Hoeveel verdient Mobicep? Het vermogen van Mobicep

Iedereen heeft de naam van Mobicep wel eens voorbij horen komen. Hij is namelijk niet alleen heel erg populair in de fitnesswereld, maar hij is ook erg populair als ondernemer. Hij heeft namelijk verschillende succesvolle ondernemingen. Je komt vast regelmatig foto’s tegen van Mobicep of video’s waarbij hij zijn auto’s laat zien. Maar wat verdient Mobicep? En wat is het vermogen van Mobicep? Dat lees je hier.

het vermogen van mobicep

Wie is Mobicep?

Zoals we hierboven al aangaven moet je de naam Mobicep wel eens gehoord. De laatste jaren zijn dan ook top jaren voor Mobicep. Mobicep is een influencer op verschillende social media kanalen, maar hij vooral heel erg populair op Instagram. Hij gaat dan ook veel om met andere YouTubers, denk bijvoorbeeld aan Don de Jong die weer omgaat met Royalistiq. Hierdoor heeft Mobicep een gigantische groei doorgemaakt. Hij wordt door vele mensen gezien als vlogger, maar hij is ook eigenaar van een van de grootste bedrijven op het gebied van voedingssupplementen. Dit succes heeft Mo dan ook zeker te danken aan zijn social media. Naast het bezig zijn met groeien van zijn bedrijven is Mobicep ook heel erg bezig met het motiveren van mensen. Hij laat dan ook graag zien dat het niet altijd meezit in het leven, maar dat je nooit op moet geven. Hij wil jongeren dan ook stimuleren om te gaan ondernemen, maar ook om te gaan sporten. Tijdens de coronapandemie had Mobicep een gigantisch bereik. Hij heeft zijn bereik niet alleen gebruikt om meer verkopen te genereren, maar ook om jongeren duidelijk te maken dat ze wat moeten maken van hun leven.

Het vermogen van Mobicep

We weten ondertussen wel al dat Mobicep een echte ondernemer is. Dat zien we dan ook terug wanneer we onderzoek doen naar Mobicep. Hij is namelijk eigenaar van verschillende ondernemingen waar hij uiteraard geld aan verdiend. Hoeveel precies? Dat lees je hieronder. Daarnaast heeft Mobicep de beschikking over een kleine €2.400.000. Dat is toch een lekker bedrag om tot je bezitting te hebben. Maar wat is het vermogen van Mobicep? Dat lees je hieronder.

Supplementen Mobicep

Zoals we hierboven al aangaven is Mobicep erg populair bij de mensen die af en toe in de sportschool te vinden zijn. Die mensen zijn dan ook niet vies van sporten. Vaak zie je dat ze toch nog een extra boost willen voor de workout. Wanneer je gebruik maakt van supplementen heb je vast wel eens gehoord van de term fitness supplementen. Mobicep biedt een ruim aanbod van eiwitten, pre-workouts, shakes en nog veel meer producten waardoor jij betere resultaten kan halen tijdens het fitnessen. Als je een volger van Mobicep bent heb je vast wel eens al die karren die elke dag verstuurd worden voorbij zien komen. Nu vraag jij je waarschijnlijk af hoeveel Mobicep hier aan verdient. Nou we hoeven ons helemaal geen zorgen te maken over Mo. Het schijnt dat hij namelijk zo’n €210.000 verdient aan zijn supplementen per maand. Dit komt neer op een kleine €2.500.000 per jaar wat natuurlijk heel erg netjes is.

Mobicep auto’s

Je kan Mobicep kennen wat zijn supplementen, maar je kan hem ook kennen van zijn bijzondere auto’s. Mobicep is namelijk gek op auto’s en dat kunnen we dan ook wel zien. Hij heeft namelijk verschillende dure auto tot zijn bezittingen. Op dit moment is hij dan ook eigenaar van een Lamborghini Hurican Spyder ter waarde van een kleine €345.000, een Rolls Royce Cullinan Novitec ter waarde van €675.000, en Volkswagen Golf uit 2018 ter waarde van €56.000, een Chrysler 300c uit 2006 ter waarde van €62.773, een Lamborghini Ururs ter waarde van €340.000, een Mercedes AMG c63s ter waarde van €124.000 en als laatste de parel van Mobicep’s garage een Rolls Royce Dawn ter waarde van €265.000. Elke autoliefhebber droomt dan ook van deze auto’s en Mobicep heeft ze allemaal weten te bemachtingen en dat komt uiteraard door zijn succes die hij de laatste jaren heeft gehad. Tuurlijk blijft hij nog wel even sparen aangezien zijn bedrijf maar blijft groeien. Als we kijken naar het totaal plaatje zijn alle auto’s bij elkaar zo’n €1.600.000 waard. Toch zeggen heel erg veel mensen dat het lease auto’s zijn. We weten dus niet zeker of hij ze gekocht heeft. Wel is het belangrijk om te weten dat de leaseprijs ook elke maand betaald moet worden. Eén ding is zeker en dat is dat Mobicep leuke auto’s heeft.

Mobicep huis

Uiteraard heeft Mobicep ook een prachtige woning waar hij al zijn auto’s neer kan zetten en waar hij heerlijk kan relaxen. Recent heeft Mobicep een prachtige villa gekocht met een waarde van €785.000. Mobicep is geloving en dit neemt hij dan ook heel erg serieus. In de islam is het niet toegestaan om rente te betalen over een huis. We gaan er dan ook vanuit dat hij deze prachtige villa betaald heeft zonder een lening af te sluiten.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!