Hoeveel verdient Joey Bravo? Het vermogen van Joey Bravo

Joey Bravo is een bekende influencer die al een behoorlijke tijd actief is op verschillende social media kanalen. Joey Bravo is regelmatig te zien in YouTube programma’s, maar is ook actief als ondernemer. Joey Bravo is namelijk de eigenaar van Astos. Astos is een luxueus horloge- en brillenmerk, maar hoeveel verdient Joey Bravo eigenlijk en wat is het vermogen van Joey Bravo? Dat lees je hier.

vermogen van Joey Bravo

Wie is Joey Bravo?

Joey Bravo staat bekend onder de jongeren als Joey, maar eigenlijk heeft Joey Bravo een andere naam. Zijn echte naam is namelijk Karwan Talei. Joey Bravo gebruikt hij als artiesten naam. Ook in de prank-video’s kende iedereen hem als Joey Bravo, later maakte hij pas zijn echte naam bekend. De meeste jongeren zullen Joey Bravo kennen door zijn YouTube verleden, maar Joey is nu meer actief als ondernemer. Zoals ik hierboven al aangaf is Joey op dit moment een echte ondernemer en het lijkt alsof hij daar heel erg veel geld mee aan het verdienen is, maar is dat ook echt zo? Joey Bravo oftewel Karwan Talei is op 1 juli 1997 geboren in Almere. Joey Bravo is dus van Nederlandse afkomst.

Joey Bravo YouTube

Zoals ik hierboven al aangaf heeft Joey Bravo ook een YouTube verleden. Joey is namelijk bekend geworden door deel te nemen aan de prank-video’s die in 2016 viraal gingen. De video’s werden namelijk miljoenen keren bekeken. Hij en de rest van hun groep die aan deze video’s meededen zoals SnapKing en Famke Louise kwamen allemaal negatief in de media voor. Er kwamen namelijk berichten en video’s naar buiten waaruit bleek dat die prank-video’s nep bleken te zijn. Toen dat naar buiten kwam is Joey Bravo begonnen met zijn eigen YouTube kanaal en een tijdje later heeft hij de stap gemaakt door zelf te gaan ondernemen waar hij op dit moment behoorlijk succesvol in is. Toen Joey Bravo begon met zijn eigen YouTube kanaal groeide hij enorm snel. Met zijn YouTube kanaal behaalde hij binnen een maand de 100.000 abonnees. Door dit succes heeft hij op 6 maart 20916 getekend bij MCN. Vlak daarna is hij gestart met rappen, maar dat was niet echt zijn ding. Ondanks dat het niet zijn ding was behaalde hij wel 1 miljoen views op zijn eerste single Abu Dhabi.

Eigenaar Astos Watches

Hierboven heb ik het al een aantal keer behandeld, maar Joey Bravo is dé man achter Astos Watches. Joey Bravo is namelijk de eigenaar van Astos Watches.  Joey is dan ook regelmatig te zien met horloges van het merk Astos Watches. Hij post dit vaak op zijn social media kanalen en zelf draagt Joey de horloges ook. Er zijn dan ook heel erg veel mensen die zich afvragen of Joey Bravo de eigenaar is van Astos Watches en dat is hij ook. In zijn Instagram bio staat namelijk dat hij de CEO is van Astos Watches, maar voor de rest is er niet zoveel bekend. Daarnaast is er ook heel erg veel aandacht voor Astos Watches. Doordat Joey Bravo goede vrienden is met bijvoorbeeld Chahid Charrak en Mobicep komt Astos ook vaak voorbij op de social media van de net de noemde namen.

Het vermogen van Joey Bravo

Doordat Joey Bravo een behoorlijk bereik heeft en een goed lopende onderneming heeft zijn we allemaal wel nieuwsgierig wat het vermogen van Joey Bravo is. Hij heeft al een mooi aantal centen verdient met zijn YouTube kanaal, maar het succes van Astos Watches draagt natuurlijk ook bij aan het vermogen van Joey Bravo, maar wat is het vermogen van Joey Bravo? Doordat het altijd moeilijk is om iemand zijn vermogen te schatten doe ik nu ook een poging. Wanneer ik kijk naar het verleden van Joey Bravo en zijn huidige onderneming kom ik uit op een vermogen van minimaal €400.000 euro. En dat is natuurlijk niet slecht. Helaas kan ik niet kijken of dit correct is aangezien er niet zoveel bekend is over Joey Bravo en zijn ondernemingen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!