Hoeveel verdient Floris Wyers? Het vermogen van Floris Wyers

De meeste mensen kennen Floris Wyers van het YouTube kanaal Pure Luxe, maar hoe luxe heeft Floris Wyers het eigenlijk en is hij zelf ook miljonair? Wij hebben het voor je uitgezocht. Hoe rijk is Floris Wyers eigenlijk zelf en wat is het vermogen van Floris Wyers? Dat lees je hier in dit artikel.

Wie is Floris Wyers?

Wie is Floris Wyers? Zoals we hierboven al kort aangaven zullen de meest mensen Floris Wyers kennen van het YouTube kanaal Pure Luxe. Zoals de naam van dit YouTube kanaal al aangeeft, gaat Floris Wyers langs bij verschillende prominente figuren die een luxe levensstijl leiden. Vaak hebben deze mensen ook horloges die een hoge waarde vertegenwoordigen of dure super cars. Hij is onder andere langs geweest bij de YouTuber Gio Latooy en Peter Gillis.

Naast het YouTube kanaal heeft Floris Wyers ook een bijbehorende website en social media kanalen waar hij dezelfde soort content laat zien. Met Pure Luxe heeft Floris Wyers al honderden duizenden volgers weten te verzamelen. In Nederland blijkt het concept van Floris dan ook goud waard te zijn. Hij werkt namelijk samen met verschillende bedrijven die hun producten of diensten graag gepromoot willen hebben in de content die Floris Wyers deelt. Veel mensen weten het niet, maar Floris Wyers doet dit niet alleen. Hij heeft namelijk een compagnon genaamd Mees-Jan Whitefarmer. Mees-Jan brengt samen met Floris Wyers verschillende content uit op de kanalen van Pure Luxe. 

Hoe heeft Floris Wyers zijn vermogen verdiend?

Voordat we gaan kijken wat het vermogen van Floris Wyers is, is het belangrijk om te weten hoe hij zijn vermogen heeft weten op te bouwen en wat zijn salaris precies is. Als we kijken waar zijn geld vandaan komt komen we uit bij zijn familie en zijn YouTube kanaal. De luxe levensstijl is er dankzij zijn ouders met de paplepel in gegoten, maar op dit moment kan Floris Wyers genieten van zijn eigen geld dankzij zijn YouTube kanaal. Hij heeft namelijk meer dan genoeg inkomsten van zijn YouTube kanaal en we hoeven absoluut geen medelijden te hebben met Floris Wyers. Hij heeft het op dit moment behoorlijk goed voor elkaar en als we kijken naar zijn social media kanalen zien we dat het het aantal volgers elke maand nog aan het groeien is, dus Flower Wyers verdiend elke maand ook steeds meer geld.

Nu we weten waar zijn geld vandaan komt willen we graag weten wat hij elke maand op zijn rekening kan verwachten. Aangezien hij best wel afhankelijk is van zijn YouTube kanaal heeft hij niet echt een vast salaris. Het is elke maand namelijk verschillend. We moeten vooral kijken naar het aantal keren dat een video is bekeken. Om zijn salaris te berekenen gebruiken we een vuistregel die erg bekend is in de YouTube wereld. Met een video van 1 miljoen views verdien je namelijk al snel €4000. Let op, dit is enkel met het aantal views. Floris Wyers kan nog meer geld verdienen door bijvoorbeeld sponsordeals te sluiten of andere deals. Dit is ook zo met zijn website. Ook hier kan hij geld mee verdienen. De meest voorkomende sponsoren van Floris Wyers zijn Schaap & Citroen en er komen ook regelmatig dure champagnemerken voorbij. Het salaris van Floris Wyers wordt op dit moment geschat rond de €10.000. Het is wel belangrijk om te weten dat het salaris van Floris Wyers behoorlijk kan schommelen. Hij is namelijk afhankelijk van de views, maar ook of er eventuele sponsoren zijn die met Floris Wyers willen samenwerken.

Het vermogen van Floris Wyers

We weten ondertussen dat Floris Wyers het erg goed voor elkaar heeft. Maar wat is het vermogen van Floris Wyers. Het is op dit moment erg moeilijk om in te schatten wat het vermogen van Floris Wyers is. Dat komt omdat er best veel onduidelijkheden zijn rondom het vermogen van Floris Wyers. Desondanks weten we wel dat het jaarsalaris van Floris Wyers rond de €120.000 per jaar ligt dus we kunnen er wel vanuit gaan dat Floris Wyers er op dit moment warm bijzit en we kunnen er ook wel vanuit gaan dat Floris Wyers zichzelf miljonair mag noemen, maar het vermogen van Floris Wyers blijft onbekend.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!