Hoeveel verdient Lil Kleine? Het vermogen van Lil Kleine

Lil Kleine is een succesvolle rapper die de laatste tijd veel in het nieuws is. Toch blijven miljoenen mensen zijn muziek streamen. Het kan dan ook bijna niet anders dat je nog nooit een liedje van Lil Kleine gehoord hebt, maar hoeveel verdient Lil Kleine en wat is het vermogen van Lil Kleine? Dat lees je hier. Jij wil toch ook weten hoeveel geld Lil Kleine heeft?

wat is het vermogen van Lil Kleine

Wie is Lil Kleine?

De kans is erg groot dat je wel al eens een liedje van Lil Kleine voorbij hebt horen komen, maar wat is eigenlijk de echte naam van Lil Kleine? De echte naam van Lil Kleine is Jorik, Jorik Scholten om precies te zijn. Lil Kleine is dan ook de artiestennaam van Jorik Scholten. Lil Kleine heeft een behoorlijke fanbase op kunnen bouwen door zijn muziek. Hij heeft namelijk onder andere muziek uitgebracht samen met Ronnie Flex. Ronnie en Jorik werken al enkele jaren samen en zijn dit van plan om dit in de toekomst ook nog te doen. Ook kwam Lil Kleine voor in verschillende televisie programma’s zoals The Voice Of Holland, maar hier hoeft hij niet van te leven. Lil Kleine doet het namelijk ook lekker als artiest. De rapper weet inmiddels dan ook hoe je in een korte tijd een heel erg mooi vermogen bij elkaar moet schrapen en hij schaamt zich dan ook totaal niet voor het uitgavenpatroon. Je mag jezelf namelijk ook wel eens verwennen geeft Lil Kleine aan.

Hoeveel verdient Lil Kleine?

Zoals ik hierboven al aangaf bestaat het salaris van Lil Kleine niet alleen uit de streams van zijn muziek. Hij komt namelijk ook voor in verschillende televisieprogramma’s. Doordat hij een groot publiek bereikt is dat natuurlijk ook heel erg aantrekkelijk voor televisiezenders om zoveel mogelijk kijkers te trekken. Wanneer je een trouwe fan van Lil Kleine bent heb je ook kunnen zien dat hij coach is geweest bij het televisieprogramma The Voice Of Holland. Hier heeft hij dan ook een paar leuke euro’s aan overgehouden. Het is op dit moment nog onduidelijke hoeveel hij daadwerkelijk voor heeft gekregen. Eén ding is zeker dat het vermogen van Lil Kleine door deze deelname is gestegen.

Wat verdient Lil Kleine per show

We kunnen wel zeggen dat optreden een echte goudmijn is voor artiesten. Artiesten hebben dan ook wel geluk dat ze niet hoeven te leven van streams aangezien ze daar echt niet heel erg rijk van worden. Dat is bij optredens dan wel anders. Nu vraag jij je waarschijnlijk af wat Lil Kleine verdient per show. Om Lil Kleine een half uurtje in te huren betaal je een bedrag van €15.000. We kunnen bij Lil Kleine er wel vanuit gaan dat hij minimaal 100 optredens per jaar heeft wat neerkomt op zo’n €1,5 miljoen euro omzet. Daar zijn we natuurlijk allemaal jaloers op. Het kan zijn dat Lil Kleine nog sneller zijn geld kan verdienen. Wanneer Lil Kleine een bierdouche krijgt mag Lil Kleine na een paar seconden het podium weer af en hij mag het geld dan ook nog eens houden. Dat is toch lekker meegenomen? Wanneer jij je nu afvraagt wat Lil Kleine per optreden verdient, weet jij dat het €15.000 per halfuurtje is. De prijzen van Lil Kleine liegen er dan ook zeker niet om.

Wat is het vermogen van Lil Kleine?

Nu we weten hoeveel Lil Kleine krijgt voor een optreden willen we allemaal graag weten wat het vermogen van Lil Kleine is. Wanneer we dit willen weten moeten we zijn bedrijf onder een vergrootglas nemen. Lil Kleine is op dit moment DGA van zijn eigen bedrijf. De balans vermeldt inmiddels een eigen vermogen van dik €2.5 miljoen euro. Dit is dan ook zeker een heel erg mooi bedrag. Ik denk dat we dit allemaal wel zouden willen. Eén ding is zeker, Lil Kleine is nog niet klaar. Hij kan op dit moment al terugkijken op een succesbolle periode, maar hij is nog lang niet klaar. De laatste drie jaar kon de rapper een nettowinst bijschrijven van dik zes ton.

Het vermogen van Lil Kleine

Die zes ton is natuurlijk lekker meegenomen, maar dat is niet het enige. Lil Kleine is namelijk ook nog eigenaar van wat liquide middelen die een waarde vertegenwoordigen van maar liefst 1.6 miljoen euro. Dat zal geen eigen geld zijn, dat is met een schulden last van bijna hetzelfde bedrag in ieder geval een stuk minder. Nu we een redelijk beeld hebben van het vermogen van Lil Kleine gaan we kijken wat Lil Klein in de toekomst nog allemaal wil bereiken.

Lil Kleine in de toekomst…

Iedere volwassene droomt van de hoeveelheid geld die Lil Kleine tot zijn beschikking heeft, maar zoals ik hierboven aangaf is hij nog lang niet klaar. Hij heeft namelijk een doel wat hij heel erg graag wil bereiken. Tijdens een interview een aantal jaren geleden gaf Lil Kleine aan dat hij graag een bedrag van 422 miljoen euro bij elkaar wil harken. Lil Kleine schaamt zich dan ook niet voor zijn geld en al helemaal niet voor zijn uitgaven. Hij geeft tijdens verschillende interviews dan ook graag aan dat hij wel eens €60.000 per maand bij elkaar heeft geharkt. Lil Kleine heeft op dit moment dan een behoorlijke waarde. Wanneer wij kijken naar het vermogen van de rappers in Nederland hoort Lil Kleine zeker bij de top. En hij wil zeker nog verder stijgen. Wanneer Lil Kleine verder werkt richting zijn doel gaat het vermogen van Lil Kleine ook stijgen en hard ook.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!