Hoeveel verdient Yolanthe Cabau? Het vermogen van Yolanthe Cabau

Het kan bijna niet anders, je moet wel eens gehoord hebben van Yolanthe Cabau. Maar wie is Yolanthe Cabau eigenlijk en wat is het vermogen van Yolanthe Cabau? Dat lees je hier.

Wie is Yolanthe Cabau?

Yolanthe Cabau werd geboren op Ibiza, Spanje, en groeide op in een rijke familie met een Spaanse vader en een Nederlandse moeder. Ze heeft zeven broers en zussen en vijf halfbroers en zussen uit het vorige huwelijk van haar vader. Volgens Spaans gebruik bestaat haar achternaam uit haar vader en moeder: Cabau Van Kasbergen. Ze kwam naar Nederland met haar moeder en broers en zussen toen ze vijf jaar oud was. Op haar 17e werd ze toegelaten tot De Trap, een kortdurende beroepsopleiding op het gebied van performance in Amsterdam. Yolanthe Cabau is te zien in een videoclip van Charly Luske. Daarna speelde ze in verschillende tv-shows zoals Costa!, Zomervibe (van Ali B), Wiegelied (van Volendam 3JS) en in 2019 de DNA SBS6-serie.

In 2006 speelde ze in de korte film Turkey Chicks. Latere films zijn onder meer de Amerikaanse film Pain and Gain, de Turkse versie van de Police Academy (2015) en de Nederlandse speelfilm F*ck de Liefde (2019).

Yolanthe Cabau is ook actief op televisie, waar ze verschillende shows presenteert. In 2006 begon ze mee te doen aan het BNN programma URBNN, en in 2007 werd ze teamlid van Try Before You Die (ook BNN), waarna ze verschillende andere programma’s begon te vertonen zoals TROS’ Twinzz, RTL 5‘s Expeditie Poolcirkel 2015 , De Boys tegen de Girls in 2018 (ter vervanging van Chantal Janzen) en Temptation Island VIPS met Kaj Gorgels. Yolanthe Cabau had een relatie met de bekende Nederlander, rapper Bart Zeilstra (‘Baas B.’), zanger Jan Smit en voetballer Wesley Sneijder, met wie ze trouwde en daarna weer uit elkaar ging. Zij en Wesley Sneijder hebben een zoon.

Yolanthe Cabau salaris

Yolanthe Cabau maakte vier weken lang een film in Egypte. Ze speelde in een romantische thriller die zich afspeelt in Egypte terwijl ze op de Nijl vaart. Het is maar een kleine productie van anderhalf uur. Het verhaal volgt het verhaal van 2 Amerikaanse stellen die op een cruise op de Nijl zijn, totdat een sexy en ondeugende mediterrane vrouw met haar man aan boord stapt. Waarschijnlijk Yolanthe. De presentatrice en actrice krijgt hiervoor 114 euro per dag betaald. Ze heeft er vier weken aan gewerkt, dus je hebt zo’n 3500 euro. Dat tikt toch lekker aan. Uiteraard heeft dit salaris ook invloed op het vermogen van Yolanthe. Daarnaast hield Yolanthe Cabau ook nog eens 19 miljoen euro over aan de scheiding met Wesley Sneijder. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat Yolanthe Cabau een leuk vermogen heeft opgebouwd.

Het vermogen van Yolanthe Cabau

Maar wat is het nou het vermogen van Yolanthe Cabau, dat vragen heel erg veel mensen zich af. Dat lees je dan ook hier. We weten ongeveer wat Yolanthe Cabau krijgt voor een klus en wat ze heeft overgehouden aan de scheiding met Wesley Sneijder, maar wat is het vermogen precies van Yolanthe Cabau? Dat kunnen we natuurlijk niet zien, maar we kunnen wel een schatting maken van het vermogen van Yolanthe Cabau. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat het vermogen van Yolanthe Cabau tussen de 15 en 20 miljoen euro ligt en dat is behoorlijk. Aangezien Yolanthe Cabau op dit moment behoorlijk aan het ondernemen is kunnen we wel verwachten dat het vermogen van Yolanthe Cabau in de komende jaren nog wel gaat groeien, maar met hoeveel weten we niet precies. We zijn in ieder geval nog niet van Yolanthe Cabau af. Ze heeft het op dit moment goed voor elkaar.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!