Hoeveel verdient Linda de Mol? Het vermogen van Linda de Mol

We kennen Linda de Mol allemaal wel, het kan bijna niet meer voorkomen dat je nog nooit van deze vrouw hebt gehoord. Ook is ze op dit moment 57 jaar oud, timmer ze nog steeds elke dag aan de weg, maar hoeveel verdient Linda de Mol en wat is het vermogen van Linda de Mol? Dat lees je hier.

Wie is Linda de Mol?

We kennen Linda de Mol natuurlijk allemaal van de televisie, maar hoe is haar carrière eigenlijk begonnen? Dat willen we allemaal toch wel weten? Linda De Mol werd in 19964 geboren in de mediahoofdstad van Nederland, laten we eerlijk zijn. Dat hadden we toch ook niet anders verwacht? Toen Linda de Mol 12 jaar was begon ze al met presenteren bij de VARA. Naast het presenteren bij de VARA had Linda de Mol ook normale baantjes die de gemiddelde tiener ook heeft zoals het bezorgen van kranten. We kunnen dan ook wel al concluderen dat Linda de Mol behoorlijk succesvol was op haar jonge leeftijd, maar ondanks dat succes bleef ze nog wel gewoon normaal met beide voeten op de grond staan. Toen Linda de Mol helemaal klaar was met de middelbare school besloot ze om rechten te gaan studeren in Amsterdam. Enkele jaren later besloot ze om auditie te doen bij het Engelse Sky Channel, die wel brood in haar zagen. Vanaf dat moment besloot Linda de Mol om te stoppen met haar studie rechten om zich volledig te kunnen focussen op haar carrière in de televisiewereld. Toen Linda de Mol meer bekendheid begon op te bouwen volgde er diverse acteerrollen in Nederland en kreeg ze veel klussen aangeboden als presentatrice. Dat was ook het geval bij de Gooische Vrouwen. De Gooische Vrouwen is bleek een groot succes en dat is mede dankzij Linda de Mol. Na het succes met de Gooische Vrouwen bleef Linda de Mol maar aan de weg timmeren en dat zag ook haar familie. John de Mol haalde zijn zus weg bij RTL en verwelkomde haar bij Talpa. Vlot daarna besloot John de Mol ook haar lijfblad LINDA over te nemen voor een kleine 40 miljoen euro. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat ze extra privileges heeft bij John de Mol. Uiteraard heeft het verkopen van haar lijfblad LINDA ook invloed gehad op het vermogen van Linda de Mol. Linda de Mol heeft een behoorlijk boost gehad door het verkopen en het maken van de overstap richting haar broer. Dat is een ding waar we wel vanuit kunnen gaan.

Linda de Mol vastgoed

De familie de Mol weet wel wat ze met al het goed moeten doen en dat weet Linda de Mol dan ook heel erg goed. Ze heeft namelijk vastgoed zowel voor haarzelf als voor haar kinderen gekocht. Linda de Mol wil het geld namelijk niet laten verdampen op haar bank. Daarom besloot Linda de Mol om een aantal vastgoed panden aan te kopen. Zo is ze eigenaar van een weelderig pand in het Gooi en kocht ze een fraai studentenhuis voor haar zoon en dochter. Dit studenten huis kocht ze voor een kleine miljoen euro. Niet slecht toch? Natuurlijk woonde ze ook samen in een prachtig huis met Jeroen Rietbergen, maar Jeroen Rietbergen in Linda de Mol zijn inmiddels uit elkaar. Uiteraard heeft het vastgoed van Linda de Mol ook een behoorlijke invloed op het vermogen van Linda de Mol, maar wat is het vermogen van Linda de Mol eigenlijk? Dat lees je hieronder.

Het vermogen van Linda de Mol

We kunnen er wel vanuit gaan dat het contract van Linda de Mol niet op straat ligt en dat is ook zo. Zo is ze naast de best scorende presentatrice ook creatief directeur van Net5. Volgens de Quote lag het eigen vermogen van Linda de Mol haar bedrijf in 2017 rond de 27,8 miljoen euro en dat is al een aantal jaren geleden. We kunnen er dan toch ook wel vanuit gaan dat het eigen vermogen van haar bedrijf de laatste jaren nog wel behoorlijk is gegroeid. Verder mag ze ook dingen bepalen in Talpa Fictie. Talpa Fictie is een dochterbedrijf van John de Mol. Ook heeft ze nog een aandeel van minimaal 25% in het tijdschrift wat op dit moment onder 2Blond B.V. hangt. Dit tijdschrift boekte in 2015 een winst van 4,5 miljoen euro. We kunnen dan ook wel concluderen dat het vermogen van Linda de Mol behoorlijk is, maar wat is het vermogen van Linda de Mol? Het vermogen van Linda de Mol stijgt makkelijk boven de 30 miljoen euro. Ben je ook nieuwsgierig wat het vermogen van haar concurrent is? Lees hier het vermogen van Chantal Janzen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!