Hoeveel verdient Ruud van Nistelrooij? Het vermogen van Nistelrooij

Na een prachtige carrière heeft Ruud van Nistelrooij gekozen om trainer te worden. Op dit moment is Ruud van Nistelrooij trainer bij PSV, maar wat is het vermogen van Ruud van Nistelrooij? Dat lees je hier.

Wie is Ruud van Nistelrooij?

Ruud van Nistelrooij oftewel Rutgerus Johannes Martinus van Nistelrooij is een Nederlandse voetbaltrainer en voormalig voetballer, die doorgaans centraal in de aanval speelde. hij speelde van 1993 tot en met 2012 voor FC Den Bosch, sc Heerenveen, PSV, Manchester United, Real Madrid, Hamburger SV en Málaga CF. Hij werd landskampioen in Nederland, Engeland en Spanje en in alle drie die landen ook minimaal één keer topscorer. We kunnen dan ook wel zeggen dat Ruud van Nistelrooij een behoorlijke voetballer was wat natuurlijk ook invloed heeft op het vermogen van Ruud van Nistelrooij. Hij heeft namelijk niet bij de kleinste clubs gespeeld. Hij behoorde tot de top en dat zien we straks ook terug. Hij speelde namelijk met grote namen zoals Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en nog veel meer! Na zijn spelerscarrière werd hij voetbaltrainer. in 2021 was Ruud van Nistelrooij hoofdtrainer van Jong PSV, maar met het ingang van het seizoen 2022/23 is hij hoofdtrainer bij PSV.

Hoeveel verdient Ruud van Nistelrooij?

Naar verluidt verdiende Ruud van Nistelrooij een dikke 6 miljoen euro in zijn laatste seizoen als profvoetballer. Verder heeft de spits ook lekker verdient bij zijn andere clubs zoals Manchester United, Real Madrid en HSV. Wat voor salaris hij op dit moment heeft is lastig te zeggen aangezien dat nog niet bekend is. We kunnen er wel vanuit gaan dat hij er warmpjes bij zit.

Het vermogen van Ruud van Nistelrooij

Zoals we hierboven al aangaven is Ruud van Nistelrooij op dit moment actief als voetbaltrainer bij PSV. Hij heeft het zelf voor elkaar gekregen om hoofdtrainer te worden bij de club. Hoeveel hij daarmee verdient, en hoeveel salaris hij met eerdere baantjes als assistent-trainer van het Nederlands elftal en andere PSV-jeugdteams heeft verdiend, is onbekend. De laatste schatting van het vermogen van Ruud van Nistelrooij komt uit 2014. Destijds had hij een geschat vermogen rond de 45 miljoen euro. Sinds 2014 zijn er geen schattingen meer gedaan. We kunnen er dus wel vanuit gaan dat Ruud van Nistelrooij een behoorlijk vermogen heeft. Hij zal vast iets van zijn vermogen hebben gebruikts, maar vast niet alles. Tot op heden heeft Ruud van Nistelrooij het prima voor elkaar en daar mag hij zeker trots op zijn Hij heeft er namelijk hard voor gewerkt. Hij hoorde namelijk niet voor niks bij de top van de wereld.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!