Over Werk-Vrij.nl

Al vanaf jongs af aan had ik een droom: Geld verdienen en binnen harken.

Ik weet niet hoe het voor jou was, maar als er op mijn verjaardag een envelopje kwam, maakte mijn jonge ondernemershart een sprongetje.

Natuurlijk deed ik wel net alsof ik het kaartje heel interessant vond en het geld maar een kleine bijzaak was. 😉

Maar , hoe krijg ik meer geld?

Daarom was ik eigenlijk altijd al bezig met de vraag: Hoe krijg ik meer geld? De constante beweging om manieren te vinden om deze vraag te vervullen heeft me telkens op nieuwe wegen gebracht. (En eigenlijk is er van de 10 dingen die ik heb gedaan maar ongeveer 1 ding geslaagd.)

  • Ik heb een hondenoppas en uitlaatservice opgericht.
  • Ontbijtjes verzorgd voor verjaardagen (voornamelijk familieleden achteraf gezien)
  • Telefoonhoesjes verkocht toen de smartphones opkwamen. (Yep: Via DealExtreme.com)
  • Kranten bezorgd op een tijdstip die ik niet graag meer op de wekker zie. (Dit was geen succes)
  • Auto’s gewassen, talloze gazonnetjes gemaaid en zelfs maaltijden bezorgt in bejaardencentra.

Uiteindelijk werd ik winkelmedewerker.

Na wat jaartjes in de Jumbo rond te hebben gelopen merkte ik een bepaald patroon op. Een baantje voor mij was aan het begin leuk , maar na een half jaar wanneer er geen nieuwe dingen meer te ontdekken waren, haakte ik qua interesse snel af. De koeling inpakken met dezelfde zakjes sla, vragen beantwoorden van net iets te ongeduldige klanten. Op het moment dat er geen uitdaging meer was haakte ik af, en zocht ik wat nieuws.

Ondertussen stond ik online niet stil..

Een eigen business bleef me ondertussen nog steeds interesseren. Op internet las ik veel over ondernemers en hun verhalen. Ook volgde ik veel bekende online ondernemers en luisterde ik naar podcasts over hoe ze hun business hadden opgebouwd. Verschillende dingen heb ik geprobeerd om op te zetten. Dropshippen met een Shopify webshop, trading met cryptocurrencies. Uiteindelijk behaalde ik mijn eerste successen met affiliate marketing. Lees hier meer over Affiliate Marketing!

Wat is Affiliate Marketing?

Een klant maakt kennis met een product van een verkoper via de blog van Jan. Jan is de affiliate. Als de klant besluit het product van de verkoper te kopen, ontvangt Jan als beloning een commissie van de verkoper.

Dit verdienmodel heet Affiliate Marketing. Deze manier van geld verdienen wordt veelvuldig toegepast door websites met informatie over allerlei onderwerpen.

Een website over afvallen verdiend bijvoorbeeld geld door bezoekers naar het boek: Killerbody van Fajah Lourens te sturen!

De Affiliate Marketing Revolutie

In mijn zoektocht op internet naar een manier van geld verdienen kwam ik op een forum wat met Internet Marketing te maken heeft. Hier waren veel topics van mensen die door middel van Affiliate Marketing en adverteren geld wouden verdienen met hun website.

Ik las vooral de verhalen van mensen die succes hadden, en die een log hadden bijgehouden. Een soort: Road to succes.

wat is affiliate marketing 2021

Hier maakte ik kennis met het werk van Jacko Meijaard. Zijn werk en cursus werd genoemd door forumleden die beaamden dat zijn cursus en methode echte resultaten brachten. De website van Jacko Meijaard bracht me bij de Affiliate Marketing Revolutie. Na enige tijd twijfelen heb ik de cursus gekocht om het te gaan proberen. De cursus zag er veelbelovend uit.

Ik begon met het opnemen van alle informatie uit de video’s die Jacko Meijaard op had genomen. Ze gingen over het bouwen van een website, het plaatsen van content en het inzetten van technieken zoals SEO en email marketing. Ik startte een website die op dit moment al weer offline is. Helaas was het geen succes. De focus verloor ik al snel en ik keek verder naar een ander verdienmodel..

Toch kwam ik terug bij Jacko..

Ik stond altijd nog in de mailinglist van Jacko. Ook had ik een connectie op LinkedIn met hem, dus ik zag zijn berichten in mijn tijdlijn voorbij komen. Het viel me op dat hij precies hetzelfde is blijven doen als dat hij in 2017 al deed toen ik voor het eerst met hem in aanraking kwam. Het enige wat een groot verschil was , waren zijn resultaten…

Maanden van 40K tot zelfs 100K zijn voor Jacko tegenwoordig realiteit geworden. Volgens zijn berichten ligt de key in consistency. Al 10 jaar lang is hij bezig met Affiliate Marketing. En voor 10 jaar lang is hij elke dag bezig met zijn business. Zijn stelregel, die hij ook veel noemt in zijn podcasts en blogs, is: Wees elke dag bezig met je business!

Er werden dus geen gouden bergen beloofd die als je even investeerde gelijk op je pad zouden komen. Dit was iets anders. Dit was het resultaat van een man die zijn visie op de lange termijn had geschoven. De meeste mensen hebben al moeite om iets 1 jaar vol te houden.

Jacko Meijaard was de persoon die ik zocht.

Door persoonlijke coaching en begeleiding van Jacko Meijaard begon ik opnieuw met het affiliate marketing avontuur. Maar dit keer stond ik anders in mijn schoenen! Ik was gewapend met een lading nieuwe motivatie om succes te halen, en had de kennis van een professional achter de hand.

Elke maand heb ik een leden webinar van Jacko’s persoonlijke coaching! Hier deelt hij zijn meest recente en beste strategieën om sneller commissies te scoren in 2019. De kennis die ik hier uit haal is waanzinnig. Soms is een klein verschil in wat je doet van hele grote betekenis. Na enkele weken ontving ik mijn eerste commissies!

Eindelijk had ik succes.

En ik was niet van plan om nu op te geven. Gedreven schreef ik elke dag nieuwe artikelen en testte ik nieuwe methodes uit om mensen naar mijn website te trekken. Wel gebruikte ik naast Jacko’s tips ook mijn eigen kennis over Online Marketing. Als combinatie van deze twee dingen merkte ik dat ik direct ontzettend veel goede resultaten binnen haalde.

De commissies stroomden binnen!

In de maand juni 2019 heb ik 4000 euro verdiend!

Vanaf dit moment wist ik dat het mogelijk was! Geld verdienen met Affiliate Marketing is de manier om een passief inkomen op te bouwen. Ik ben deze zomer van mijn verdiende geld al voor het eerst op reis geweest naar het zonnige Kroatië! En van de winter staat er een trip gepland naar New York.

Omdat ik naast mijn studie geld moest verdienen werkte ik eerst als bijbaan bij de plaatselijke ALDI. Nu heb ik dankzij deze inkomsten bron voor aankomend studiejaar mijn bijbaan opgezegd! De sleutel van mijn succes ligt absoluut in de coaching van Jacko Meijaard!

Nu ben ik klaar om mijn kennis te delen op dit platform, Werk-Vrij.nl. Het doel is om zo veel mogelijk mensen te helpen dezelfde stappen te zetten als die ik heb gezet. Voor iedereen is het mogelijk om een ander leven te krijgen dankzij het internet!

Anno 2021 is het noodzakelijk om je business te verbinden met de krachtigste bron en motor, het web! Begin daarom met het bouwen van een inkomstenbron naast je huidige baan.