Hoeveel verdient Frank Lammers? Het vermogen van Frank Lammers

De meeste mensen zullen Frank Lammers wel kennen van televisie, of van Netflix, maar wat is het vermogen van Frank Lammers en wat doet bij precies? Dat lees je hier. Hier lees je alles over de carrière van Frank Lammers en zijn financiële situatie.

Wie is Frank Lammers?

Zoals we hierboven al aangaven is de kans groot dat je de naam Frank Lammers wel eens voorbij hebt horen of zien komen, en dat is natuurlijk niet gek. Frank Lammers is namelijk een bekende Nederlander en niet zo maar één. Frank Lammers is geboren op 10 April 1972 en hij had al snel door dat hij acteren erg leuk vond. In 1998 had hij namelijk zijn eerste rol als dakloze al te pakken en vanaf daar ging zijn carrière in een raket. De meeste mensen zeggen altijd dat je iets moet doen wat je leuk vindt en dat is bij Frank Lammers ook het geval. Hij vond acteren erg leuk en besloot daarom verder te gaan met het acteren, en met succes.

In 2001 werd Frank Lammers echt bekend. Hij speelde namelijk als “Invaller” Berry uit Brabant in het derde seizoen van de toen zo populaire serie All Stars. De echte voetballiefhebbers kennen deze film nog wel. We moeten wel zeggen dat Frank al eerder een rol te pakken had in deze serie. Hij had namelijk een gastrol als bewaker. Tijdens dit succes bleek ook maar weer dat je moet doen wat je leuk vond. Frank Lammers had talent, en hij was klaar om heel Nederland te veroveren.

Dat Frank Lammers succesvol zou werden bleek al snel tijdens zijn carrière, maar of hij ook prijzen ging winnen was nog onduidelijk. Later in zijn carrière won Frank Lammers mooie prijzen. Hij ontving namelijk een Gouden Beeld voor zijn rol als Bosko. Sindsdien was Frank Lammers niet alleen maar aan het acteren. Hij was namelijk ook te vinden op het toneel, in televisieseries en in reclamefilms. Zo speelde hij in 2015 de hoofdrol in de film Michiel de Ruyter. De kans is groot dat je Frank Lammers daardoor kent, maar de kans is nog groter dat je hem kent van de Jumbo reclames van Frits van Eerd. Frank Lammers is regelmatig samen te bewonderen met Max Verstappen in de reclames van Jumbo. Dat is natuurlijk niet vreemd. In 2013 werd hij namelijk het vaste gezicht van de Jumbo reclames.

Het bleef echter niet bij de reclames van Jumbo. Frank Lammers zag het nog wel zitten om in een serie te spelen en dat deed hij dan ook snel. Hij is namelijk acteur in de bekende serie Undercover die op Netflix te zien is. Achteraf bleek deze serie een gigantische hit te zijn, maar komt het door het idee of door Frank Lammers? Wij als Nederlanders denken natuurlijk dat het komt door onze Frank Lammers. Op dit moment is de serie zelfs te zien in het buitenland dus dat is een behoorlijk prestatie. We kunnen dan ook wel zeggen dat Frank Lammers een behoorlijk carrière heeft, maar hij is nog lang niet klaar.

Frank Lammers mocht namelijk ook spelen in de vervolg serie van Undercover, genaamd Ferry. We kunnen dan ook wel concluderen dat Frank Lammers overal goed in is, hij is van alle markten thuis. Hij spreekt namelijk ook de voice-over in van het bekende programma Massa is Kassa en hij is ook nog eens uitgeroepen tot de beste acteur van Europa. Dat zijn toch behoorlijke mijlpalen die Frank Lammers heeft weten te behalen. Gelukkig hoeft hij niet alleen te genieten van zijn successen. Dat mag hij namelijk samen doen met zijn vrouw en dochter. Frank Lammers is namelijk getrouwd met de schrijfster Eva Posthuma die ook behoorlijk succesvol is. Maar wat voor invloed hebben de successen van Frank Lammers op zijn vermogen. We komen hier namelijk allemaal om uit te zoeken wat het vermogen van Frank Lammers is. Hieronder lees je meer over het vermogen van Frank Lammers.

Hoeveel verdient Frank Lammers?

We zijn het er allemaal wel mee eens dat Frank Lammers op dit moment behoorlijk succesvol is, en dat hij nog lang kan genieten van al zijn successen. De kans is dan ook groot dat we Frank Lammers nog lang te zien krijgen op de televisie, sowieso in de reclames van Jumbo. Maar wat verdient Frank Lammers eigenlijk per maand?

Als we kijken naar de werkzaamheden van Frank Lammers zijn wel even bezig. Hij doet namelijk heel erg veel waardoor hij ook veel inkomstenbronnen heeft. Eén ding is zeker, Frank Lammers verdient bakken met geld door zijn fantastische carrière en dat heeft hij natuurlijk ook helemaal zelf gedaan. Maar wat is zijn salaris per maand? Dat is de grote vraag. We weten dat Frank Lammers alleen al met de reclames van Jumbo een ton per jaar mag bij schrijven. Dat is natuurlijk al lekker, maar dan hebben we nog maar één inkomstenbron van Frank Lammers behandeld. Hij is namelijk ook actief op het toneel en speelt in verschillende films en series. Als we alleen al kijken naar het maandelijkse salaris van Frank Lammers op basis van zijn vergoeding van de Jumbo zien we dat Frank Lammers minimaal €8.333 euro per maand mag bijschrijven. Dat is toch behoorlijk lekker.

Het is op dit moment nog onduidelijk wat Frank Lammers verdient met zijn andere inkomstenbronnen. We kunnen er in ieder geval van uitgaan dat Frank Lammers het goed voor elkaar heeft en dat het vermogen van Frank Lammers de komende jaren nog behoorlijk gaat groeien.

Waar heeft Frank Lammers zijn vermogen aan verdiend?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk best simpel en we weten het allemaal wel. Frank Lammers heeft zijn vermogen verdient met zijn fantastische acteerwerk. Daarnaast levert de rol die hij bij Jumbo heeft ook behoorlijk wat geld op waardoor het vermogen van Frank Lammers een nog grotere boost krijgt. Daarnaast dragen de films ook hun eigen bijdrage bij. Dat brengt namelijk ook een leuk bedrag in het laatje. Hij heeft zijn vermogen dus echt verdient door zijn harde werk.

Het vermogen van Frank Lammers

Zoals we hierboven al aangaven is Frank Lammers een bekende Nederland die bekend is geworden door zijn harde werk. Op jonge leeftijd bleek dan ook al snel dat hij erg veel talent had en daar heeft hij goed gebruik van gemaakt. Door zijn carrière is het vermogen van Frank Lammers de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en dat is niet geheel onverdiend. Daar heeft hij namelijk hard voor moeten werken. Wat het vermogen van Frank Lammers op dit moment precies is, is op dit moment niet duidelijk. 

We weten wat zijn salaris is bij de Jumbo, maar wat hij voor de rest op zijn bankrekening heeft staan is tot op heden onduidelijk. Wel kunnen we zeggen dat Frank Lammers op dit moment in meer dan 30 films heeft gespeeld. Het vermogen van Frank Lammers is op dit momoment nog onduidelijk. Dat komt omdat er niet veel te vinden is van Frank Lammers, daarnaast spreekt hij in het openbaar ook nooit over zijn financiële situatie.

Eén ding is zeker, Frank Lammers doet het op dit moment heel erg goed, en wij zijn van mening dat we nog lang mogen genieten van zijn acteerwerk. Wij gaan er namelijk vanuit dat Frank Lammers de komende jaren nog het gezicht blijft bij Jumbo en dat hij ook nog ander acteerwerk blijft doen. We zijn dus nog niet van hem af, en dat is maar goed ook. Het vermogen van Frank Lammers gaat dus nog wel groeien de komende jaren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!