Het vermogen van Dick Advocaat

Iedereen die een beetje in de voetbalwereld zit kent Dick Advocaat wel. Dick staat dan ook wel een beetje bekend om het feit dat hij regelmatig zijn kassa aan het vullen is en omdat hij niet kan stoppen met trainer zijn. Maar wat is het vermogen van Dick Advocaat? Elke keer denkt iedereen dat het zijn laatste wedstrijd is, maar vervolgens staat een nieuwe uitdaging alweer om de hoek. Als we kijken naar het CV van Dick Advocaat moet hij ook wel een behoorlijk vermogen hebben. Het is dan ook geen groot geheim dat Dick Advocaat als geen ander op zijn geld kan zitten. Maar hoeveel verdient Dick Advocaat nou eigenlijk?

Dick Advocaat voetbaltrainer

Zoals ik hierboven al aangaf is Dick Advocaat een behoorlijke naam in de voetbalwereld. Iedereen kent Dick Advocaat dan ook wel wanneer je een beetje betrokken bent bij de voetbalwereld. Dick Advocaat zei twee jaar geleden dan ook dat hij zou stoppen als voetbaltrainer. Na veertig mooie jaren vond Dick Advocaat het dan ook wel genoeg, maar niets is minder waar. Hij stond het volgende seizoen gewoon weer langs het veld als voetbaltrainer. Wel bij een andere club, maar dat maakt in dit geval niet zoveel uit. Tijdens zijn carrière is hij dan ook trainer geweest bij verschillende clubs. Dick Advocaat is dan ook maar liefst trainer geweest van 22 clubs. Dick Advocaat is onder andere trainer geweest van de nationale elftallen van Nederland, Rusland, België en Rusland. Naast de nationale elftallen is Dick Advocaat ook trainer geweest bij verschillende clubs zoals Borussia Mönchengladbach, Fenerbache en Zenit Sint-Peterburgs staan op zijn CV. Uiteraard is hij ook trainer geweest van een aantal Nederlandse topclubs. We kunnen dus wel concluderen dat Dick Advocaat behoort tot de meest succesvolle trainers van Nederland en misschien ook nog van de wereld. Uiteraard heeft hij bij al die landen en clubs een leuke zak geld verdiend wat ook weer invloed heeft op het vermogen van Dick Advocaat. Wanneer we kijken naar het CV van Dick Advocaat heeft hij het zeker niet slecht gedaan tijdens zijn carrière als voetbaltrainer.

Hoeveel verdient Dick Advocaat

Doordat Dick Advocaat niet kan stoppen met het trainen van voetbalclubs en nationale landen heeft hij ondertussen ook een leuke bijnaam gekregen. Hij heeft namelijk de bijnaam “Dagobert Dick”. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de miljoenen die Dick Advocaat tijdens zijn carrière binnen heeft geharkt. In zijn tijd in Zuid-Korea en in de Verenigde Emiraten en in Rusland verdiende Dick Advocaat heel erg goed. Tijdens deze periode heeft Dick Advocaat een vermogen van een aantal miljoenen binnen geharkt. Doordat Dick Advocaat behoorlijk wat geld heeft komt hij ook regelmatig voorbij in verschillende programma’s en daar mag Dick Advocaat dan ook behoorlijk trots op zijn!

Het vermogen van Dick Advocaat

Zoals ik hierboven al aangaf weet Dick Advocaat wel wat geld verdienen is. Als je als Nederlandse trainer zoveel clubs en landen mag trainer mag je, je gerust succesvol noemen. Ik verwacht dan ook wel dat het vermogen van Dick Advocaat behoorlijk is. Ik schat dan ook dat het vermogen van Dick Advocaat rond de 23 miljoen euro hebt. Het liefst geeft hij daar natuurlijk niets van uit, maar een aantal jaar geleden heeft hij wel een mooi cadeautje voor zichzelf gekocht. Hij kocht namelijk een enorme villa. Dat is dan ook de plek waar Dick Advocaat de komende jaren mag genieten van zijn hard verdiende geld en wie weet zien we hem binnenkort wel weer langs de velden, maar het kan ook maar zo zijn dat hij nu definitief gestopt is. Bij Dick Advocaat weten we het nooit! Misschien gaat hij wel beginnen met vloggen zoals Enzo Knol.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!