Hoeveel verdient Ruben Bontekoe? Het vermogen van Ruben Bontekoe

De kans is groot dat je nog nooit gehoord hebt van de naam Ruben Bontekoe. De meeste mensen zullen Ruben Bontekoe dan ook kennen door zijn partner. Zijn partner is namelijk Nikkie Plessen. In dit artikel bespreken we dan ook wat Ruben Bontekoe tot op heden heeft bereikt en het vermogen van Ruben Bontekoe is.

Wie is Ruben Bontekoe?

Zoals ik hierboven al aangaf is Ruben Bontekoe een ondernemer die nog niet heel erg veel mensen kennen. Dat komt dan ook doordat zijn partner bijna altijd in de spotlights staat. Hij heeft namelijk een relatie met Nikkie Plessen. De vrouwelijke toponderneemster. Ruben Bontekoe heeft enkele miljoenen binnen geharkt met zijn bedrijf genaamd Axxes. Axxes was een bedrijf dat acties was in de liftenindustrie. In 2011 is het bedrijf helaas wel failliet verklaard, maar dat hield Ruben Bontekoe dan ook echt niet tegen. Het gaf hem juist nóg meer motivatie om verder te gaan en een nieuwe bedrijf op te richten. Ruben Bontekoe wou namelijk een mooi vermogen bij elkaar verzamelen. Het vermogen van Ruben Bontekoe moest dan ook groter worden. Ruben Bontekoe was in de jaren 90 manager van LTF B.V. in Utrecht. Later werd hij directeur van het bedrijf Armo Nederland B.V. uit Harderwijk. Sinds 2012 is hij eigenaar en partner bij het succesvolle bedrijf NP Fashion B.V. De kans is groot dat je al weet waar deze naam vandaan komt. Dit bedrijf runt Ruben Bontekoe inderdaad samen met zijn partner Nikkie Plessen. Ruben en Nikkie hebben samen twee kinderen waar ze allebei heel erg trots op zijn. We praten dan ook over één zoon en één dochter.

Wie is Nikkie Plessen?

Nu we weten wie Ruben Bontekoe is, is het ook belangrijk om te weten wie zijn partner is. Zoals je hierboven al las heeft Ruben namelijk een bedrijf samen met Nikkie Plessen. Nikkie is geboren op 8 mei 1985 in Utrecht. Nikkie Plessen is een Nederlandse modeontwerpster actrice, presentatrice, model en top onderneemster. Zoals je al ziet heeft deze vrouw behoorlijk wat talenten. In 2011 begon Nikkie haar eigen modemerk genaamd NIKKIE. Daarnaast heeft ze ook presentatrice geweest van verschillende televisieprogramma’s. Naast het ondernemen is Nikkie ook druk met het investeren in andere bedrijven. Ze doet namelijk sinds 2020 mee aan het televisieprogramma Dragons Den.

vermogen Nikkie Plessen

Hoeveel verdienen Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen?

Op Instagram kunnen we zien dat Ruben Bontekoe graag wil genieten van het leven en gelijk heeft hij! Ruben deelt dan ook vaak foto’s op Instagram van de vaakanties op Ibiza, dure etentjes met vrienden en ritjes in de luxeauto’s die hij allemaal heeft. Het is lastig om te zeggen hoeveel Ruben Bontekoe verdient aangezien hij samen met zijn partner een bedrijf heeft. Wel kan ik schatten hoeveel Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen ongeveer verdienen. Nikkie Plessen en Ruben Bontekoe verdienen na schatting zo’n 5,7 miljoen euro per jaar. Dat heeft dan ook heel erg veel invloed op het vermogen van Ruben Bontekoe. Eén ding is zeker dat Nikkie Plessen en Ruben Bontekoe het op dit moment zeker niet verkeerd hebben. Daar hebben ze dan uiteraard ook heel erg hard voor gewerkt. Succes komt namelijk niet aanwaaien.

Zoals ik net aangaf heeft het salaris heel erg veel invloed op het vermogen van Ruben Bontekoe. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat Ruben Bontekoe een behoorlijk vermogen bij elkaar heeft verzameld de laatste jaren.

Wat is het vermogen van Ruben Bontekoe?

Je hebt net gelezen hoeveel het Nikkie Plessen en Ruben Bontekoe naar schatting verdienen per jaar. Dat is natuurlijk niet niks. Naar schatting zou het vermogen van Ruben Bontekoe rond de 25 en 30 miljoen euro liggen. Dit heeft Ruben Bontekoe dan ook bij elkaar verdient door zijn verschillende ondernemingen. Het heeft Ruben Bontekoe dan ook niet altijd meegezeten. Zoals we in het begin van dit artikel al aangaven heeft hij ook vervelende tijden meegemaakt tijdens het faillissement van zijn bedrijf Axxes bijvoorbeeld. Een bedrijf wat ook heel erg veel invloed heeft op zijn vermogen is het bedrijf wat hij samen heeft met zijn partner Nikkie Plessen. Ruben Bontekoe heeft natuurlijk ook profijt van het succes van dat profijt als eigenaar.

Naast het ondernemen vind Ruben Bontekoe het ook leuk om geld uit te geven. Ruben Bontekoe heeft namelijk een Mercedes G-klasse. We moeten wel zeggen dat die auto eigenlijk op de naam staat van zijn vriendin Nikkie Plessen, maar Ruben rijdt er ook regelmatig in. Zoals je waarschijnlijk wel al weet is een Mercedes G-klasse niet goedkoop. Deze auto heeft namelijk een prijskaartje van een kleine 200.000 euro. Ruben Bontekoe spendeert  echter niet al zijn vermogen aan auto’s. Hij investeert namelijk ook in vastgoed en andere ondernemingen.

Uiteraard doet Ruben Bontekoe dit ook samen met zijn partner Nikkie Plessen. In 2018 kochten Ruben en Nikkie samen een pand van hun buren in de Amsterdamse Van Eeghenstraat. Het pand kostte de twee maar liefst 6 miljoen euro, maar dan heb je wel wat. Na de aankoop zijn ze direct aan het verbouwen geslagen. Uit eindelijk moet dit pand natuurlijk wel geld opleveren. Volgens Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen moet dit pand zo’n 5000 per maand op gaan leveren. Dit bestaat dan voornamelijk uit huur.

Naast het pand wat ze samen hebben gekocht van de buren hebben ze nog meer vastgoed. Ruben en Nikkie bezitten namelijk ook een monumentaal pand aan het Vondelpark in Amsterdam. Uiteraard heeft dit pand een prachtig uitzicht op het Vondelpark, heeft hoge plafonds, grote ramen is ook nog eens rijk aan karakteristieke details. Het is niet bekend hoeveel dit pand heeft gekost of voor hoeveel je het pand kan huren. Eén ding is wel zeker, dat is namelijk dat dit prachtige pand ook zeker bijdraagt aan het vermogen van zowel Ruben Bontekoe als aan het vermogen van Nikkie Plessen. Ze hebben de afgelopen jaren dan ook een prachtig vermogen opgebouwd en daar gaan ze in de toekomst dan ook zeker mee verder. Het vermogen van Ruben Bontekoe gaat dan ook zeker nog verder stijgen aangezien het bedrijf van Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen op dit moment nog heel erg populair is en dat blijft ook nog wel even zo.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!