Hoeveel verdient Qucee? Het inkomen van Qucee!

Hoeveel verdient Qucee? Qucee, officieel Quentin Correia, is op dit moment een van de bekendste YouTube legendes van Nederland. In 2016 werd hij bekend met het YouTube kanaal Supergaande die hij samen met Nesim Najih heeft opgestart. De 29-jarige heeft inmiddels ook een eigen YouTube kanaal, is bekend in de rapindustrie en is regelmatig te zien op tv en in bekende YouTube shows.

Voordat Qucee met YouTube begon zat hij flink in de schulden. Hij stond op dat moment 20.000 euro in het rood. Dit kwam doordat hij veel bestelde op afbetaling en ging samenwonen op lening samen met zijn jeugdvriendin Steffie. Daarbovenop moest hij ook nog zijn kinderopvangtoeslag terug betalen waarvoor hij maandelijks 300 euro extra moest aftikken. Qucee besloot van zijn laatste geld een camera te kopen: Een super groot risico, maar met groot succes! Inmiddels hoeft Qucee zich namelijk absoluut geen zorgen meer te maken over geld.

hoeveel verdient Qucee?

YouTube

Het YouTube kanaal van Supergaande heeft de 700.000 abonnees al een tijdje gepasseerd. Op Qucee’s eigen YouTube kanaal heeft hij inmiddels al in de 600.000 abonnees. Vanaf oktober 2016 heeft Qucee 128 duizend euro verdiend met zijn kanaal. Gemiddeld is dit 2285 euro per maand, al is het aannemelijk dat dit in 2016 minder was en op dit moment meer. Met het kanaal supergaande is in totaal 184 duizend verdiend vanaf 10 oktober 2016. Per maand is dit dus gemiddeld 3285 euro. Als je bedrag door twee deelt, houd je het inkomen van Qucee over. In totaal verdient Qucee dus gemiddeld 3927 euro per maand met youtube.

Sinds kort heeft Qucee ook nog een apart gamingkanaal opgestart. Aangezien dit kanaal nog relatief klein is en er nog maar weinig op gepost is, zal hij hier maar een zakcentje aan verdiend hebben. Dit kanaal heeft een behoorlijke groei doorgemaakt doordat Qucee samen video’s maakte met Enzo Knol. Daarnaast is hij soms ook te zien in de vlogs van Don de Jong.

Spotify

Volgens de NOS verdient een artiest op Spotify tussen de 0,003 en 0,005 cent per stream. Laten we dus voor het gemak van 0,004 cent per stream uitgaan. Supergaande heeft in totaal 7 liedjes uitgebracht. De 5 bekendste liedjes hebben samen 31 miljoen streams opgeleverd. Dit betekent dat Qucee en Nesim in totaal ongeveer 124.000 euro hebben verdient met hun bekendste nummers. Qucee als soloartiest heeft 6 nummers uitgebracht. De 5 bekendste liedjes hebben samen 11 miljoen streams opgeleverd. Dit betekent dat Qucee ongeveer 44.041 euro heeft verdient met zijn streams van zijn 5 bekendste liedjes. In totaal heeft Spotify hem dus waarschijnlijk al rond de 106.000 euro opgeleverd. Zeker niet verkeerd!

Sponsordeals

Qucee heeft op Instagram een dikke 800.000 volgers, en dit groeit nog elke dag. Met sponsordeals kan hij met dit aantal volgers wel duizenden euro’s per post verdienen! Ook heeft hij via een sponsordeal tijdelijk een gloednieuwe Mazda CX-5 binnengesleept ter waarde van 36.000 euro. Met social media alleen al zou Qucee dus al goed rond kunnen komen.


Merchandise

Qucee heeft ook een eigen webshop waarop hij kersttruien verkoopt. Nu is het niet bekend hoeveel hij er verkocht heeft, maar ook dit zal voor 40 euro per sweater wel een redelijk bedrag hebben opgeleverd als je kijkt naar hoe groot zijn fanbase is. Is er ook nog promotie gemaakt door Qucee zijn vrienden wat waarschijnlijk ook extra sales heeft gezorgd.

Hoeveel verdient Qucee in de toekomst…

Qucee hoeft zich dus zeker geen zorgen te maken om de toekomst. De views op youtube en streams op spotify zullen hoogst waarschijnlijk alleen maar blijven stijgen. Ook is er vanwege zijn bekendheid grote kans dat er nog vele kansen op zijn pad zullen komen!

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!