Hoeveel verdient DJ La Fuente? Het vermogen van DJ La Fuente

DJ La Fuente timmert de laatste tijd behoorlijk aan de weg en hij scoort dan ook hit na hit, maar hoeveel verdient DJ La Fuente eigenlijk en wat is het vermogen van DJ La Fuente? Dat lees je hier.

Wie is DJ La Fuente?

La Fuente oftewel Job Smeltzer is geboren op 13 oktober 1983 in Eindhoven. La Fuente, is een Nederlandse diskjockey, muziekproducent en hockeycoach. La Fuente behaalde zijn bachelor of commerce aan de Fontys Hogescholen. Sinds 2008 raakte hij bekend met de muziekwereld en vanaf dat moment ging z’n carrière als een rakket. Sinds 2008 brengt La Fuente nummers uit onder Mixmash, Hexagon en Spinnin’ Records. In december 2015 lanceerde hij, samen met compagnon Arjan van de Wiel zijn bewustzijnsapp genaamd Limbi. In maart 2020 hield hij de La Fuente Talks in Pathé Eindhoven. In April van hetzelfde jaar trad hij op in het Philips Stadion tijdens het Quarantaine Festival van SLAM!. Voor zijn carrière als DJ als een rakker ging was La Fuente hockeycoach. Zie jij het voor je? DJ La Fuente als je hockeycoach, dat is toch vet! Sinds 2020 is hij weer begonnen met het trainen van jonge talenten hockeyclub Oranje-Rood.

DJ La Fuente auto’s

Wie niet naar zijn muziek luistert of hem op tv op YouTube ziet samen met Jay-Jay Boske, komt hem vroeg of laat wel tegen op social media. DJ La Fuente heeft iets wat wij allemaal wel willen en dat zijn heel erg veel auto’s. Zijn ene hobby wordt mogelijk gemaakt door zijn andere en dat is heel erg bijzonder. Hij wist op zijn autoverzameling – en een motofiets – die hij regelmatig meeneemt naar Zandvoort al verschillende prijzen te winnen. DJ La Fuente is dan ook een voorbeeld voor vele jongeren. Dit komt natuurlijk door de prachtige auto’s die La Fuente allemaal heeft, maar ook met het ondernemen heeft hij behoorlijke successen behaald en daar mag hij natuurlijk behoorlijk trots op zijn. Dit is dan ook de reden dan hij van veel jongeren hét voorbeeld is. Eén ding is zeker, La Fuente koopt ongetwijfeld nog meer auto’s en hij blijft voorlopig ook nog wel even doorgaan met het maken van muziek aangezien hij tot op de dag vandaag nog steeds hit na hit blijft scoren. Al deze auto’s hebben natuurlijk ook invloed op het vermogen van DJ La Fuente, maar hoeveel invloed heeft het op het vermogen van DJ La Fuente? Dat lees je hieronder.

Het vermogen van DJ La Fuente

Het is natuurlijk leuk om heel erg veel auto’s te hebben en hit na hit te scoren, maar wat is het vermogen van DJ La Fuente? Dat is de vraag waarom we hier allemaal zijn. Als we terug gaan naar 2013 en we kijken in de jaarverslagen van zijn bv zien we dat La Fuente in 2013 een eigen vermogen van een kleine 3 ton in zijn bv had zitten. Dat is bijna 150.000 euro meer dan het jaar ervoor. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat La Fuente over de afgelopen jaren een dergelijke winst heeft behaald. Dan zijn vastgoedportefeuille. Die is nog niet heel indrukwekkend. In 2013 kocht La Fuente een appartement in zijn geboortestad ter waarde van 385.000 euro. 2013 is natuurlijk al een aantal jaren geleden en in die tijd heeft La Fuente behoorlijk wat hits weten uit te brengen. We kunnen er dan ook wel een beetje vanuit gaan dat het vermogen van DJ La Fuente behoorlijk is gaan groeien. Daarnaast weet hij ook wet hoe hij met zijn geld om moet gaan en hoe hij van zijn geld nog meer geld kan maken. Hij maakt namen samen YouTube video’s met Jay-Jay Boske waar ze vertellen over hoe je geld kan verdienen. Tijdens deze video’s gaan ze langs bij diverse ondernemers en artiesten om te ontdekken hoe zij het succes hebben gevonden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!