveel verdient Gio Latooy? Het vermogen van Gio Latooy

Gio Latooy is op dit moment één van de meest bekende YouTubers van Nederland. Gio gaat tijdens zijn vlogs dan ook regelmatig op vakantie, rijdt in mooie auto’s en heeft de mogelijkheid om allemaal mooie dingen aan te schaffen. Maar wat is het vermogen van Gio Latooy? En hoeveel verdient Gio Latooy eigenlijk? Dat lees je hier.

Wie is Gio Latooy?

Gio Latooy oftewel Giovanni Latooy is geboren in Rotterdam op 24 september 1998. Gio Latooy is onder de jongeren voor bekend als Gio. Gio is een Nederlandstalige vlooger op YouTube, maar hij is ook actief als acteur. Gio Latooy uploadt elke dag een filmpje over zijn leven en runt dus eigenlijk een eigen realityshow, maar dan niet op televisie maar op YouTube. Op het kanaal van Gio heeft hij ondertussen al een behoorlijke following weten op te bouwen. Op dit moment heeft Gio al 1.33 miljoen abonnees weten te verzamelen en dat doet hij dan ook zeker heel erg goed. Eén ding is ondertussen wel al zeker en dat is dat Gio goed kan leven van zijn YouTube inkomsten. Zijn inkomen heeft natuurlijk ook weer een positief effect op het vermogen van Gio Latooy.

Gio Latooy relaties

We snappen dat Gio Latooy het op jonge leeftijd al erg goed voor elkaar. Zowel zakelijk als in de liefde. Hij heeft op dit moment al meerdere relaties gehad en dat waren ook behoorlijk succesvolle meiden. We hebben het dan over Juultje Tieleman, Jade Anna en Isha van Dijk. De meeste mensen kennen Juultje Tieleman wel. Juultje Tieleman is net zoals Gio bekend geworden door social media. Juultje is ook een influencer. Hetzelfde geldt voor Jade Anna. Op 8 december maakte Gio en Jade bekend dat ze uit elkaar zijn. De heel YouTube Nederland was geschokt, niemand had dit namelijk verwacht. Wel gaven ze aan dat we ze nog regelmatig terug zullen zien in de video’s. Isha van Dijk had een relatie met Gio na Juultje Tieleman. Deze relatie was echter snel voorbij. Isha kunnen we kennen als model.

Hoeveel verdient Gio Latooy?

Aan de hand van het aantal abonnees dat Gio Latooy heeft op zijn YouTube kanaal en het aantal maandelijkse views kan ik een redelijke schatting maken hoeveel hij ongeveer verdient. Mijn schatting is dat Gio Latooy ongeveer €15.000 tot €20.000 per maand verdient aan zijn YouTube kanaal. Het is wel belangrijk om te weten dat dit puur een schattig is. Ik kan natuurlijk niet op zijn bankrekening kijken om daadwerkelijk te zien hoeveel Gio Latooy daadwerkelijk verdient. Naast YouTube hebben YouTubers vaak nog meer inkomstenbronnen. Enzo Knol heeft bijvoorbeeld zijn merchandise en dat heeft Gio Latooy dan ook weer. Hij verkoopt namelijk allemaal verschillende truien met zijn logo. Vaak verdienen vloggers het meeste geld met sponsored content. Dat betekent dat grote YouTubers behoorlijk veel geld kunnen vragen voor het plaatsen van betaalde content. Je ziet dan ook al snel dat grote YouTubers duizenden euro’s kunnen vragen voor een betaalde post op bijvoorbeeld Instagram. Gio Latooy heeft dan ook al een keer aangegeven in zijn vlogs dat hij samenwerkingen aangaat met bedrijven. In deze vlog zij hij dat het hoogste bedrag dat hij ooit heeft ontvangen €60.000 euro is voor een samenwerking.

vermogen van gio Latooy

Het vermogen van Gio Latooy

Wanneer we kijken naar alle inkomstenbronnen van Gio Latooy en alles bij elkaar op gaan tellen komen we uit op een behoorlijk vermogen. Zijn gemiddelde inkomen zou dan rond de 1.5 miljoen euro uitkomen en dat is nog maar een lage schatting. Gio heeft namelijk ook een behoorlijk eigen vermogen waar we allemaal wel van op kijken. Op de balans van Gio Latooy staat op dit moment zo’n 153.000 euro en dat is toch ook een behoorlijk mooi bedrag voor een jonge van zijn leeftijd. Ik denk dan ook wel dat we allemaal wel kunnen concluderen dat Gio Latooy het heel erg netjes heeft gedaan en dat bijna alle jongeren er van dromen om hetzelfde te doen. Van je hobby je baan maken en ook nog eens leuk te verdienen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!