Hoeveel verdient Jeroen Rietbergen? Het vermogen van Jeroen Rietbergen

De meeste mensen zullen Jeroen Rietbergen van The Voice Of Holland, maar hoeveel verdient Jeroen Rietbergen en wat is het vermogen van Jeroen Rietbergen? Dat lees je hier.

Wie is Jeroen Rietbergen?

De carrière van Jeroen Rietbergen stond de laatste maanden erg onder druk. Het kan zelf zo uitpakken dat Jeroen Rietbergen fatale schade heeft opgelopen. De musicus werd namelijk door verschillende vrouwen beticht van seksueel grensoverschrijdend gedrag en is inmiddels zijn baan al kwijt, maar hoeveel verdiende Jeroen Rietbergen voordat hij zijn baan verloor en wat is het vermogen van Jeroen Rietbergen? Dat lees je hieronder. Jeroen Rietbergen was actief als bandleider bij The Voice. Naast zijn baan had hij ook nog andere inkomstenbronnen.Zo verdiende hij onder andere geld door muziek te maken voor films als Terug naar de Kust. Ook toerde hij regelmatig met de Edwin Evers band, waar hij direct na het nieuws uit is gezet.

Relatie met Lina de Mol

De relatie tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen gaat niet over rozen. De afgelopen maanden waren voor Linda de Mol erg zwaar. Haar inmiddels ex Jeroen Rietbergen wordt namelijk nog steeds beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Toen dit nieuws naar buiten kwam, besloot Linda om Jeroen de deur toe te wijzen. Een flinke klap voor Linda, die dacht dat Jeroen haar liefde was. Op dit moment zijn ze beide weer single. Zoals ik al aangaf is het voor Linda de Mol erg zwaar en heeft zij ook een beetje schade opgelopen aangezien aan elkaar gelinkt worden. Zelfs John de Mol heeft schade opgelopen door dit schandaal.

Het vermogen van Jeroen Rietbergen

Nu we weten wat Jeroen Rietbergen allemaal gedaan heeft qua werk willen we allemaal weten wat het vermogen van Jeroen Rietbergen is. In 2016 deed de Quote al een behoorlijke schatting van rond de 34 miljoen euro. Dat had misschien wel te maken met het feit dat hij een relatie had met de schatrijke Linda de Mol, die zelf ook een vermogen heeft van meer dan 30 miljoen euro. Inmiddels is Jeroen na al het nieuws vertrokken naar een afkickkliniek in Nashville, Amerika. Het vermogen van Jeroen Rietbergen gaat op dit moment dan ook niet groeien en ik weet ook niet of het ooit nog gaat groeien aangezien hij een behoorlijke schade heeft opgelopen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!