Hoeveel verdient Enzo Knol? Het vermogen van Enzo Knol

We kunnen ondertussen wel zeggen dat Enzo Knol één van de meest succesvolle Nederlandse YouTubers is. Enzo upload elke dag een nieuwe vlog op zijn kanaal, waarin hij laat zien hoe zijn dag eruit zien. Je kan tegenwoordig dan ook niet meer om Enzo heen. Enzo spreekt dan ook dagelijks honderdduizenden mensen aan, maar hoeveel verdient Enzo Knol en wat is het vermogen van Enzo Knol?

De auto’s van Enzo Knol

We weten allemaal wel dat je met YouTube een leuk zakcentje kan verdienen. We zien dan ook bijna dagelijks dat er weer een auto wordt aangeschaft door verschillende YouTubers. Ook Enzo Knol heeft hard gewerkt voor zijn prachtige wagenpark. De eerste auto die Enzo Knol kocht was een Porsche Panamera 4s. Absoluut geen slechte eerste auto. Deze auto heeft Enzo rond de 200.000 euro gekost. Toen Enzo deze prachtige Porsche Panamera 4s in 2017 kocht was hij nog niet helemaal tevreden met de uitstraling. Enzo koos er toen ook voor om deze dieselauto een wrap te geven.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Eind 2018 was Enzo toe om een extra auto aan te schaffen. De YouTuber besloot te gaan voor een SUV. Enzo had destijds meerdere keren aangegeven dat hij het tijd vond voor een iets hogere auto. Hij was er dan ook in geslaagd om een iets hogere auto te vinden, hij kocht namelijk een Jeep Grand Cherokee Trackhawk met een waarde van zo’n 225.000 euro. De Jeep was dan ook echt een monster op de weg. Helaas bleek de Jeep Grand Cherokee Trackhawk niet zo’n goede aankoop te zijn geweest. Dat komt omdat de auto in Enzo zijn bezit langer heeft stil gestaan dan reden. Ondanks dat Enzo veel pech heeft gehad met deze auto blijft deze wagen een beest.

Lamborghini Urus

Naast het feit dat Enzo Knol heel erg veel pech heeft gehad met zijn Jeep Grand Cherokee Trackhawk was Enzo nog niet klaar met de SUV’s. Enzo besloot zichzelf een fantastisch cadeau te geven. Enzo had zichzelf namelijk de bruutste SUV ter wereld gegeven, namelijk de Lamborghini Urus. We hoeven je dan ook niet te vertellen hoe fantastisch deze auto is. Enzo heeft zijn huidige Lamborghini Urus aangeschaft voor een kleine 280.000 euro. Toch blijft de auto van Enzo Knol bijzonder. Enzo laat zijn auto namelijk meerdere keren per jaar veranderen van kleur. Soms wel tot 5 keer per jaar!

Enzo Knol zijn appartement

We kennen allemaal wel het appartement dat Enzo heeft in Zeist. Doordat Enzo erg populair is in Nederland en België hoefde Enzo niet bij de bank aan te kloppen voor een hypotheek, maar betaalde hij de koopsom met eigen geld. Hij heeft zijn luxe appartement aangeschaft voor een prijs van 430.000 euro, terwijl de vraagprijs 465.000 euro was. Voor dit bedrag heeft hij een appartement gekregen van 160 vierkante meter op een mooie plek. Enzo heeft natuurlijk geen hypotheeklasten, maar hij moet maandelijks wel 208 euro aan servicekosten betalen. Zijn appartement ligt op een steenworp afstand van het centrum van Zeist.

Enzo Knol zijn huis

Sinds kort is Enzo erg druk met het verbouwen van zijn nieuwe villa in Soesterberg. Voor zijn nieuwe villa heeft Enzo een koopsom van 915.000 euro neer gelegd. Ook voor deze woning heeft Enzo geen hypotheek genomen. Voor dit bedrag is Enzo eigenaar geworden van een prachtige villa met een totale woonoppervlakten van 173 vierkante meter. De villa heeft in totaal 8 kamers, waaronder vijf slaapkamers. Zoals we al aangaven is Enzo op dit moment druk bezig met het verbouwen van zijn recent aangekochte villa. Dit was dan ook wel nodig. Tot die tijd woont hij nog in zijn prachtige appartement in Zeist. Enzo en zijn broer Milan zijn nu ook bijna buren. Er zit nog één huis tussen én hij woont zowat naast de vliegbasis Soesterberg. Een prachtige locatie en dicht bij je familie.


Enzo Knol zijn appartement in Italië

Naast zijn recent gekochte villa heeft Enzo ook een prachtig appartement in Italië gekocht. Het nieuwe appartement van de YouTuber maakt deel uit van een complex, waardoor hij als eigenaar toegang krijgt tot het grote gezamenlijke zwembad. Wanneer het iets te druk is bij het gezamenlijke zwembad kan Enzo er altijd nog voor kiezen om een poging te wagen bij het Gardameer. Enzo’s appartement is namelijk heel erg dichtbij het Gardameer. Naast het prachtige weer is het ook een goede plek voor Enzo om even tot rust te komen. In Italië krijgt de YouTuber minder verzoeken voor handtekeningen en foto’s, maar het Gardameer is wel een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Het appartement van Enzo Knol is in totaal zo’n 80 vierkante meter en wordt ingericht opgeleverd met een grote keuken, een woonkamer en een slaapkamer. In totaal heeft Enzo Knol een bedrag van 350.000 euro betaald voor dit prachtige appartement in de buurt van het Gardameer.

De webshop van Enzo Knol

Naast zijn prachtige huizen en appartementen verkoopt Enzo Knol net zoals de meeste YouTubers merchandise. In het verleden bleef het vaak bij het schatten van de inkomsten, maar Enzo heeft recent laten weten dat de merchandise misschien wel de helft van zijn inkomen bepaald. Het is je waarschijnlijk dan ook wel al opgevallen dat Enzo heel erg veel merchandise heeft en dat het ook blijft groeien. Wij gaan er dan ook vanuit dat Enzo hier steeds meer aangaat verdienen. Wel is het belangrijk dat hij niet zijn gehele carrière zoveel heeft verdiend aan zijn merchandise.

Inkomen Enzo Knol

Het blijft lastig om de totale inkomsten in te schatten. Wij schatten dat Enzo Knol in zijn carrière waarschijnlijk al 6,6 miljoen euro heeft verdiend. Hierbij moeten we wel zeggen dat een management fee van 15% wordt gerekend door Divimove die de belangen behartigd van Enzo Knol. Maar hoeveel verdient Enzo Knol nou eigenlijk? In totaal komen we dan uit op zo’n 5,6 miljoen euro. Zoals we hierboven al aangaven is het erg lastig om in te schatten hoeveel Enzo nou echt verdiend. Daarom maken we een kleine rekensom.

Wekelijks heeft Enzo zo’n 7 miljoen views, dat zijn per jaar 364 miljoen wat gelijk staat aan zoon 364 duizend euro. 1 miljoen views leveren ongeveer 1000 euro op.

Hoeveel verdient Enzo Knol?

Tel bij dit bedrag 300.000 euro op voor sponsoring en vermenigvuldig het keer 2 voor alle merchandise. Dan kom je op zo’n 1,328 miljoen euro per jaar. Van dit bedrag moet nog zijn management fee van 15% af. Wanneer we dit doen komen we ongeveer uit op een inkomen van 1,1 miljoen euro per jaar. Dat is toch niet slecht en heel erg mooi meegenomen. We kunnen wel zeggen dat Enzo boven Qucee staat.

LET OP: Zoals we aangaven is het erg moeilijk om iemand zijn of haar inkomen te schatten. Het kan dus erg verschillend zijn

Geld verdienen met YouTube

Hebben we geinspireerd en wil je ook zelf geld gaan verdienen met YouTube? Dat is mogelijk, maar wij snappen dat het erg lastig kan zijn om een eigen YouTube kanaal te starten en waar moet je precies beginnen? Leer hoe je een YouTube kanaal kunt maken, hoe je dit kanaal laat groeien en hoe je inkomsten kunt genereren. Dit zijn de eerste woorden die je op de website van Cash Cow Academy leest. Spreken deze woorden je direct aan? Dan wordt het alleen maar mooier door de volgende toevoeging: ‘zonder ooit zelf een video op te nemen’.

Zoals deze omschrijving laat blijken, zou je dus op een passieve manier geld kunnen verdienen. Hóe je dat precies kunt doen, ga je leren met de Cash Cow Academy cursus. Naast de cursus is het ook mogelijk om de Blueprint van Jeline Brands aan te schaffen. In deze blueprint staat dan ook precies hoe je geld kan verdienen doormiddel van YouTube video’s.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!