Hoeveel verdient Peter Gillis? Het vermogen van Peter Gillis

Peter Gillis is een Nederlandse ondernemer en investeerder. Maar hoeveel verdient Peter Gillis en wat is het vermogen van Peter Gillis? Peter Gillis is de eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken. De Oostappen Groep is een bedrijf die eigenaar is van verschillende recreatiebedrijven in Nederland en België. Inmiddels kent iedereen Peter Gillis van de realityserie Massa is Kassa.

het-vermogen-van-peter-gillis

Waar komt het inkomen van Peter Gillis vandaan?

Zoals ik hierboven al aangaf heeft Peter Gillis verschillende inkomstenbronnen. Lees hieronder welke verschillende inkomstenbronnen Peter Gillis heeft.

Peter Gillis massa is kassa

Je kan er bijna niet meer om Massa is Kassa heen. Tijdens Massa is Kassa geeft Peter Gillis een kijkje in zijn leven als ondernemer en eigenaar van de Oostappen Groep. Peter neemt de kijker mee tijdens zijn werk. Hij geeft dan ook een goed beeld hoe het is om 10 vakantieparken te bezitten, maar hij neemt de kijkers ook mee in zijn privéleven. De serie draait dan ook niet alleen om Peter Gillis, maar ook om Peter Gillis zijn vriendin Nicol en zijn zoon Mark Gillis. Uiteraard levert deze serie ook wat op voor Peter Gillis. Het is erg moeilijk om te zeggen hoeveel Peter Gillis daadwerkelijk krijgt voor de serie. We kunnen er wel vanuit gaan dat het een leuk extraatje is. Door het succes van de serie is ook besloten dat er nog een extra seizoen aankomt.  Dat geeft dan ook wel aan dat de serie heel erg populair is. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat er flink wat geld verdiend wordt in huize Gillis.

Peter Gillis vakantieparken

Naast de serie Massa is Kassa is Peter Gillis ook nog altijd druk met zijn vakantieparken. Peter heeft een sterke filosofie die hij terug wil brengen in zijn vakantieparken. Zijn filosofie is namelijk “Vakantie voor iedereen”. Peter richt zich dan ook op betaalbare vakantie dichtbij voor een korte, maar ook zeker voor een langere periode met allerlei faciliteiten waar de hele familie wordt geëntertaind. De Oostappen Groep staat dan ook niet voor niets bekend in de branche als een eigentijds en trendsettend bedrijf. Door het goede handelen en de strategische beslissingen zijn er drie vakantieparken goed verkocht waardoor Peter Gillis in een stroomverwerking kwam. De focus ligt op dit moment dan ook op 11 parken in Nederland en België. Samen zijn alle parken goed voor ongeveer zo’n 10.000 plaatsen en 26.000 bedden. Recent heeft hij ook nog een ander park aangekocht. Hij is sinds november 2021 namelijk ook eigenaar van Camping Den Driesch wat van naam is veranderd naar Stadsresort Valkenburg.  

Boek Peter Gillis

Peter Gillis heeft sinds kort een eigen boek. Het boek over het leven van Peter Gillis vliegen dan ook als warme broodjes over de toonbank. De derde druk is namelijk afgelopen december al verschenen en de vierde druk is ook al in de maak. We kunnen dan ook wel zeggen dat het boek van Peter Gillis een bestseller is.  Alles wat Peter Gillis aanraakt lijkt in goud te veranderen. Uiteraard is zijn biografie ook te koop op zijn vakantieparken.

Huis Peter Gillis

Je hebt het vast wel eens voorbij horen komen dat Peter Gillis hij zijn villa te koop heeft staan / verkocht heeft. Voor 1,4 miljoen euro ben jij dan ook de nieuwe eigenaar van de villa. De villa heeft in totaal een woonoppervlakte van 275 vierkante meters en telt vijf slaap-en twee badkamers. De keuken is ook nog eens voorzien van alle apparatuur die nodig bent.

Het wagenpark van Peter Gillis

Wanneer je eigenaar bent van verschillende vakantieparken moet je natuurlijk wel een goed wagenpark hebben. Daar hoef je, je bij Peter Gillis dan ook geen zorgen over te maken. Peter Gillis laat dan ook graag zijn super dikke Rolls Royce zien. Peter Gillis is dan ook enorm trots op zijn absurde zes meter lange Rolls Royce Phantom. Hiermee komen hij en zijn familie zeker in stijl aan op zijn vakantieparken.

Het vermogen van Peter Gillis

Heel erg veel mensen zien al het succes van Peter Gillis. Uit verschillende bronnen blijkt dat Peter Gillis zo’n 5 miljoen per jaar verdiend. Dit salaris komt neer op 417.000 euro per maand. Daar mag Peter dan ook uiteraard heel erg trots op zijn.  Zijn succes is dan ook de reden dat zoveel mensen nieuwsgierig zijn wat het vermogen van Peter Gillis nou eigenlijk is. Zoals je hierboven las mag Peter Gillis helemaal niet klagen over zijn inkomen. Dat doet hij dan ook niet. Wanneer je zo’n goed inkomen hebt als Peter Gillis dan heb je ook een vermogen waar je misschien wel u tegen zegt. Het vermogen van Peter Gillis wordt geschat op zeker 85 miljoen euro. Dit bedrag zou hij door de jaren heen hebben opgebouwd als ondernemer, maar ook als investeerder. Het grootste deel van zijn vermogen komt dan ook door zijn vakantieparken. We kunnen dan ook wel zeggen dat Peter Gillis een slimme ondernemer is en een paar behoorlijke strategische beslissingen heeft genomen waardoor hij erg snel is aan groeien. Dat is dan ook één van de redenen dat Peter Gillis succes heeft geboekt.

Peter Gillis quote 500

Wanneer je eigenaar bent van dure auto’s en zoveel vakantieparken moet je toch wel in de Quote 500 staan? De Quote 500 is een lijst waar de 500 rijkste Nederlanders in staan. We kunnen dan ook wel zeggen dat elke ondernemer graag in de Quote 500 staat. Bij heel erg veel ondernemers is dit dan ook een doel. Toch was het bij Gillis een ander verhaal. Peter Gillis kwam namelijk niet in de Quote. Om toch een beetje mee te doen met de Quote 500 heeft Peter Gillis de Quote 501 opgericht. Hier maakt hij dan uiteraard ook deel vanuit. Veel mensen willen niet in zo’n lijst staan om verschillende veiligheidsredenen, maar bij ondernemers is dit vaak een ander verhaal en dat is dus ook het geval bij Peter Gillis. We kunnen dan ook wel concluderen dat Peter Gillis er alles aan doet om in de Quote 500 te komen en geef hem eens ongelijk.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!