Hoeveel verdient Nikkie Plessen? Het vermogen van Nikkie Plessen

We kennen Nikkie Plessen allemaal wel van de televisie en van haar bedrijven. Ze staat namelijk aan het roer van meerdere goedlopende ondernemingen, maar hoeveel verdient Nikkie Plessen eigenlijk en wat is het vermogen van Nikkie Plessen? Is Nikkie Plessen bijvoorbeeld rijk? Dat lees je hier bij Werk-Vrij.

wat-is-het-vermogen-van-nikkie-plessen

Wie is Nikkie Plessen?

De meeste mannen zullen Nikkie Plessen als droomvrouw zien. Nikkie Plessen is dan niet alleen een zeer aangenaam voorkomen, maar ze is ook nog eens een echte zakenvrouw en dat vinden heel erg veel mannen aantrekkelijk. Nikkie Plessen had haar debuut mogen maken tijdens haar rol in Onderweg naar Morgen en Goede tijden. Behoorlijke programma’s als je het aan mij vraagt. Daarna verdween Nikkie Plessen even van de televisie. Nikkie bleef wel doorgaan met het bereiken van mensen, maar dat deed ze via een andere manier namelijk de radio. Ze kwam namelijk bij TMF op de radio, na het radio avontuur keerde ze snel terug op televisie bij programma’s waar het vooral over Fashion ging. Dat was dan ook een goede keuze van Nikkie Plessen aangezien ze niet meer weg te krijgen is uit de Fashion wereld. Toen ze de smaak te pakken had gekregen begon ze met ondernemen. In 2021 begon ze haar eigen modemerk genaamd NIKKIE. Dit doet ze op dit moment dan ook samen met haar partner Ruben Bontekoe.

Hoeveel verdient Nikkie Plessen??

Het is lastig om te zeggen hoeveel Nikkie Plessen per jaar overhoud. Dat is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Mensen schatten dat Nikkie Plesssen rond 6 miljoen euro per jaar verdient. Dat is natuurlijk een behoorlijk bedrag, maar dat hoeft niet allemaal vanuit haar onderneming te komen. Nikkie Plessen is namelijk ook razend populair op social media. Aangezien ze tientallen duizenden volgers heeft kan ze hier ook een behoorlijk zak met geld voor vragen. Of ze dit doet is op dit moment nog onduidelijk, maar we kunnen er wel vanuit gaan dat ze een behoorlijk leuk salaris heeft, maar daar heeft ze dan ook hard voor gewerkt aangezien succes niet altijd aankomt waaien. We kunnen dan ook wel zeggen dat de verdiensten van Nikkie Plessen meer dan genoeg zijn.

vermogen Nikkie Plessen

Wat is het vermogen van Nikkie Plessen?

Het vermogen van Nikkie Plessen is een onderwerp waar heel erg veel mensen overpraten. Wat is het vermogen van Nikkie Plessen eigenlijk? NIKKIE bleek een gouden onderneming te zijn. in 2020 gaat haar kleding internationaal over de toonbanken, heeft ze diverse brandstores en draait haar bedrijf recordwinsten. Ze staat dan ook al een aantal jaren in de Quote 500. Wanneer je in de Quote 500 staat weet je ook wel al dat je een behoorlijk vermogen hebt. Je komt daar namelijk niet voor niets in te staan. in 2020 werd het vermogen van Nikkie Plessen geschat op 24 miljoen euro. Dat doet ze dan ook behoorlijk netjes dacht ik. Toch blijft het vermogen van Nikkie Plessen behoorlijk groeien. Doordat ze mee heeft gedaan aan het televisieprogramma Dragons Den heeft Nikkie Plessen kunnen investeren in een aantal bedrijven. Nikkie Plessen Doet op dit moment helaas niet meer mee. Een paar van de mensen die nog wel meedoen met het programma zijn Pieter Schoen, Won Yip en Manon van Essen. Doordat ze heeft geïnvesteerd in een aantal ondernemingen is haar vermogen ook behoorlijk gestegen. Ik verwacht dat Nikkie Plessen nog lang niet klaar is en dat het vermogen van Nikkie Plessen nog wel door blijft groeien de komende jaren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!