Hoeveel verdient Royalistiq? Het vermogen van Royalistiq

Royalistiq is de naam waarmee Roy Beszelsen dagelijks video’s op YouTube maakt. Tijdens COVID-19 werd Roy heel erg populair en begon zijn kanaal heel erg hard te groeien door Fortnite, maar hoeveel verdient Royalistiq? En wat is het vermogen van Royalistiq?

hoeveel verdient royalistiq

Wie is Royalistiq?

Zoals we hierboven al aangaven is Roy en behoorlijke naam in Nederland. Roy heeft zijn merk Royalistiq dan ook behoorlijk goed op de markt weten te zetten. Roy is wel al een tijdje bezig met YouTube. Royalistiq begon met YouTube in 2014. Al snel bleek dat Royalistiq een nieuwe hobby had gevonden. Sinds november 2015 is hij dan ook begonnen met het consistent uploaden van succesvolle video’s. Je verwacht het misschien dan ook wel al een beetje dat Royalistiq ondertussen één van de snelst groeiende YouTubers is. Doordat Royalistiq zo populair is geworden in de zomer van 2020 heeft hij ook video’s opgenomen met andere grote YouTubers zoals Don de Jong en Enzo Knol. Hij heeft voornamelijk Fortnite video’s opgenomen met deze YouTubers, maar hij upload ook nog andere games zoals Grand Theft Auto V, Among Us en Minecraft. We kunnen dan ook wel concluderen dat Royalistiq een echte YouTuber is.

De inkomstenbronnen van Royalistiq

Bijna elke YouTuber heeft verschillende inkomstenbronnen. Dat is bij Royalistiq dan ook het geval. Voordat we de vraag “Hoeveel verdient Royalistiq” kunnen beantwoorden moeten we kijken welke inkomstenbronnen Royalistiq allemaal heeft. Hieronder krijgen we dan ook een beter beeld van zijn inkomstenbronnen om een zo goed mogelijk antwoord te geven op de vraag; Hoeveel verdient Royalistiq?

Royalistiq Twitch donaties

Naast het maken van YouTube video’s is Royalistiq ook regelmatig aan het livestreamen waarbij hij live aan het gamen is. Tijdens het streamen kunnen kijkers ervoor kiezen om een donatie te doen aan Royalistiq Deze donaties kunnen er dan ook voor zorgen dat Royalistiq binnen enkele uren grote bedragen kan verdienen.

In 2020 was Royalistiq ook even in het nieuws. Dat ging dan ook voornamelijk over een gigantische donatie die Royalistiq had ontvangen. Hij ontving maar liefst een bedrag van €12.000 euro. In totaal duurde de livestream 3 uur. Royalistiq verdiende tijdens deze livestream €4.000 per uur. Dit was natuurlijk wel een gigantische donatie. Gemiddeld krijgt Royalistiq donaties tussen de één en twintig euro.

Hoeveel verdient Royalistiq nou precies aan deze donaties? Dat is een erg lastige vraag. Het is namelijk heel erg afhankelijk van het aantal streams dat Royalistiq doet. Daarnaast krijgt hij ook niet de volle 100% van de donaties. Het platform pakt namelijk ook vaak een deel. Toch schat ik dat Royalistiq rond de €1.500 per maand verdient aan donaties. Dat is dan ook helemaal geen verkeerd bedrag aangezien Royalistiq nog meer inkomstenbronnen heeft.

Royalistiq YouTube inkomsten

YouTubers verdienen vaak een groot deel aan de advertenties die je in video’s kan verwerken. Royalistiq verdient hier waarschijnlijk dan ook het meeste mee. Toch is het wel lastig om te zeggen aangezien Royalistiq steeds meer inkomstenbronnen krijgt. Op het moment dat ik dit schrijf heeft Royalistiq 9 miljoen weergaven per maand op zijn video’s. YouTube betaald vaak per duizend views tussen de één en vier euro. Om het zo eerlijk mogelijk te houden pakken we het gemiddelde.

Wanneer ik een snelle rekensom doe kom ik uit op een inkomen van €22.500 per maand met zijn YouTube kanaal. Ook dit is natuurlijk een heel erg mooi inkomen. We willen allemaal wel YouTuber worden met zo’n inkomen.

Royalistiq Merchandise

Zoals vele andere bekende Nederlanders heeft Royalistiq ook merchandise op zijn website. Op zijn website verkoopt hij kleding waarop zijn logo gedrukt is. Het is dan ook heel erg lastig om hier de vraag; Hoeveel verdient Royalistiq te beantwoorden aangezien ik niet weet hoeveel items hij per maand verkoopt. Daarom houden we een inkomen aan van zo’n €1.000 per maand.

Samenwerkingen met bedrijven

Voordat Royalistiq zelf ging ondernemen had hij regelmatig samenwerkingen met andere bedrijven waaraan hij uiteraard ook een zak met geld mee verdiende. De vergoedingen die Royalistiq hiervoor krijgt zijn dan ook heel erg verschillende. Daarom is het, het makkelijkste om een inkomen van €1.500 per maand hier neer te zetten. Toch zie je al snel dat hij voor één campagne veel meer kan vragen dan dit bedrag.

Royalistiq drankje – Focus Drink

In 2020 is Royalistiq samen met zijn broer begonnen met Focus Drink. Het ondernemers avontuur ging dan ook beginnen met Roy. Focus Drink produceert en verkoopt een drankje dat de concentratie verbeterd. Later is Don de Jong ook in het bedrijf gekomen waardoor het uiteraard nog harder ging groeien. We kunnen dan ook wel zeggen dat Focus Drink een groot succes is en dat komt onder andere door de fanbase van Roy en Don. Ik verwacht dan ook wel dat Focus Drink nog lang blijft groeien.

Royalistiq Crypto

Ook Roy doet aan crypto. Hij heeft in verschillende video’s laten weten dat hij ook investeert in crypto, maar het is erg lastig om te zeggen hoeveel hij hier daadwerkelijk mee verdient. Wel heeft hij gezegd dat hij een leuke zak met geld heeft verdient aan de cryptomunt met de naam Cardano. Wellicht dat Royalistiq in de toekomst meer informatie geeft over zijn crypto avontuur. Op dit moment is het nog heel erg onduidelijk hoeveel Royalistiq verdient aan crypto.

Hoeveel verdient Royalistiq?

We hebben nu alle inkomstenbronnen van Royalistiq goed in beeld. We kunnen nu dan ook de vraag; hoeveel verdient Royalistiq goed beantwoorden. Zoals ik eerder aangaf kan ik enkel een schatting maken. Ik kan niet op Royalistiq zijn bank kijken om te zien hoeveel hij daadwerkelijk verdient.

Als we kijken naar de bovenstaande inkomstenbronnen verdient Royalistiq ongeveer zo’n €22.500 per maand door zijn YouTube kanaal, €1.500 aan donaties €1.000 met merchandise en €1.500 met verschillende samenwerkingen. Doordat  Focus Drink nog een startend bedrijf is en Roy ook investeert in crypto rekenen we daar €5.000 voor. Waarschijnlijk ligt dit bedrag veel hoger. Dit is puur een schatting.

In totaal komt het inkomen van Royalistiq dan neer op €30.000 per maand. Hier uiteraard nog belasting af. Eén ding kunnen we zeker zeggen. Royalistiq heeft een inkomen waar iedereen van droomt. Hij heeft hier dan ook hard voor gewerkt, maar we zullen altijd stiekem een beetje jaloers zijn.

Het vermogen van Royalistiq

De vraag; hoeveel verdient Royalistiq is natuurlijk een veel gestelde vraag, maar wat is het vermogen van Royalistiq? Nu het maandelijkse inkomen van Royalistiq bekend is kunnen we ook direct kijken naar het vermogen van Royalistiq. Om een goed beeld te krijgen van het vermogen van Royalistiq gaan we kijken naar zijn bezittingen.

Royalistiq huis

In 2019 kocht Royalistiq een penthouse. Deze woning staat bovenop een appartementencomplex, heeft twee dakterrassen en biedt uiteraard een prachtig uitzicht over de omgeving. De prijs van dit penthouse is €500.000.

Royalistiq auto’s

We weten allemaal wel dat Royalistiq een echte autoliefhebber is. Als we kijken naar zijn wagenpark blijkt dat ook echt. Op dit moment bezit hij meerdere auto’s en heeft zijn wagenpark een waarde van €500.000. Daar is elke autoliefhebber natuurlijk jaloers op!

Vermogen Royalistiq

Nu we zijn bezittingen in beeld hebben kunnen we gaan rekenen wat zijn vermogen ongeveer is. Als we kijken naar zijn prachtige penthouse, wagenpark en zijn aandeel in Focus Drink is het niet gek dat we zeggen dat het vermogen rond de €900.000 zit. We kunnen nu dan ook wel concluderen dat dit zeker geen slecht vermogen is.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!