Hoeveel verdient Monica Geuze? Het vermogen van Monica Geuze

We kennen Monica Geuze allemaal wel, de vrouw die in 2021 gekozen werd als de mooiste vrouw van Nederland. Maar wat verdient Monica Geuze eigenlijk en wat is het vermogen van Monica Geuze? Dat lees je hier.

Monica Geuze dé mooiste vrouw van 2021

Zoals ik hierboven al kort aangaf is Monica Geuze in 2021 uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. Monica Geuze heeft hierdoor extra veel aandacht gehad. Het is natuurlijk een hele grote eer om de mooiste vrouw van Nederland te mogen zijn, maar is ze ook de vrouw met het grootste vermogen van Nederland. Dat is de grote vraag. In het begin van haar carrière bleek al snel dat ze het niet lastig vond om voor de camera te staan. In het begin van haar carrière speelde ze namelijk in een videoclip van Racoon en ze heeft zelfs een relatie gehad met Ronnie Flex én met Lil Kleine. De kans is dan ook groot dat je Monica Geuze regelmatig voorbij ziet komen op social media. Wanneer je Monica Geuze voorbij ziet komen merk je al snel dat het erg goed gaat met haar op het financiële gebied. Ze heeft op dit moment samen met haar vriend een prachtig huis gekocht in Amsterdam. Ondanks dat het erg moeilijk is om op dit moment een huis te vinden in Amsterdam is Monica Geuze er wel in geslaagd. Dat heeft ongetwijfeld te maken met haar gevulde bankrekening, maar hoeveel verdient Monica Geuze eigenlijk? Dat lees je hieronder

Hoeveel verdient Monica Geuze?

We kunnen er wel vanuit gaan dat Monica Geuze het op dit moment niet slecht heeft. Dat heeft onder andere te maken dat ze meerdere inkomstenbronnen heeft en omdat ze al een aantal jaren razend populair is. De meeste mensen zullen Monica Geuze kennen door haar vlogs op YouTube. Ze verdiende via deze weg al een behoorlijke zak met geld door de gesponsorde video’s die Monica Geuze maakte. Daarnaast verdient ze ook nog geld via andere vormen van reclame. Wanneer we gaan kijken naar het complete inkomen via YouTube komen we neer op een maandelijks bedrag wat rond de 10.000 euro zit. Dat is natuurlijk niet slecht. Haar inkomen zit wel goed, maar ze heeft natuurlijk nog veel meer inkomstenbronnen waardoor het vermogen van Monica Geuze een behoorlijke boost krijg. Wanneer we het over social media hebben komt Monica Geuze sowieso voorbij. Het is dan ook wel bekend dat de bekende mensen bakken met geld kunnen verdienen met Instagram. Dat is dan ook het geval bij Monica Geuze. Nikki Plessen gaf laatst al aan dat een post van haar gemiddeld rond de 30.000 kost. We weten op dit moment niet hoeveel Monica Geuze vraagt voor een gesponsorde post, maar we kunnen er wel vanuit gaan dat, de prijzen van Monica Geuze een stuk hoger liggen als we kijken naar het aantal volgers van Monica Geuze.

Het vermogen van Monica Geuze

We weten ondertussen wat Monica Geuze ongeveer verdient, maar wat is het vermogen van Monica Geuze? Dat is de grote vraag. Nu we weten wat haar salaris ongeveer is kunnen we een goede schatting maken van het vermogen van Monica Geuze. Monica Geuze zit namens verschillende merken ook in campagnes. Wat Monica Geuze in totaal verdient is natuurlijk lastig te zeggen aangezien wij niet haar bankrekening kunnen bekijken, maar wat we wel weten is dat Monica Geuze het op dit moment niet slecht heeft. Ze kan regelmatig een dure tas kopen en dat laat ze dan ook graag zien aan haar volgens. Het zijn dan ook geen goedkope tassen die Monica Geuze bijna elke week koopt. We gaan er dan ook vanuit dat Monica Geuze een behoorlijk vermogen heeft en dat klopt ook wel. Wanneer we gaan kijken naar het vermogen van Monica Geuze komen wij uit om een vermogen tussen de 2 en 3 miljoen euro. Dat heeft Monica Geuze heel erg netjes gedaan. We kunnen er dan ook nog wel vanuit gaan dat Monica Geuze nog lang niet van internet vandaan is en dat het vermogen van Monica Geuze de komende jaren nog behoorlijk gaat groeien. Monica Geuze wordt elke dag namelijk steeds populairder waardoor ze ook steeds aantrekkelijker wordt voor de grote merken. We weten dan ook allemaal wel dat de grote merken bereid zijn om een behoorlijk bedrag neer te leggen voor promotie.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!