Hoeveel verdient Chris Woerts? Het vermogen van Chris Woerts

De meeste mensen kennen Chris Woerts door zijn bijdrage bij Vandaag Inside, maar wat doet Chris Woerts eigenlijk en wat is het vermogen van Chris Woerts? Dat lees je hier.

Wie is Chris Woerts?

Zoals we hierboven al kort aangaven staat Chris Woerts vooral bekend om zijn bijdrage bij Vandaag Inside, maar wat doet Chris Woerts eigenlijk? Dat is een vraag die veel mensen hebben. Chris Woerts is geboren op 2 januari 1959 in Maassluis. De carrière van Chris Woerts begon zijn carrière als journalist van het Rotterdams Nieuwsblad, maar dat was nog niet genoeg voor Chris. Chris vond dat hij namelijk dat hij wel een hogere functie aan kon en besloot te solliciteren bij grotere bedrijven. In 1988 had hij het voor elkaar. Chris Woerst begon in 1988 namelijk als International Sponsorship Manager bij Heineken International. Hier bracht hij Amstel samen met de UEFE Champions League wat natuurlijk een behoorlijke prestatie is.

Een aantal jaar later introduceerde hij de Heineken opblaasbare bekers en in 1996 werd hij Director of Football voor Coco-Cola waar hij verantwoordelijk was voor hun sponsorstrategie tijdens UEFA Euro 1996 en de Fifa World Cup 1998. Dat zijn geen kleine toernooien. Wanneer Chris Woerts aan het woord is bij Vandaag Inside zie je ook altijd Sports Marketeer staan. De werkzaamheden die Chris daarbij uitvoert is voornamelijk het verbinden van merken met de voetballerij.

Een aantal jaren later zag Chris Woerts het wel weer zitten om in het prachtige Nederland aan het werk te gaan. Chris Woerts trad namelijk in dienst bij Feyenoord Rotterdam als marketing manager. Dat was een redelijk succes, maar het avontuur bij Feyenoord Rotterdam was over. Chris Woerts ging namelijk werken als commercieel directeur voor de Eredivisie. Dit deed Chris van 2005 tot 2005, een jaartje. Toen hij in 2008 besloot om Feyenoord in te ruilen om aan de slag te gaan als International Business Development Director en lid van het bestuur te worden bij Sunderland AFC in Engeland. Sunderland is een behoorlijke grote club en het is dan ook een hele prestatie dat Chris Woerts als Nederland aan het werk mocht in deze functie bij Sunderland.

We kunnen dan ook wel zeggen dat Chris Woerts een behoorlijke naam heeft in deze wereld en daar mag hij dan ook behoorlijk trots op zijn. Op dit moment werkt hij voor zichzelf als consultant, maar hij doet ook marketing en sales activiteiten. Daarnaast is hij ook regelmatig te bewonderen bij Vandaag Inside waar hij regelmatig met nieuwtjes voorbij komt. Chris Woerts heeft zijn naam behoorlijk weten te vestigingen, zowel in Nederland als in het buitenland.

Hoeveel verdient Chris Woerts?

Wat Chris Woerts op dit moment verdiend is lastig te zeggen aangezien hij voornamelijk voor zichzelf werkt. Hierdoor is hij afhankelijk van het aantal opdrachten wat hij heeft en hoe vaak hij te bewonderen is bij Vandaag Inside waar hij samen met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen te zien is. We kunnen er in ieder geval vanuit gaan dat Chris Woerts een leuk salaris heeft en dat we ons totaal geen zorgen hoeven te maken over de financiële situatie van Chris Woerts. Naast zijn eigen bedrijf heeft hij ook verschillende investeringen gedaan in crypto.

Waar heeft Chris Woerts zijn vermogen aan verdiend?

Aangezien we op dit moment niet weten wat het salaris is van Chris Woerts is het erg lastig om te zeggen waar Chris Woerts op dit moment het meeste mee verdiend, maar wij gaan er vanuit dat Chris Woerts in het verleden behoorlijk bedragen heeft weten te verdienen. Uiteraard gaan we er vanuit dat hij op dit moment ook nog een leuk salaris heeft, maar wij schatten dat het grootste deel van het vermogen van Chris Woerts komt door het werk wat hij in het verleden heeft gedaan. We sluiten echter niet uit dat hij op dit moment minder verdiend.

Het vermogen van Chris Woerts

Veel mensen verwachten dat het vermogen van Chris Woerts behoorlijk is aangezien hij altijd over geld en investeringen praat, maar wat is het vermogen van Chris Woerts eigenlijk? Het vermogen van Chris Woerts wordt op dit moment geschat rond de €5 miljoen. Wij verwachten wel dat het vermogen van Chris Woerts de komende jaren verder gaat groeien. Hij heeft namelijk verschillende investeringen gedaan en hij is ook nog steeds werkzaam voor verschillende grote bedrijven. Chris Woerts heeft op dit moment een leuk en mooi vermogen, maar wij verwachten dat het vermogen van Chris Woerts de komende jaren nog verder gaat groeien.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!