Hoeveel verdient René van der Gijp? Het vermogen van René van der Gijp

Veel mensen vragen zich af wat het vermogen van René van der Gijp is. Iedereen die een klein verleden met voetbal heeft kent ‘m wel. René van der Gijp de oud-prof voetballer. René van der Gijp voetbalde in Nederland voor PSV, Sparte, SC Heerenveen en had zelfs nog een paar avonturen in Belgie, maar de laatste jaren kent iedereen in Nederland René van der Gijp van de televisie. Hij is namelijk één van de vaste gasten bij Vandaag Inside. Dus wil jij weten wat het vermogen van René van der Gijp is of wil je graag weten wat het salaris is van René van der Gijp? Lees dan verder.

Wie is René van der Gijp?

Zoals ik hierboven al aangaf kunnen de wat oudere mensen René van der Gijp kennen van zijn voetbalcarrière terwijl de jongeren mensen René van der Gijp juist kennen van zijn bijdrage aan het televisieprogramma Vandaag Inside. Niet lang geleden keek ik ook al naar het salaris en het vermogen van zijn twee collega’s genaamd Wilfred Genee en Johan Derksen. Nadat ik uitgezocht had wat het vermogen van Wilfred Genee en Johan Derksen is kon ik het niet laten om ook uit te gaan zoeken wat het vermogen van René van der Gijp is. Al jaren zitten er honderdduizenden mensen voor de televisie om de programma’s van René van der Gijp te bekijken. Het maakt dan ook niet uit als we praten over Veronica Inside, Oranje Zomer of Vandaag Inside. Iedereen kent de programma’s wel en de meeste mensen kijken er ook nog eens naar. Het vermogen van René van der Gijp heeft een behoorlijke sprong gemaakt toen ze met z’n drieën de overstap maakte richting Talpa. Het was wel al bekend dat de drie heren een leuk salaris hadden, maar dat bleek nadat hun contract met Talpa was uitgelekt. René van der Gijp profiteert hier ook flink van. Laten we eens kijken wat het salaris is van René van der Gijp.

Het salaris van René van der Gijp

We kunnen absoluut niet zeggen dat de mannen van Vandaag Inside een slecht salaris hebben. Dat bleek dan ook toen het contract van de drie heren uitlekte. Zowel René van der Gijp als Johan Derksen verdienen een mooi bedrag. Ze verdienen namelijk een kleine €500.000 voor het praten over nieuws. Dat is toch wel mooi meegenomen. Dat doen de heren dan ook niet slecht. Zoals ik al vaker aan heb gegeven hebben de heren dan ook een behoorlijke sprong gemaakt. Toen René van der Gijp nog bij RTL zat verdiende hij namelijk €150.000 minder. Het was dus zeker financieel aantrekkelijk om de overstap te maken richting Talpa. Dat had iedereen waarschijnlijk gedaan. Eén ding is zeker, het salaris van René van der Gijp moet het vermogen van René van der Gijp een behoorlijk boost geven. Het kan dan ook niet bijna dat René van der Gijp geen mooi vermogen heeft. Ik denk dat René ons gaat verbazen met zijn vermogen.

Het vermogen van René van der Gijp

Ja hoor, we hebben gelijk. Het vermogen van René van der Gijp is niet slecht en hij heeft een mooi vermogen bij elkaar weten te harken tijdens zijn voetbal-, maar ook zeker tijdens zijn televisie carrière. Het vermogen van René van der Gijp wordt op dit moment geschat rond de 3,5 miljoen euro wat natuurlijk een heel erg mooi bedrag is. Dit komt natuurlijk ook door zijn flinke salaris van Vandaag Inside, maar ook door de investeringen die René van der Gijp heeft gedaan. René van der Gijp heeft namelijk ook een mooi appartementje in Scheveningen. Die verhuurt hij, maar hij is er ongetwijfeld zelf ook regelmatig te vinden. Lekker man, in Scheveningen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!