Hoeveel verdient Jan Boskamp? Het vermogen van Jan Boskamp

We kennen Jan Boskamp allemaal als tv-persoonlijkheid en voetballer. Op dit moment staat alles van Jan Boskamp in het teken van Feyenoord en Veronica Inside, maar hoeveel verdient Jan Boskamp en wat is het vermogen van Jan Boskamp? Dat lees je hier.

Wie is Jan Boskamp?

Jan Boskamp is geboren op 21 oktober 1948 in Rotterdam. Jan Boskamp is een Nederlands voetbalanalist en voormalig trainer en speler. Gedurende zijn carrière speelde Jan Boskamp in de Eredivisie voor Feyenoord en Holland sport. Naast de Eredivisie was Jan Boskamp ook actief in het buiteland. In het buitenland speelde Jan Boskamp voor het Belgische RWDM en Lierse SK. In 1975 werd hij de eerste buitenlander die de Belgische Gouden Schoen in ontvangst mocht nemen. Als international maakte hij deel uit van het Nederlands elftal voor het WK in 1978. Jan Boskamp sloot zijn carrière af bij Lierse SK, waar hij ook voor het eerst als trainer aan de slag ging. Boskamp trainde tal van Belgische clubs. In de jaren 9- won hij drie landtitels op rij met RSC Anderlecht. Later werd hij onder meer bondscoach van Georgië en Koeweit. Na het beëindigen van zijn trainersloopbaan werd hij voetbalanalist in Belgische en Nederlandse televisieprogramma’s. Op dit moment is hij regelmatig aanwezig bij het programma Vandaag Inside waar hij samen met Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee praat over dagelijkse dingen. Daarnaast is hij ook regelmatig te bewonderen bij VeronicaOffside bij Wesley Sneijder en Andy van der Meijde.

Jan Boskamp Vandaag Inside

Zoals ik hierboven al aangaf kennen de meeste mensen Jan Boskamp van televisie. Jan Boskamp is dan ook niet meer weg te denken van televisie. De voetbalanalist is sinds 2010 één van de vaste analisten in Vandaag Inside. Boskamp is onder het Nederlandse publiek vooral populair vanwege zijn versprekingen, anekdotes en zijn sterke voorkeur van Feyenoord. Jan Boskamp heeft bij Vandaag Inside een leuk salaris. Het schijnt namelijk zo te zijn dat Jan Boskamp een salaris heeft van ongeveer 3 ton per jaar. Dat heeft natuurlijk ook veel invloed op het vermogen van Jan Boskamp.

Het vermogen van Jan Boskamp

Het is op dit moment erg lastig om te zeggen wat het vermogen van Jan Boskamp is. Er is namelijk niet zoveel over te vinden en Jan Boskamp heeft ook geen eigen bedrijven. Wel schijnt het salaris van Jan Boskamp rond de 3 ton te liggen. Het geschatte van Jan Boskamp ligt rond de 2 miljoen te liggen. Dit is natuurlijk niet slecht gedaan door Jan Boskamp. Daarnaast is het ook prettig dat hij nog aan mag sluiten bij verschillende televisieprogramma’s. Hierdoor kunnen wij nog langer genieten van de voetbalanalist en kan Jan Boskamp nog een beetje bij snoepen. Op dit moment hoeven wij ons nog geen zorgen te maken over Jan Boskamp. Het is dan ook erg lastig om te zeggen hoelang Jan Boskamp nog door blijft gaan. Hij heeft het op dit moment nog erg naar zijn zin dus ik denk dat we nog lang niet van Jan Boskamp af zijn en dat vinden heel erg veel mensen dan ook totaal niet erg.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!