Hoeveel verdient Gerard Joling? Het vermogen van Gerard Joling

Wie kent Gerard Joling niet? Het kan bijna niet anders, iedereen kent Gerard Joling wel. Gerard Joling staat bekend om zijn prachtige carrière, maar daar is zijn bankrekening natuurlijk ook van gaan groeien, maar wat is het vermogen van Gerard Joling? Dat lees je hier bij ons.

Wie is Gerard Joling?

Gerard Joling begon zijn carrière al heel wat jaren geleden. Om precies te zijn begon Gerard Joling in 1985. Aan het einde van de jaren 80 begon Gerard Joling ook behoorlijk wat bekendheid te krijgen. In 1988 deed hij voor Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival. Veel mensen zijn dit vergeten, maar dat is het moment dat Gerard Joling behoorlijk begon te groeien, niet in lengte, maar met het bereik van Gerard Joling. Zoals je waarschijnlijk wel al weet heeft Gerard Joling niet alleen solo hits gemaakt, maar ook samen met de Toppers. Gerard Joling behoorde namelijk ook bij de Toppers en dat waren ook geen kleine artiesten. Artiesten zoals René Froger, Gordon en Jan Smit behoorde namelijk ook bij de Toppers. Allemaal grote artiesten met een behoorlijke naam. Het mooie aan Gerard Joling is dan ook dat het niet alleen bij zingen bleef. Veel zangers kiezen er vaak voor om te gaan ondernemen, maar dat is bij Gerard Joling niet aan de orde. Gerard Joling is namelijk al een aantal jaar op de nationale televisie te zien, zowel als presentator van verschillende programma’s als in een reeks realitysoaps van geer & Goor samen met Gordon en van de Toppers. Recent was hij onder andere te zien als jurylid bij The Masked Singer. Tijdens de carrière heeft Gerard Joling heel wat vermogen opgebouwd, maar wat is het vermogen van Gerard Joling? Dat lees je verder in dit artikel.

Het salaris van Gerard Joling

We willen allemaal weten wat het vermogen is van Gerard Joling, maar wat is zijn salaris eigenlijk? Het bouwen van een gigantisch vermogen begint vaak bij het salaris. Daarom hebben wij onderzocht wat het salaris is van Gerard Joling. Ondanks dat het best moeilijk kan zijn om te onderzoeken wat het salaris van Gerard Joling is, is het ons toch aardig gelukt. Wij kunnen namelijk niet op de bankrekening van Gerard Joling kijken, dit is dus puur een schatting. We kunnen er allemaal wel vanuit gaan dat er een behoorlijk salaris komt kijken bij een persoon zoals Gerard Joling. Hij heeft namelijk een prachtige carrière. Daar hoort een aanzienlijk salaris bij, zowel voor de hits die hij heeft uitgebracht as de vele afleveringen die hij als presentator en realityster heeft gedraaid. Als onderdeel van de Toppers wordt hij in ieder geval goed betaald. In 2018 heeft hij namelijk meer dan een ton verdiend met de Toppers. Dat is dan ook puur aan de optredens die ze met elkaar hebben gedaan. Over het algemeen zou Gerard Joling maar liefst 1.250.000 euro per jaar verdienen! Dat is natuurlijk een mooi bedrag. Wel is het belangrijk om te weten dat hij enkel dit bedrag krijgt als er geen optredens worden geannuleerd. Daarom heeft Gerard Joling tijdens de corona pandemie niet zoveel kunnen verdienen. Gelukkig heeft ook nog wel wat andere inkomsten zoals een appartement in de Amsterdamse Zuidas. Je kan dat appartement huren voor een huurprijs van 6.950 euro per maand. Hieruit heeft Gerard Joling natuurlijk ook inkomsten. Hij is soms ook te zien in andere programma’s met onder andere Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. Hierdoor krijgt het vermogen van Gerard Joling natuurlijk ook een behoorlijke boost.

Het vermogen van Gerard Joling

Als we een aantal jaren terug gaan in de tijd kunnen we zien dat het vermogen van Gerard Joling rond de 10 miljoen euro werd geschat, maar is dat op dit moment nog steeds aan de orde? Niet schrikken, het namelijk alleen maar meer geworden! Gerard Joling heeft namelijk ook een bedrijf. Dat bedrijf heet Mineur B.V. Dat is dan ook het bedrijf waar het meeste geld op dit moment in zit, in 2018 was het vermogen van dat bedrijf maar liefst 15,6 miljoen euro. Daarnaast heeft Gerard Joling ook nog eens een villa van een kleine 1.15 miljoen euro. Het mooie is dat daar helemaal geen hypotheek op zit. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat de waarde van die villa behoorlijk is gestegen de afgelopen jaren. Eén ding is zeker, Gerard Joling heeft het op dit moment erg goed voor elkaar en we hoeven ons totaal geen zorgen te maken. Het vermogen van Gerard Joling gaat de komende jaren nog wel verder groeien, daar maken wij ons geen zorgen over!

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!