Hoeveel verdient Wesley Sneijder? Het vermogen van Wesley Sneijder

Wat is het vermogen van Wesley Sneijder? Dat vragen erg veel mensen zich af. We kennen Wesley Sneijder allemaal wel als één van de grootste Nederlandse voetballers. Ondanks dat hij misschien zelf niet de grootste is, heeft hij ons met zijn talent verbaasd en dat geldt niet alleen voor ons, maar voor heel erg veel mensen over de hele wereld.

Wie is Wesley Sneijder?

Wesley Sneijder is op 9 juni 1984 geboren in Utrecht. Tijdens zijn carrière heeft Wesley Sneijder gespeeld als aanvallende middenvelder. Hij speelde tussen 2002 en 2019 voor Ajax, Real Madrid, Internazionale, Galatasaray, OGC Nice en AI-Gharafa. Wesley Sneijder was van 2003 tot en met 2018 international in het Nederlands Elftal samen met Rafael van der Vaart. Wesley Sneijder speelde in totaal 134 wedstrijden voor Nederland. Tijdens die wedstrijden maakte hij 31 doelpunten en daar zaten ook een paar belangrijke doelpunten tussen. Wesley Sneijder heeft zijn carrière in het Nederlands Elftal afgesloten onder de coach Dick Advocaat, de coach die hem ook heeft laten debuteren.

Wesley Sneijder investeringen

Voordat we gaan kijken wat het vermogen van Wesley Sneijder is gaan we eerst kijken naar de investeringen die Wesley Sneijder heeft gedaan. Eén ding is zeker, niet alle investeringen zijn geslaagd. Er zijn juist meer gefaald dan geslaagd en dat heeft natuurlijk ook invloed op het vermogen van Wesley Sneijder. We kunnen dan ook wel zeggen dat het vermogen van Wesley Sneijder een behoorlijke klap heeft gehad na de mislukte investeringen. In 2018 zat Wesley Sneijder namelijk nog op het dubbele van zijn vermogen. Zo heeft hij zo’n tien tot vijftien miljoen euro verloren aan investeringen als een restaurant dat in 2019 sloot en een appartementencomplex in Turkije. De appartementen lopen nog, maar we kunnen met zekerheid zeggen dat het Wesley Sneijder behoorlijk wat geld heeft gekocht. Helaas voor Wesley, maar hij heeft ook behoorlijk wat vermogen moeten afstaan na zijn scheiding met Yolanthe Cabau. Toch hoeven we nog geen medelijden te hebben met Wesley Sneijder. Hij heeft namelijk nog zeker een leuk vermogen waar hij nog van kan genieten, maar wat heeft Wesley Sneijder nog over als het gaat om vermogen? Dat lees je hieronder.

Het vermogen van Wesley Sneijder

Wat is het vermogen van Wesley Sneijder? Dat vragen we ons allemaal af. We weten inmiddels wat hij allemaal heeft verloren, maar wat heeft Wesley Sneijder nog over? Dat gaan we je nu vertellen. Inmiddels is Wesley Sneijder geen prof meer, maar voor iemand van zijn leeftijd heeft hij zeker een mooie carrière achter de rug en daar mag hij dan ook zeker erg trots op zijn. Wel is het belangrijk om te weten dat Wesley Sneijder nog altijd actief is in de voetbalwereld. Hij is recent namelijk aangeschoven als tafelgast bij Veronica Offside. Het voetbalprogramma waar hij samen met Wilfred Genee en Andy van der Meijde praat over het afgelopen weekeind. Daarnaast speelt hij soms ook nog wel eens in een reclamespotje waar hij uiteraard ook een leuke vergoeding voor krijgt. Wat hij hiervoor mag ontvangen weten we natuurlijk niet, maar we kunnen er vanuit gaan dat het om een behoorlijk bedrag gaat. Op dit moment heeft Wesley Sneijder een vermogen van twintig miljoen euro. Dat kan wat gedaald of gestegen zijn, maar dat is waar van vanuit gaan. Wesley Sneijder heeft namelijk ook geïnvesteerd in crypto. Hierdoor schommelt zijn vermogen altijd een beetje. Toch is Wesley Sneijder verreweg van arm en kan hij nog lang genieten van zijn vermogen. Het is zelfs nog mogelijk dat het vermogen van Wesley Sneijder gaat stijgen omdat hij ook steeds vaker op de televisie te zien is, maar of het vermogen van Wesley Sneijder echt gaat stijgen gaan we zien. Op dit moment kan Wesley Sneijder in ieder geval nog genieten van zijn welverdiende vermogen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!