Hoeveel verdient Chantal Janzen? Het vermogen van Chantal Janzen

Wanneer we naar de RTL 4 kijken kunnen we bijna niet meer om Chantal Janzen heen. Is al enkele jaren erg succesvol op televisie, maar is ze financieel ook zo succesvol? Hoeveel verdient Chantal Janzen en wat is haar vermogen? Dat lees je hier.

hoeveel verdient chantal janzen

Chantal Janzen is dé koningin van de televisie

Chantal Janzen is op het moment van schrijven 43 jaartjes jong en werd geboren in Tegelen. Chantal stuurde aan de Amsterdamse Hogeschool waar ze les kreeg in dansen, zingen en acteren. Na afgestudeerd te zijn aan de Amsterdamse Hogeschool begon haar carrière. Je verwacht het misschien niet maar Chantal Janzen is begonnen in de musicalwereld. Dat deed ze natuurlijk heel erg goed waardoor ze een hele reeks musical awards heeft gewonnen.  Echter bleef het niet bij de musical wereld. Ze had dan wel een bekendste awards gewonnen voor de rol in de musical over het leven van André Hazes, maar voor haar tv-werk heeft ze veel meer prijzen gewonnen. Chantal Janzen heeft tot op heden de Zilveren Televizier-Ster voor beste tv-presentatrice maar liefst zes keer gewonnen! Daarnaast heeft Chantal nog veel meer prijzen gewonnen. We mogen ondertussen dan ook wel zeggen dat Chantal Janzen dé koningin van de televisie is. Of is Linda de Mol de televisie koningin?

Hoeveel verdient Chantal Janzen?

We kunnen allemaal wel raden dat Chantal Janzen zich op dit moment geen zorgen hoeft te maken om geld. Maar hoeveel verdient Chantal Janzen? Chantal Janzen verdient ongeveer zo’n 1,2 miljoen euro bij RTL per jaar. Het is onbekend of dit bedrag netto is of dat er nog prestatiebonussen bovenop komen. We kunnen dan ook wel concluderen dat ze ruim boven het gemiddelde salaris in haar leeftijdsgroep zit. Het inkomen van Chantal Janzen is niet alleen afhankelijk van RLT. Chantal heeft namelijk ook nog een eigen magazine, maar wat ze daar aan verdient lees je hieronder.

Chantal Janzen magazine &C

Zoals we hierboven al aangaven is RLT niet haar enige inkomstenbron.  In 2017 lanceerde Chantal Janzen haar eigen glossy magazine genaamd &C. Het kan ook niet anders dat het magazine een succes is geworden. De oplage van het magazine is zo’n 55.000 exemplaren. Dat lijkt misschien niet zo groot maar het is prima prestatie van Chantal Janzen en haar team. We moeten namelijk niet vergeten dat de tijdschriftenmarkt de laatste jaren erg onder druk staat wat resulteert in minder abonnees. &C doet het op dit moment dan ook niet zeker slecht. Dat kan ook niet anders als we kijken naar het bereik van Chantal Janzen.

Commercials en presentatrice

Naar haar baan bij RLT en haar eigen magazine heeft Chantal Janzen nog meer inkomstenbronnen. Chantal is namelijk ook te zien in verschillende duurbetaalde commercials en ze is ook nog eens in te huren als spreekster of als presentatrice. Het is erg lastig om te zeggen hoeveel ze hiermee verdient omdat dat per persoon erg verschillend is, maar een bedrag rond de 10.000 euro is niet gek voor een BN-er van hetzelfde niveau als Chantal Janzen.

Chantal Janzen haar vermogen

Naast het feit dat Chantal op televisie behoorlijk succesvol is kunnen we ook wel concluderen dat Chantal financieel ook redelijk goed zit. Als we kijken naar haar inkomstenbronnen is het bijna onmogelijk dat Chantal Janzen geen miljonair is. Naast haar werk is ze namelijk ook goed bezig met onroerend goed. Ze is op dit moment dan ook eigenaar van verschillende panden. In 2009 kocht ze nog samen met haar man een pand in Amsterdam voor zo’n 1.5 miljoen euro. Naast dat pand heeft ze natuurlijk ook een prachtige woning weten te bemachtigen. Volgens verschillende experts van de huizenmarkt hangt er zo’n twee miljoen overwaarde in de woning.  Dat is dan ook helemaal niet verkeerd. Volgens de cijfers uit 2019 van haar eigen bedrijf is Chantal Janzen haar bedrijf in 2019 een redelijke miljoen euro waard. In totaal kunnen we Chantal Janzen haar vermogen dan ook wel schatten op minimaal 5 miljoen euro. Wil jij weten hoeveel andere BN-ers verdienen? Kijk dan hier.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!