Hoeveel verdient Estavana Polman? Het vermogen van Estavana Polman

Estavana Polman is één van de meeste bekende vrouwelijke sportsters van Nederland, maar hoeveel verdient Estavana Polman en wat is het vermogen van Estavana Polman? Dat lees je hier.

Wie is Estavana Polman?

Estavana Polman is geboren op 5 augustus 1992 in Arnhem. De sportster is in 2022 bekend van het Nederlandse handbal team. Op dit moment is Estavana Polman 29 lentes jong en is ze een voorbeeld voor veel vrouwelijke sporters. Naast het vertegenwoordigen van Nederland is Estavana Polman ook een vaste kracht bij Team Esbjerg. Je verwacht het al, maar Estavana Polman is een professionele handbalster uit Nederland. Ook vertegenwoordigde ze Nederland in jongere leeftijdsklassen en won ze een zilveren medaille op het EK handbal dames 19 in 2011. Tijdens dit toernooi werd duidelijk dat ze heel erg veel potentie had. Ze werd aan het einde van het toernooi dan ook meegenomen in de all-star ploeg van het toernooi.

Estavana Polman en Rafael van der Vaart

Naast handbal kan je Estavana Polman ook kennen door Rafael van der Vaart. Estavana Polman en Rafael van der Vaart kennen elkaar al heel erg lang en zijn erg close geworden. Ondertussen hebben ze ook al een eerste kind samen. Het kind heet Jesslynn, Jesslynn is op dit moment 1,5 jaar oud, maar Estavana Polman heeft nog steeds geen ring om haar vinger, hoe kan dat? Rafael van der Vaart is zeker geintresseerd in een huwelijk met zijn geliefde, maar Estavana gaf aan dat je maar één keer kan trouwen en dat huwelijk heeft Rafael al verpest. De relatie tussen Estavana Polman en Rafael van der vaart begon in 2016, augustus 2016 om precies te zijn. Op 27 december 2016 brachten ze naar buiten dat ze een kind verwachtten. Tot op heden zijn de twee nog steeds samen.

Het vermogen van Estavana Polman

Zoals ik hierboven al aangaf is Estavana Polman aan het timmeren aan een behoorlijk mooie carrière, maar aan zo’n carrière wordt natuurlijk ook geld verdient en dat zien we dan ook terug. Naast het feit dat ze lekker bezig is met social media denk bijvoorbeeld aan Instagram, daarnaast wordt er natuurlijk ook nog gesport. Het vermogen van Estavana Polman wordt dan ook geschat rond de €2 miljoen. Dat is natuurlijk heel erg netjes en we kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat het vermogen van Estavana Polman de komende jaren nog wel gaat stijgen. Ze heeft namelijk een mooie carrière, maar ze heeft  natuurlijk ook een relatie met Rafael van der Vaart en dat moeten we ook niet vergeten. Wie weet maakt ze in de toekomst nog een mooie transfer waar ze ook een leuk bedrag voor krijgt. Helaas kan ik niet in de toekomst kijken dus dat gaan we zien, maar de basis voor een mooi vermogen staat en daar mag Estavana Polman dan ook erg trots op zijn! Het vermogen van Estavana Polman kan dan ook alleen nog maar groeien. Wie weet gaat ze binnenkort richting een vermogen van €3 miljoen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!