Hoeveel verdient Kelly Piquet? Het vermogen van Kelly Piquet

De meeste mensen zullen Kelly Piquet kennen als de vriendin van Max Verstappen. Dat is dan ook de reden dat ze regelmatig op de paddock te vinden is. Het vermogen van Kelly Piquet is verre van het vermogen van Max Verstappen, maar toch doet zij het niet slecht. Je leest hier alles over het vermogen van Kelly Piquet.

Wie is Kelly Piquet?

Kelly Piquet is zeker geen vreemde in de Formule 1. De 33-jarige Kelly Piquet is namelijk de dochter van Nelson Piquet, de drievoudig wereldkampioen Formule 1. Ook haar ex-man, de Russische coureur Danill Kyvat zit in de racewereld. Zij kregen in 2017 een relatie en verwelkomden in de zomer van 2019 een dochtertje genaamd Penélope. De moeder van Kelly Piquet is ook niet onbekend gebleven. De moeder van Kelly Piquet is namelijk het Nederlandse model genaamd Sylvia Tamsma. Het is tot op heden nog onduidelijk of Kelly Piquet zelf ook Nederlands spreekt. Naast het racen is Kelly Piquet natuurlijk ook gewoon naar school geweest. Kelly spendeerde haar middelbare schooltijd aan een kostschool in Engeland, haalde vervolgens haar diploma in braziel en vertrok toen naar New York om internationale betrekkingen, politieke wetenschappen en economie te studeren. Daarna volgden baantjes bij Bergdorf Goodman en Vogue snel.

Kelly Piquet en Max Verstappen zijn sinds eind 2020 samen. Hoe het knappe stel elkaar ontmoet heeft, is niet helemaal helder. De kans is natuurlijk heel erg groot dat ze elkaar zijn tegengekomen op het circuit. De twee reageerden al een tijdje op elkaars foto’s en zouden aan het einde van races veel bij elkaar in de buurt zijn. Het is tot op heden nog onduidelijk we die eerste “move” heeft gemaakt, maar we moeten Max Verstappen natuurlijk niet onderschatten! Daarnaast heeft Jos Verstappen ook een prachtige schoondochter dankzij Max.

Kelly Piquet model

We kunnen er ondertussen wel al vanuit gaan dat Kelly Piquet een heel erg groot CV heeft. Ze is namelijk als media-persoonlijkheid, influencer en model. Uiteraard heeft haar CV ook een behoorlijke invloed op het vermogen van Kelly Piquet, we kunnen het er allemaal wel over eens zijn dat Kelly Piquet zich geen zorgen hoeft te maken over geld. Haar Instagram profiel heeft ondertussen dan ook al behoorlijk wat volgers weten te verzamelen. Dankzij een Master in International Relations op zak, belandde zij bij Group Arezzo SA als Marketing Coordinator in 2012. Dit is dan ook de reden dat ze bij de Voque terecht is gekomen. Daarnaast werkte ze ook als columniste voor het Marie Claire magazine. Marie Claire is een Frans-Engels vrouwenblad. Ook hier heeft Kelly Piquet behoorlijk wat geld verdiend wat weer invloed heeft op het vermogen van Kelly Piquet. Maar wat is het vermogen van Kelly Piquet? Dat lees je hieronder.

Het vermogen van Kelly Piquet

Met een vermogende vader als Nelson Piquet zou Kelly Piquet nooit hoeven te werken. Nelson Piquet wordt namelijk geschat op een vermogen van minimaal 100 miljoen dollar. We snappen dan ook allemaal wel dat Kelly Piquet het met minder moet doen, maar dan nog heeft ze een behoorlijk vermogen weten op te bouwen. Het vermogen van Kelly Piquet wordt op dit moment geschat tussen de 750.000 en één miljoen dollar. Eén ding is ondertussen duidelijk geworden en dat is dat we ons geen zorgen hoeven te maken over Kelly Piquet of over het vermogen van Kelly Piquet. Daarnaast heeft ze een relatie samen met Max Verstappen die tegenwoordig ook bakken met geld weet te verdienen dus de komende jaren hebben ze het nog wel goed. Daarnaast kunnen we er ook nog wel vanuit gaan dat het vermogen van Kelly Piquet als het vermogen van Max Verstappen behoorlijk zal gaan groeien de komende jaren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!