Wat verdient René Froger? Het vermogen van René Froger

Iedereen in Nederland moet René Froger wel kennen. René Froger is net zoals Gerard Joling een veteraan in de Nederlandse muziekindustrie. Het kan ook bijna niet anders dat je nog nooit een nummer van René Froger hebt gehoord, maar wat verdient René Froger eigenlijk en wat is het vermogen van René Froger? Dat lees je hier.

Wie is René Froger?

René Froger is geboren in 1960 in Amsterdam. In de Jordaan om precies te zijn. Het verbaasd je misschien dan ook niet dat muziek met de paplepel werd ingegoten. Zijn vader had namelijk een café, waar René Froger regelmatig te vinden was. Niet omdat hij heel erg van drank hield, maar omdat hij op jonge leeftijd al goed kon zingen. Hij trad namelijk regelmatig op in het café. Naast het runnen van het café waren zijn ouders ook artiesten ze traden samen namelijk ook regelmatig op onder de naam Jan & Mien. in 1989 brak René Froger past echt door met het nummer Alles kan een mens gelukkig maken. Hij zong het nummer als gast tijdens het optreden van Het Goede Doel. Na zijn doorbraak wist René Froger meerdere albums te produceren en uit te brengen die allemaal platina gingen. Dat is natuurlijk een behoorlijke prestatie en daar komt dan ook een groot deel van zijn vermogen vandaan. René Froger begon namelijk direct aan een zo groot mogelijk vermogen te bouwen. De meeste albums die René Froger produceerde kwamen uit in de jaren 90. in 1992 kreeg René Froger een Edison Award voor het beste album uit Nederland. Dat is natuurlijk een prachtige prijs en daar is René Froger ook nog heel erg trots op. Op dit moment is René Froger oprichter en onderdeel van de zangformatie De Toppers, de club zangers waar Gerard Joling, Gordon, en Jan Smit ook deel van uitmaken. De kans is ook redelijk groot dat je De Toppers ook wel kent. Dit is namelijk ook één van de grootste successen van René Froger.

Wat verdienen De Toppers?

Zoals we hierboven al aangaven zit René Froger ook bij De Toppers. Uiteraard hebben De Toppers ook invloed op het vermogen van René Froger. René Froger was al multimiljonair dankzij zijn zangcarrière, maar door de concerten van De Toppers werden de cijfers op zijn bankrekening nog veel groener, maar dat hadden we ook wel verwacht. Sinds 2005 zijn er al meer dan 30 concerten geweest en ze waren allemaal compleet uitverkocht. We kunnen dan ook wel concluderen dat De Toppers een echte hit is in Nederland. Uiteraard worden de zakken van de mannen hier ook goed door gevuld. Met een succesvolle concertreeks wordt een kleine 2 miljoen euro verdiend, na de aftrek van alle kosten. René Froger mag als grootaandeelhouder 50% van dit bedrag aan zichzelf uitkeren. Daarnaast verdient hij ook tussen de 500.000 en 750.000 euro per concertreeks en dat is natuurlijk niet niks! We kunnen er dan ook wel vanuit gaan de René Froger een behoorlijk vermogen heeft, maar wat is het vermogen van René Froger? Dat lees je hieronder. Uiteraard tellen we ook de andere klussen van René Froger op bij zijn vermogen. Het schijnt namelijk zo te zijn dat René Froger ook nog eens een kleine ton per jaar mag bijschrijven voor andere klussen. Ook hierdoor krijgt het vermogen van René Froger een leuke boost.

Het vermogen van René Froger

Iedereen in Nederland heeft last gehad van de corona pandemie. René Froger heeft de pandemie dan ook zeker gevoeld! In 2017 had René Froger een vermogen van 10 miljoen euro. Door de corona pandemie moest René Froger een paar miljoen inleveren. Het heeft hem dus wel even pijn gedaan, maar hij heeft er zeker niet koud bij hoeven zitten. Inmiddels gaat de kassa van René Froger gewoon weer open en dicht. Alle optredens zijn namelijk gewoon weer in volle gang en dat ziet hij natuurlijk ook terug op zijn bankrekening. Het vermogen van René Froger groeit gewoon door en dat mag natuurlijk ook wel door die vervelende jaren. Naast het zingen is René Froger ook bezig met ondernemen. Hij heeft samen met twee compagnons namelijk 26 panden laten bouwen waarvan hij zelf eigenaar is van twee appartementen. Gemiddeld kosten de appartementen een kleine 700.000 euro samen. Naast het vastgoed woont René Froger zelf ook in een prachtige villa. Destijds heeft René Froger deze villa aangekocht voor 700.00 euro, maar dezelfde villa is op dit moment 3,8 miljoen euro waard. We kunnen dan ook wel zeggen dat René Froger het op dit moment goed voor elkaar heeft en we kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat het vermogen van René Froger de komende jaren nog wel gaat groeien.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!