Het vermogen van Rafael van der Vaart

Wanneer je een fanatieke voetbal liefhebber bent kan het bijna niet anders dat je Rafael van der Vaart kent. Hij heeft natuurlijk een prachtige carrière achter de rug, maar wat is het vermogen van Rafael van der Vaart? En wie is Rafael van der Vaart precies? Dat lees je allemaal hier.

Wie is Rafael van der Vaart?

Een aantal jaren geleden was Rafael van der Vaart één van de grootste voetbaltalenten van Nederland. Rafael van der Vaart liet al snel bij Ajax zien dat hij zijn tegenstanders alle hoeken van het veld kan laten zien, maar later deed hij precies hetzelfde bij andere topclubs zoals Real Madrid en Tottenham Hotspur. Ook bij de grote clubs speelde Rafael van der Vaart de sterren van de hemel. Ondertussen is Rafael geen profvoetballer meer, maar we mogen nog steeds van hem genieten op de televisie. Hij is op het moment van schrijven namelijk analist bij verschillende voetbalprogramma’s. We zijn dus nog niet af van Rafael van der Vaart en dat is maar goed ook. Rafael van der Vaart heeft Nederland zeker op de kaart weten te zetten tijdens zijn carrière en het spel wat hij elke week weer op de mat bracht. Doordat Rafael van der Vaart voor zoveel verschillende topclubs heeft gespeeld heeft hij ongetwijfeld ook leuk salaris gehad waardoor het vermogen van Rafael van der Vaart een gigantische boost heeft gehad. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat Rafael van der Vaart een behoorlijk vermogen heeft opgebouwd tijdens zijn loopbaan.

De carrière van Rafael van der Vaart

Zoals ik net al aangaf heeft Rafael van der Vaart een mooie carrière achter de rug, Hij lijkt wel een beetje op de toptrainer Dick Advocaat. Dick Advocaat is dan wel trainer geweest bij verschillende top clubs en Rafael van der Vaart is juist speler geweest. Rafael van der Vaart begon zijn fantastische carrière bij Ajax. Dit deed hij dan ook al op jonge leeftijd. Ajax is dan ook de club waar hij actief was in de jeugd. Zoals we in het begin al aangaven werd Rafael van der Vaart gezien als één van de grootste talenten van het land. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat Rafael van der Vaart uiteindelijk bij hele grote clubs heeft mogen spelen. Iedereen zag dat Rafael van der Vaart één van de beste spelers ter wereld kon worden. Nadat hij minuten gemaakt had op de Nederlandse velden in het shirt van Ajax was hij klaar voor de volgende stap. Rafael van der Vaart wou ook minuten gaan maken in het buitenland. Rafael van der Vaart wist dan ook zijn carrière te vervolgen in Denemarken, het land waar een andere oud Ajacied vandaan komt, genaamd Christiaan Eriksen. Naast het feit dat er heel erg veel mensen waren die vonden dat Rafael van der Vaart veel talent had waren er uiteraard ook mensen die het daar niet mee eens waren. Misschien was Rafael van der Vaart volgens hen niet de beste, maar hij heeft wel bij de beste clubs van de wereld gespeelt wat ook weer zorgt dat het vermogen van Rafael van der Vaart behoorlijk is, maar wat is het vermogen van Rafael van der Vaart precies? Dat lees je hieronder.

Het vermogen van Rafeal van der Vaart

We hebben je al een kleine hint gegeven dat door te zeggen dat Rafael van der Vaart een behoorlijk vermogen heeft weten op te bouwen. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat we ons totaal geen zorgen hoeven te maken over het financiële gebied van Rafael van der Vaart. Rafael van der Vaart heeft helemaal niks te klagen. Kort nadat hij stopte met voetballen werd het vermogen van Rafael van der Vaart geschat op een kleine 18 miljoen euro wat natuurlijk een behoorlijk vermogen is. Dat is toch lekker voor Rafael van der Vaart die nog geen twee honderd interlands heeft gespeeld voor het Nederlands elftal. Wanneer we het over Rafael van der Vaart hebben moeten we het ook wel even kort hebben over zijn beste vriend genaamd Wesley Sneijder. Ondanks dat Wesley Snijder het op dit moment minder voor elkaar heeft vanwege de scheiding met Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft hij een behoorlijk stuk van zijn vermogen moeten inleveren. Rafael van der Vaart hoeft zich hier dan ook nog geen zorgen over te maken. Hij is tot op heden namelijk nog heel erg blij met Estavana Polman. Ondanks dat wordt het vermogen van Rafael van der Vaart op dit moment geschat tussen de 19 en 20 miljoen euro. Afhankelijk van hoe Rafael van der Vaart met zijn geld omgaat, zou het ook maar zo kunnen dat het vermogen van Rafael van der Vaart de komende jaren nog gaat groeien. Eén ding is zeker, Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman hebben het echt goed voor elkaar.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!