Hoeveel verdient Wilfred Genee Het vermogen van Wilfred Genee

De meeste mensen zullen Wilfred Genee kennen van het programma Vandaag Inside. Samen met René van der Gijp en Johan Derksen is hij elke doordeweekse dag te zien op Veronica. Naast het presenteren van Vandaag Inside doet Wilfred Genee ook nog andere waardoor hij flink wat geld op kan strijken, maar hoeveel verdient Wilfred Genee en wat is het vermogen van Wilfred Genee? Dat lees je hier.

Wie is Wilfred Genee?

Zoals ik hierboven al aangaf is Vandaag Inside niet het enige waar Wilfred Genee zijn geld mee verdient. Hij doet namelijk ook nog andere klussen tussendoor waar hij een behoorlijke zak geld voor krijgt. Daarnaast is hij regelmatig ook te horen op Radio Veronica Inside en heeft hij een programma op de BNR Nieuwsradio. Ook nam hij als presentator deel aan programma’s als de UEFA Europa League, Café Hendriks en Genee, maar waar we moeten natuurlijk ook niet zijn podcast vergeten. Dit is echter niet het enige. We komen Wilfred Genee nog veel vaker online tegen, maar hij is ook met regelmaat te bewonderen op de Nederlandse televisie. Dit zijn echter een paar voorbeelden waar Wilfred Genee allemaal te zien is.

Het salaris van Wilfred Genee

Wilfred Genee heeft het op dit moment totaal niet slecht. Hij mag dan ook eigenlijk helemaal niet klagen met een jaarsalaris van €700.000. Omgerekend komen we dan uit op een salaris van een klein €60.000 per maand. Dit salaris heeft hij natuurlijk mede te danken aan zijn sterke onderhandelingscapaciteiten. Johan Derksen en René van der Gijp lachen er soms wel eens om hoe commercieel Wilfred Genee is, maar hij mag zeker trots zijn op deze eigenschap. Hij heeft door de oversta p van RTL naar Talpa zeker een grote vooruitgang geboekt en dat is dan ook niet geheel onterecht. Het televisieprogramma is gewoon een kijkcijferkanon. Er kijken dagelijks honderdduizenden mensen naar het televisieprogramma en daar hoort natuurlijk ook presentator bij die een leuk salaris heeft en dat is in dit geval Wilfred Genee. Zoals ik net al aangaf heeft de overstap van RLT naar Talpa Wilfred Genee behoorlijk geholpen. Toen de heren van Vandaag Inside nog bij RTL zaten verdiende Wilfred Genee slechts €500.000 per jaar. Dat is natuurlijk ook een lekker jaarsalaris, maar van €500.000 naar €700.000 is een behoorlijke stap. Daarom geef ik Wilfred Genee nogmaals complimenten voor zijn onderhandelingscapaciteiten. Dankzij de gemaakte overstap steekt Wilfred Genee een extra €200.000 in zijn dat. Dat is dan ook wel lekker meegenomen voor het vermogen van Wilfred Genee.

Het vermogen van Wilfred Genee

Al jarenlang is Wilfred Genee week in, week uit te zien op televisie en de gemaakte overstap van RTL naar Talpa hebben er dan ook voor gezorgd dat Wilfred Genee een behoorlijk vermogen heeft op kunnen bouwen de laatste jaren. Het vermogen van Wilfred Genee is dan ook gigantisch gegroeid de laatste jaren en dat is zeker iets waar Wilfred Genee trots op mag zijn. Met het salaris van Wilfred Genee kan Wilfred Genee ook niks anders dan een mooi vermogen opbouwen. Wanneer je hoort dat het vermogen van Wilfred Genee rond de 2 miljoen euro ligt is het ook niet gek dat hij elke dag te zien is op televisie en dat hij misschien wel één van de best mannelijke presentatoren is van het land. Eén ding is zeker, deze presentator weet wel hoe hij goede contracten moet ondertekenen en hoe hij altijd het onderste uit de kan moet halen. Dat hebben we dan ook onder andere al gezien tijdens zijn overstap. Daardoor is het vermogen van Wilfred Genee behoorlijk gaan groeien en we kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat het vermogen van Wilfred Genee de komende jaren alleen nog maar verder gaat groeien. We zijn nog lang niet van Wilfred Genee af en we zijn ook nog steeds niet uitgekeken op het vermogen van Wilfred Genee.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!