Hoeveel verdient Chahid Charrak? Het vermogen van Chahid Charrak

We kunnen ondertussen wel zeggen dat Chahid Charrak oftewel Dutch Performante dé koning is van de sanitair tegels, maar wat verdient Chahid Charrak? En wat is het vermogen van Chahid Charrak? Dat lees je hier.

Wat is het vermogen van Chahid Charrak?

Wie is Chahid Charrak?

Chahid Charrak oftewel Dutch Performante is een ondernemer die vorig jaar is gestart met het maken van YouTube video’s. Dutch Performante is dan ook erg populair geworden bij zijn doelgroep. Hij is namelijk bevriend met ontzettend veel YouTubers zoals Enzo Knol. Het YouTube avontuur van Dutch Performante begon met winacties voor de YouTube waardoor hij heel erg veel volgers kreeg. Door deze winacties is Chahid zo populair geworden dat iedere tiener hem ondertussen wel kent. Daarnaast is hij ook heel erg populair geworden door zijn gouden Lamborghini.

Chahid Charrak – Eigenaar Tegeldepot

Het kan zijn dat je al weet hoe Chahid Charrak is begonnen met het ondernemen. Toch leg ik het nogmaals even uit. Chahid is al op jonge leeftijd begonnen met ondernemen. Om precies te zijn is Chahid begonnen toen hij 18 jaar oud was. Toevallig had een familielid net geïnvesteerd in een grote hoeveelheid tegels. Van het gespaarde geld nam Chahid een deel van die tegels over om een groothandel te beginnen. Het is als 18 jarige dan ook heel erg moeilijk om zo’n grote voorraad te financieren. Om die reden had Chahid Charrak dan ook een afspraak gemaakt om alles terug te betalen wanneer hij dat kom. Dat bleek achteraf dan ook sneller te zijn dan Chahid had gedacht. Niemand had dan ook verwacht dat hij alles terugbetaald had na een halfjaar. We kunnen dan ook wel concluderen dat Chahid Charrak een echte zakenman is. Het is namelijk een mooie prestatie die Chahid toen al had bereikt. Dat was misschien dan ook wel het teken dat hij goud in handen had. Het eerste jaar ging dan ook heel erg snel voor Chahid. Niemand had verwacht dat het zo’n groot succes zou worden. Het eerste jaar zat Chahid Charrak dan ook al op een omzet van 600.000 euro. Dit werd dan ook elke dag steeds meer en hij leerde ook nog eens heel erg veel van alle vragen die klanten aan hem stelde. Hierdoor kon hij nog betere service leveren waardoor mensen extra vertrouwen hadden in Chahid. Dit resulteerde dan ook weer in meer verkopen.

Chahid Charrak huis

Chahid Charrak heeft op dit moment een prachtig huis. Hij heeft namelijk een villa op maat laten bouwen in zijn woonplaats Zeewolde. Het bonkende geluid van de heipalen die de grond ingaan kan hij zich elke dag nog wel herinneren. Rond het huis van Chahid Charrak worden dan ook nog woningen gebouwd. Toch kan hij het niet laten om af en toe samen met zijn vier kinderen en met zijn vrouw het binnenzwembad in te duiken. Na het zwemmen kunnen Chahid en zijn vrouw heerlijk koken aan het luxe keukeneiland wat in de villa aanwezig is. Dutch Performante heeft dan ook een prachtige villa waar hij zich heel erg goed kan verbouwen. Om jaloers op te zijn.

Chahid Charrak leeftijd

Zoals we hierboven al aangaven is Chahid Charrak al op jonge leeftijd begonnen met ondernemen. Nu vraag jij je vast af hoelang Chahid al bezig is met ondernemen. Dat kunnen we  dan ook makkelijk bekijken door naar zijn leeftijd te kijken. Op het moment van schrijven is Chahid Charrak 32 jaar. Hij is dus al een behoorlijke tijd ondernemer en hij heeft dan ook ongetwijfeld al mooie dingen bereikt tijdens zijn ondernemers journey.

Chahid Charrak vermogen

Het ondernemersleven van Chahid Charrak is veelbelovend. Nu vraag jij je waarschijnlijk af wat het vermogen is van Chahid Charrak. Op het moment van schrijven heeft Chahid 496.000 volgers op Instagram en op YouTube een kleine 325.000 abonnees. We kunnen het er dan ook allemaal wel over eens zijn dat Chahid Charrak oftewel Dutch Performante behoorlijk succesvol is. Zowel financieel als op social media. Op dit moment heeft Chahid Charrak in totaal 6 verschillende ondernemingen en verdiende met de grootste onderneming een goede 21 miljoen euro in 2019. Met deze prestatie staat Chahid Charrak dan ook op plek 83 in de Twinkle top 100. Chahid Charrak heeft dit dan ook zeker verdiend. Hij is zijn hele leven al bezig met ondernemen en dan wordt het succes je ook wel gegund. Hij heeft er uiteraard ook voor gewerkt. We mogen met z’n alle trots zijn op Chahid. Laat hij een voorbeeld zijn voor alle jonge ondernemers in Nederland.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!