Hoeveel verdient Jan Smit? Het vermogen van Jan Smit

Jan Smit is een naam je bijna wekelijks voorbij hoort komen. Dat komt dan ook door het feit dat Jan Smit een behoorlijke naamsbekendheid heeft weten op te bouwen. Jan Smit is namelijk een echte veteraan. Maar hoeveel verdient Jan Smit en wat is het vermogen van Jan Smit? Dat lees je hier.

Wie is Jan Smit?

Iedereen in Nederland kent Jan Smit wel. Dat moet tegenwoordig wel. Jan Smit begon al op jonge leeftijd met zingen. Toen hij een duet mocht zingen met mede-Volendammers BZN brak hij echt door. Het liedje wat daaruit kwam werd dan ook een grote hit. Misschien ken je het nummer wel. Het nummer waar Jan Smit bekend mee werd heet “Mama”. De volgende single “Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen” werd de eerste nummer 1 hit voor de jonge zanger genaamd Jan Smit. Daarna volgde er nog veel meer hits die uitgebracht werden door Jan Smit. Veel mensen denken dat Jan Smit alleen een zanger is, maar dat is niet zo. Jan Smit is namelijk ook voetbalbestuurder bij FC Volendam, maar Jan Smit is ook een volwaardige ondernemer. Hij heeft namelijk een eigen platenlabel genaamd Vosounds, waar bekendheden zoals Gerard Joling en Monique Smit bij aangesloten zitten. Jan Smit heeft ten slotte ook nog een eigen restaurant genaamd Lotje Wine & Dine. Je verwacht het waarschijnlijk al, maar het restaurant van deze ondernemer is gevestigd in Volendam. Naast het zingen, besturen en ondernemen is Jan Smit ook nog regelmatig te zien op televisie. Jan Smit is namelijk ook presentator voor diverse programma’s zoals The Voice of Holland van John de Mol, TROS/AVROTROS, Onze Eigen Muziekfeesten, Beste Zangers en andere muzikale shows. Hij is ook nauw betrokken bij het Songfestival waar hij samen met Chantal Janzen in de spotlights stond. We denken in Nederland vaak dat Jan Smit alleen populair is in ons eigen land, maar Jan Smit is internationaal ook erg populair. Zijn nummers worden namelijk ook veel geluisterd door de mensen uit België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit komt doordat hij ook deel uitmaakte van De Toppers samen met Gordon en van het schlagertrio KLUBBB3. Het is natuurlijk heel erg leuk dat Jan Smit erg populair is, maar ziet hij dat ook terug op zijn bankrekening en groeit zijn vermogen er ook van? Wat is het vermogen van Jan Smit überhaupt? Dat lees je hieronder. Wist je ook al dat Jan Smit een relatie heeft gehad met Yolanthe Cabau?

Het vermogen van Jan Smit

We weten nu allemaal wat Jan Smit allemaal doet in het dagelijks leven en we kunnen er ook wel vanuit gaan dat hij daar een leuk salaris heeft. Hij heeft met al deze dingen genoeg geld verdiend en we zijn daarom ook niet verbaasd dat deze zanger er meer dan warmpjes bij zit. Het vermogen van Jan Smit wordt op dit moment dan ook erg hoog geschat, maar dat verbaasd ons dan ook niet. Het vermogen van Jan Smit wordt op dit moment geschat op 13 miljoen euro. Dat is ook niet gek als we kijken naar de prijzen die Jan Smit hanteert dan ook een behoorlijke prijs voor een optreden van een half uurtje. Wanneer je Jan Smit graag op een feestje wilt hebben kost het namelijk 14.000 euro voor een half uurtje. Dat tikt natuurlijk flink aan, ook al zijn er tegenwoordig een stuk minder optredens. Het komt op dit moment wel weer terug. We kunnen dan ook wel zeggen dat Jan Smit zich op dit moment geen zorgen hoeft te maken. Helemaal als we kijken naar het salaris wat hij bij The Voice Of Holland kan verdienen. Ali B gaf zelf aan dat hij 500.000 per seizoen gestort krijgt. Dat is natuurlijk een prachtig salaris. Het salaris van Jan smit zal vast niet ver onder het salaris van Ali B liggen. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat het vermogen van Jan Smit de komende jaren nog wel verder blijft groeien.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!