Hoeveel verdient Ronnie Flex? Het vermogen van Ronnie Flex

Het kan bijna niet anders dat je nog nooit een liedje van Ronnie Flex gehoord hebt, maar wat verdient Ronnie Flex? En wat is het vermogen van Ronnie Flex? Ik zoek het voor je uit. Je leest dan ook hier hoe rijk Ronnie Flex is en wie deze fantastische artiest is.

Wat is het vermogen van ronnie flex

Wie is Ronnie Flex?

Huh, ik heb Ronnie Flex wel eens voorbij horen komen, maar wie is dat nou eigenlijk? Ronell Langston Plasschaert is beter bekend als Ronnie Flex. Ronnie Flex werd op 16 april 1992 geboren in Capelle aan den Ijssel. Hij is op dit moment dan ook één van de meest succesvolle Nederlandse rappers. Ronnie groeide op met zijn Surinaamse moeder in Capelle aan den Ijssel. Zijn vader was er namelijk niet tijdens zijn jeugd. Daarom verzorgde Ronnie zijn moeder hem vooral. De band tussen Ronnie en zijn vader is tot op heden nog niet goed. Dat komt omdat ze elkaar niet zien of spreek. Ronnie zijn vader werkt namelijk als producer in La. Op het moment van schrijven is Ronnie 29 jaartjes jong. We zijn dus nog lang niet van Ronnie af en we kunnen nog een heleboel hits van Ronnie Flex verwachten in de toekomst.

Hoeveel verdient Ronnie Flex?

Je verwacht het misschien wel al een beetje, maar Ronnie Flex doet ook aan optredens. Het is dus mogelijk om Ronnie Flex in te huren voor jouw feestje. Je moet wel rekening houden met een flinke rekeningen. Je moet dus wel even diep in je protemonnee kijken wanneer je Ronnie op je feestje wilt. Ronnie verdient volgens verschillende media een kleine €12.750 voor 30 minuten. Dat is natuurlijk niet slecht voor iemand zoals Ronnie. Naast het optreden heeft hij natuurlijk nog veel meer inkomstenbronnen, maar die behandelen we hieronder. Iemand zoals Ronnie Flex doet misschien wel 30 optredens per jaar waar ook altijd grote festivals bij horen. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat Ronnie een leuke inkomstenbron heeft tijdens het festival seizoen.

Album Ronnie Flex

Ronnie Flex heeft een tijdje geleden zijn album uitgebracht. Dat was uiteraard een grote hit in Nederland. Daar heeft Ronnie dan ook ongetwijfeld een leuk bedraag aan over gehouden. Toch is het wel belangrijk om te weten dat de meeste artiesten het echte geld verdienen met de optredens. Ze verdienen dan ook wel geld aan de streams op platformen zoals Spotify, maar het meeste geld wordt toch echt opgehaald met de optredens. Je kan Ronnie dan ook onder andere kennen van de hits Drank en Drugs, Pull Up en Blijf bij mij. Ronnie Flex brak in 2015 pas door met zijn hit Drank en Drugs. Dat nummer heeft hij dan ook samen gemaakt met een andere succesvolle rapper genaamd Lil Kleine. Sinds het moment van zijn doorbraak ging zijn carrière steeds beter. We kunnen ondertussen dan ook niet om Ronnie heen. Elke plaat die Ronnie aanraakt beëindigt dan ook in de hitlijsten. Ronnie scoort de laatste tijd namelijk hit, na hit. Dat is hem natuurlijk heel erg gegund want hij heeft daar hard voor gewerkt.

Ronnie Flex YouTube

We kunnen dan ook wel zeggen dat Ronnie tijdens zijn loopbaan een behoorlijke zak geld weten te verdienen. Zo heeft hij op YouTube ondertussen al zo’n 190 miljoen views. Gemiddeld verdienen zangers €0.80 per 1000 views. Wanneer ik even snel reken komt dat neer op een bedrag van €152.000. Dit gaat natuurlijk niet allemaal in de zak van Ronnie zelf. Hier moeten natuurlijk ook allemaal kosten van betaald worden.

Ronnie Flex Spotify

Naast het inkomen wat hij krijgt vanuit zijn videoclips staat zijn muziek natuurlijk ook op Spotify. Hier haalt Ronnie dan ook een lekker bedrag mee binnen. Op Spotify is hij goed voor zo’n 1,8 miljoen streams per maand, die hem ongeveer zo’n 0,004 per stream opleveren. Wanneer je dit bij elkaar op gaat tellen kom je uit op een bedrag van €7.050 per maand. Ook hier moeten we weer rekeningen houden met een management en andere kosten die Ronnie allemaal heeft. Toch hoeven we ons op dit moment nog geen zorgen te maken over Ronnie. Hij heeft het op dit moment namelijk heel erg goed voor elkaar. Helemaal nu er weer festivals en evenementen georganiseerd mogen worden kan Ronnie een behoorlijke inhaalslag maken. En dat is hem natuurlijk heel erg gegund. Hij heeft een behoorlijke tijd zonder inkomsten gezeten en dat wensen we natuurlijk niemand. Daarnaast is het ook een fenomeen voor elke rapper in Nederland.

Het vermogen van Ronnie Flex

Nu vraag jij je waarschijnlijk af hoe rijk Ronnie Flex op dit moment is. Dat is helaas moeilijk te zeggen. Door corona heeft Ronnie natuurlijk niet veel optredens kunnen doen waardoor hij behoorlijk wat geld is misgelopen.  We kunnen echter wel een kleine inschatting maken hoeveel Ronnie Flex op dit moment waard is. We hebben hierboven al laten zien hoeveel hij met zijn muziek verdient waar zijn optredens natuurlijk het meeste opleveren. Daarnaast zeggen verschillende bronnen dat Ronnie ook nog eens zo’n 2 tot 3 miljoen in zijn bezit heeft. Wanneer wij een schatting maken wat Ronnie op jaarbasis verdient komen wij uit op zo’n €428.580 euro exclusief zijn inkomstenbron genaamd YouTube. Dit is echter puur een schatting, maar zoals ik al aangaf hoeven we ons op dit moment zeker geen zorgen te maken over Ronnie. We kunnen dan ook wel zachtjes zeggen dat Ronnie Flex de Enzo Knol van de Nederlandse rap is.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!