Hoeveel verdient Andy van der Meijde? Het vermogen van Andy van der Meijde

Andy van der Meijde is bekend geworden als profvoetballer. Andy speelde dan ook voor verschillende grote voetbal clubs in Nederland, maar ook in het buitenland. Andy van der Meijde is op dit moment ook al een paar jaren bezig met social media en het maken van YouTube video’s. Andy van der Meijde heeft dan ook al meegedaan aan verschillende televisie programma’s maar hoeveel verdient Andy van der Meijde en wat is het vermogen van Andy van der Meijde? Dat lees je hier.

Andy van der Meijde vermogen

Andy van der Meijde

Zoals we hierboven al aangaven is Andy op dit moment heel erg veel aan het ondernemen. Toch kennen de meeste mensen Andy van der Meijde als profvoetballer. Uiteraard hoor een profvoetballer een riant vermogen te hebben. Helemaal als we kijken naar alle clubs die Andy van der Meijde heeft mogen vertegenwoordigen. Echter, waarschijnlijk is er niets overgebleven van zijn inkomsten uit zijn voetballeven. Dat komt omdat Andy van der Meijde problemen heeft gehad met drank en drugs. Toch heeft Andy van der Meijde niet zoveel spijt van zijn verleden. Andy van der Meijde geeft namelijk aan dat het niet alleen maar ellende was. Het leven kan eenmaal zo lopen gaf Andy van der Meijde aan. Doordat Andy van Meijde op dit moment populair is door de verschillende series die Andy maakt vragen heel erg veel mensen af wat het vermogen van Andy van der Meijde is. Andy komt regelmatig nog op Televisie, maar hoeveel levert dat allemaal op? Dat lees je hieronder.

Andy van der Meijde Melisa Schaufeli

Heeft Andy van der Meijde op dit moment een vrouw? Helaas dames, Andy van der Meijde heeft op dit moment al een relatie met zijn vrouw genaamd Melisa Schaufeli. De vrouw van Andy van der Meijde is dan ook een bekende, maar ook zeker een rijke vrouw. Melisa is namelijk heel erg ondernemend ingesteld en heeft dan ook een eigen zaak genaamd “Melisa’s Salon & Beauty Bar”. Je verwacht het misschien al een beetje, maar dit is een kapsalon, schoonheidssalon en nagelsalon in één. Daarnaast is Melisa ook te zien in de playboy en verschillende televisie programma’s zoals Andy en Melisa. We kunnen dan ook wel zeggen dat de vrouw van Andy van der Meijde erg ondernemend is.

Andy van der Meijde huis

“Waar woont Andy van der Meijde?” is een veel gestelde vraag. Andy van der Meijde woont op dit moment samen met Melisa in de omgeving van Apeldoorn. Het huis van Andy van der Meijde heeft een kleine €825.000 gekost. Andy van der Meijde heeft zijn woning gekocht met een hypotheek van €200.000. Dit betekent dat Andy van der Meijde sowieso een vermogen hebben van €625.000. Dat is natuurlijk al lekker meegenomen als we kijken naar Andy zijn vermogen. We kunnen er dan ook wel van uitgaan dat het Huis van Andy van der Meijde een behoorlijke woning is. Misschien is het wel een villa, wie zal het weten. Precies, Andy en Melisa. Het vermogen van Andy van der Meijde is dan sowieso al €625.000.

Andy van der Meijde boek

Nadat Andy gestopt is moet voetballen begon hij direct met ondernemen. Hij begon dan ook met het schrijven van een biografie. In 2012 lanceerde hij zijn biografie genaamd “Geen genade”. Hierin werd het verhaal toegelicht over de verwoesting van zijn voetbalcarrière en privé door de verslavingen die Andy op dat moment allemaal had. Zoals we hierboven al aangaven is een groot deel van zijn vermogen toen op gegaan aan drank, drugs en prostituees. Het boek bleek een groot succes te zijn. Andy mag dan ook zeker trots zijn op zijn biografie. Het bleek namelijk al heel erg snel een bestseller te zijn. Het succes van dit boek heeft uiteraard ook weer invloed op het vermogen van Andy van der Meijde.

Andy van der Meijde YouTube

De meeste jongeren kennen Andy van der Meijde misschien niet van zijn voetbalcarrière, maar van zijn YouTube kanaal “Bij Andy in de auto.” Tijdens Bij Andy in de auto komen (oud) profvoetballers, artiesten, influenceren en BN’ers te gast in zijn auto. Op het YouTube kanaal van Andy presenteert hij deze serie. Elke dinsdag upload hij een nieuwe video op het YouTube kanaal waarin wordt gepraat, maar vooral gelachen over van alles en nog wat. Tijdens deze serie kom je er dan ook wel achter dat Andy van der Meijde een echte grappenmaker is. Lachen is dan ook heel erg belangrijk voor een mens. Ik raad je dan ook aan om deze serie te gaan kijken wanneer je een vervelende dag achter de rug hebt. Ik garandeer je dan ook dat je moet lachen tijdens het kijken. Andy heeft onder andere Chahid Charrak bij hem in de auto gehad. Deze aflevering was uiteraard ook een succes. Andy is altijd heel erg open over geld en zijn salaris. Volgens Andy verdient hij ongeveer zo’n €6.000 per maand met zijn YouTube video’s. €6.000 per maand is natuurlijk lekker meegenomen. Deze inkomstenbron tikt dan ook lekker aan bij het vermogen van Andy van der Meijde.

Andy van der Meijde voetbal

Tot 2011 heeft Andy van der Meijde gevoetbald voor verschillende proflcubs. Zowel in Nederland als in het buitenland. Tijdens die tijd was Andy dan ook een hele goede rechtsbuiten. Hij heeft dan ook gevoetbald voor clubs zoals Ajax, FC Twente, Inter, Everton en het Nederlands elftal. Hij heeft dus zowel in Nederland als in het buitenland gespeeld. Andy was dan ook een hele goede voetballer. Het zijn namelijk geen kleine clubs waar Andy van der Meijde voor gevoetbald heeft. Achteraf had Andy van der Meijde wel spijt dat hij naar het buitenland is gegaan. We spreken dan ook over de clubs  zoals Inter en Everton. Andy had het in die periode heel erg lastig doordat hij helemaal alleen was met zijn toenmalige vrouw. Er waren geen familie en vrienden om hem heen waardoor Andy het heel erg lastig mee. Ander van der Meijde bij Inter was dan ook geen succes en bij Everton had hij ook heel erg weinig minuten gemaakt. Hij zat voornamelijk veel op de bank. Hij is dan ook de duurste speler van Everton als we kijken naar de hoeveelheid minuten die Andy van der Meijde voor Everton heeft gespeeld. Hij moet daar soms nog wel om lachen, maar leuk was het zeker niet.

Wat verdient Andy van der Meijde per maand?

Voordat we kunnen berekenen wat het vermogen van Andy van der Meijde is, is het belangrijk om te weten wat het salaris van Andy van der Meijde is. Als we kijken naar de verschillende bronnen die Andy van der Meijde heeft zien we dat hij het op dit moment niet slecht heeft. Over de bedragen die Andy van der Meidje krijgt voor zijn sponsordeals weten we niet heel erg veel, en daar is ook erg weinig over te vinden. Wel heeft Andy van der Meijde meerdere keren aangegeven dan hij ongeveer 6.000 euro per maand verdiend met zijn YouTube serie. Dat is natuurlijk al een lekker bedrag, maar dat is niet alles. Andy van der Meijde heeft namelijk nog meer inkomstenbronnen. Doordat Andy ook veel sponsordeals heeft is zijn salaris elke maand verschillend. He ligt er namelijk aan hoeveel van die sponsordeals Andy heeft. Daarnaast fluctueert het salaris vanuit zijn YouTube kanaal ook per maand, Bij YouTube ben je namelijk afhankelijk van het aantal weergaven die je video’s hebben. Daarom geven wij ook aan dat het hebben over een salaris van ongeveer 6.000 euro per maand. Desondanks is dat een erg mooi bedrag en zijn we daar allemaal een beetje jaloers op.

Het vermogen van Andy van der Meijde

Bij sommige bekende mensen is het makkelijk om iemand zijn vermogen te schatten, maar bij Andy van der Meijde is dat een ander verhaal. Als we kijken naar zijn huidige inkomstenbronnen heeft hij het totaal niet slecht. We hoeven dan ook geen moeite medelijden te hebben met Andy van der Meide en Melisa. Zoals we eerder al aangaven verdient hij met YouTube zo’n €6.000 per maand met zijn YouTube kanaal. Dat is natuurlijk niet Andy zijn enige inkomstenbron. Hij doet ook aan sponsordeals zoals die van TOTO, maar hij is recent overgestapt naar Betcity. Andy geeft dan ook eerlijk aan dat hij door deze deal meer geld verdient dan dat hij eerder deed bij TOTO. Helaas is het niet bekent hoeveel Andy van der Meijde krijgt voor deze deal.

Ik schat het vermogen van Andy van der Meide dan ook rond de €5.000.000 euro. Dit is een schatting dus het vermogen van Andy van der Meijde kan natuurlijk veel hoger zijn, maar het kan ook maar zo zijn dat het vermogen van Andy van der Meijde veel lager is. Dit is puur een schatting. Wel kunnen we concluderen dat Andy van der Meijde op dit moment behoorlijk succesvol is en dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!