Hoeveel verdient Harry Mens? Het vermogen van Harry Mens

We kennen Harry Mens allemaal wel van de telvisie, maar hoeveel verdient Harry Mens en wat is het vermogen van Harry Mens? Dat lees je hier. Eén ding is zeker, we hoeven ons geen zorgen meer te maken over de financiën van Harry Mens. De 75-jarige makelaar en televisiepresentator, die je onder andere zou kunnen kennen van het commerciële programma de Business Class, liet weten dat hij zich op dit moment geen zorgen hoeft te maken.

Wie is Harry Mens?

Zoals ik hierboven al had geschreven is Harry Mens makelaar en televisiepresentator. Harry Mens groeide op in een rooms-katholiek gezien in Lisse. Hoe zijn vader op jonge leeftijd overleed, moest Harry Mens de rol als gezinshoofd al vroeg op zich nemen en dat deed hij dan ook direct. Uiteindelijk besloot Harry Mens om een makelaarskantoor te beginnen die gevestigd was in Lisse. Harry Mens bemiddelde vooral vastgoed en exclusieve woonobjecten in de hogere prijsklasse. Naast het zijn van een echte ondernemer bracht Harry Mens in 1997 een autobiografie uit en ontving hij bekende gasten zoals Pim Fortuyn in zijn programma. Eén ding is zeker, Harry wist het te maken en is tot op vandaag een gigantisch voorbeeld voor veel beginnende ondernemers. Bekende mensen zeggen altijd dat mensen met veel geld nooit vertellen hoeveel geld ze daad werkelijk hebben en dat is bij Harry Mens ook het geval. Harry Mens praat dan ook nooit over zijn salaris, maar hij heeft er één keer iets over gezegd en dat was dat hij meer verdiende dan Matthijs van Nieuwkerk. Harry zou naar verluidt voor het programma Business Class meer dan 500.000 duizend euro per jaar verdienen en dat is niet slecht als we kijken naar de leeftijd van Harry Mens. We wachten dan ook met spanning op het vermogen van Harry Mens!

Het vermogen van Harry Mens

Zoals ik al meerdere keren heb aangegeven praat Harry Mens nooit over zijn vermogen. Toch blijkt het vermogen van Harry Mens hoger te liggen dan we verwachten. Harry Mens beschikt namelijk over een aantal bv’s. Hij bezit onder andere Exploitatiemaatschappij Seaside. Harry Mens schijnt hier 2 miljoen eigen vermogen in te hebben zitten. In Eastside Investments, waaronder de bv van Harry Mens’ tv-programma Business Class, zit een eigen vermogen van een kleine 1 miljoen euro, met een pensioenvoorziening van 3.4 miljoen euro. Hoe er in Mens Real Estate Services een ton lijkt te zitten en in bv Mens Beheer zo’n 2 ton, beschikt Harry Mens over een kleine 5 miljoen euro. Het vermogen van Harry Mens is dan ook rond de 5 miljoen euro. We hoeven ons dan ook geen zorgen te maken over Harry Mens en het vermogen van Harry Mens blijft groeien zolang we hem nog mogen bewonderen in zijn televisieprogramma. Daarnaast blijft Harry Mens ook altijd nog een beetje ondernemen waardoor het vermogen van Harry Mens ook nog blijft groeien. Eén ding is zeker, we zijn nog lang niet van hem af! En dat vindt René van der Gijp dan ook niet erg. Harry Mans is namelijk regelmatig te zien in het programma van René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!