Hoeveel verdient Johan Derksen? Het vermogen van Johan Derksen

We kunnen wel zeggen dan Johan Derksen één van de meest besproken tv-persoonlijkheden van de laatste jaren is. Maar hoeveel verdient hij en wat is het vermogen van Johan Derksen? Johan Derksen is één van de vaste gasten aan de tafel van Veronica Inside wat nu gepresenteerd wordt onder de naam Vandaag Inside. De laatste tijd is Johan Derksen vaak in het nieuws rondom zijn uitspreken die hij doet tijdens het programma. Het kan je dan ook niet zijn ontgaan. Toch zit hij nog steeds samen aan tafel met Wilfred Genee en Renee van der Gijp.

Wie is Johan Derksen?

Zoals ik hierboven al aangaf is Johan Derksen de laatste tijd behoorlijk vaak in het nieuws. Dat komt dan ook omdat Johan Derksen behoorlijk vaak uithaalt tijdens het programma Vandaag Inside. We kennen Johan Derksen vooral als TV-voetbalanalist. Eerst met het programma VI, bij RTL, waar zij na ophef vertrokken naar Talpa. Hier zit Derksen dan ook al een mooi poosje samen aan tafel met Renee van der Grijp en presentator Wilfred Genee. Maar wat is het vermogen van Johan Derksen? Dat is de grote vraag, en daar zijn we dan ook allemaal erg nieuwsgierig naar. Op naar het vermogen van Johan Derksen!

Het vermogen van Johan Derksen

We weten ondertussen wie Johan Derksen is, maar wat is het vermogen van Johan Derksen? Dat ga je hier ontdekken. Het vermogen van Johan Derksen bestaat dan ook vooral uit zijn salaris. Uit verschillende bronnen heb ik dan ook vernomen dat Johan Derksen meer verdiend dan dat hij ooit heeft gedaan bij RTL. Als ik kijk naar zijn salaris kom ik uit op een kleine €500.000 per jaar, maar daar moet natuurlijk nog belasting vanaf. Na het betalen van belasting komt Johan Derksen uit op een nettosalaris van €240.000. Dat is dan ook zeker een mooie bedrag wat Johan Derksen overhoudt aan zijn tv-optreden. Echter is dit niet de enige inkomstenbron die Johan Derksen heeft. Naast zijn televisie werk bij Vandaag Inside doet Johan Derksen ook nog wat reclamewerk. Je kan Johan Derksen bijvoorbeeld inhuren als spreker, maar hij is ook te zien in sommige reclames. Dat heeft dan ook zeker invloed op het vermogen van Johan Derksen, maar zijn grootste inkomen blijft toch bij Talpa vandaan komen. Wel is het belangrijk om te weten dat Johan Derksen de inkomsten vanuit reclamewerk vaak doneert aan een goed doel. Het komt dus niet allemaal op zijn bankrekening. Hij doet ook iets goed voor de mensen in Nederland. Nu we weten hoeveel Johan Derksen verdient komen we steeds een stapje dichterbij het vermogen van Johan Derksen, maar wat is nou eigenlijk het vermogen van Johan Derksen? Johan Derksen geeft zelf altijd aan dat hij niet zoveel om geld geeft. In 2016 was het vermogen van Johan Derksen rond de 1 miljoen euro geschat, maar we kunnen er wel vanuit gaan dat het vermogen van Johan Derksen flink gestegen is sinds de overstap richting Talpa. Eén ding is zeker, en dat is dat Johan Derksen op dit moment niks financieel te klagen heeft.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!