Hoeveel verdient Gordon? Het vermogen van Gordon

Iedereen moet Gordon wel kennen, het kan bijna niet anders! Maar hoeveel verdient Gordon en wat is het vermogen van Gordon? Dat lees je hier.

Wie is Gordon?

De naam Gordon klinkt je waarschijnlijk niet vreemd in de oren. Of je hem nou helemaal fantastisch vindt of zijn gevoel voor humor niet helemaal kan hebben. Gordon heeft niet de leukste carrière. Hij heeft namelijk top momenten meegemaakt die helemaal fantastisch waren, maar ook een aantal dieptepunten. Maar wie is Gordon precies? Gordon geeft zelf aan dat hij een entertainer in hart en nieren is. Dat we al jaren niet meer zonder Gordon kunnen springt niemand weg. We zijn het er allemaal wel mee eens. Na een jarenlange carrière als zanger, ondernemer, presentator en entertainer heeft Gordon al heel wat mee mogen maken. Zo is hij onder andere bij veel concerten geweest van De Toppers samen met René Froger en Jan Smit. Het mooie aan Gordon is dat hij iets negatiefs altijd weet om te zetten in positiviteit. Gordon is naast het opstarten van zijn carrière als zanger, voornamelijk te zien als televisie als presentator en zal prima verdienen aan verschillende ondernemer en klussen. Uiteraard heeft dat invloed op het vermogen van Gordon, maar de dieptepunten hebben uiteraard ook  behoorlijk veel invloed op het vermogen van Gordon, maar wat is het vermogen van Gordon? Dat lees je hieronder. Zoals we net al aangaven heeft Gordon veel televisiewerk gedaan. Denk hierbij aan programma’s zoals X-factor, Hollands Got Talent, Geer & Goor samen met Gerard Joling. Allemaal programma’s die achteraf behoorlijke hits bleken te zijn.

Het vermogen van Gordon

We weten nu wie Gordon is, maar wat is het vermogen van Gordon en wat is het salaris van Gordon? Dat is een vraag die we allemaal in ons hoofd hebben. Gordon had in 2019 één van zijn beste jaren. In 2019 had Gordon een salaris rond de 9 ton. Dat is natuurlijk behoorlijk. Het is wel belangrijk om te weten dat Gordon buiten zijn zang- en televisiewerk ook een reclamestunt heeft gedaan, waarbij hij een week lang op een eiland moest zitten voor een chocolademerk. Deze stunt zou hem maar liefst 750.000 hebben opgebracht. Dat is nog eens lekker cashen of niet?

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!