Het vermogen van Breghje Kommers

Veel mensen zullen Breghje Kommers kennen als de vrouw van Ali B. Maar wat is het vermogen van Breghje Kommers? Dat vragen veel mensen zich af. Naast het vermogen van Breghje Kommers behandelen wij ook wat Breghje Kommers allemaal doet.

Wie is Breghje Kommers?

Wie is Breghje Kommers eigenlijk? Dat vragen veel mensen zich af. Breghje Kommers staat voornamelijk bekend als de vrouw van Ali B. Maar er zit veel meer achter deze dame dan alleen dit. Ze is namelijk de oprichter van SPEC. SPEC is een managementbureau dat in 2000 begon met het organiseren van hiphop-feesten en festivals. Tegenwoordig doen ze dit niet meer. Tegenwoordig focussen ze zich voornamelijk op de begeleiding van artiesten. Breghje Kommers noemt zichzelf dan ook talent manager. Ze is namelijk de manager van talenten. Het kan zijn dat je, je nu afvraagt hoe goed het bedrijf van Breghje Kommers loopt. Het bedrijf van Breghje Kommers loopt op dit moment heel erg goed. Ze heeft veel talenten bij haar managementbureau zoals Najib Amhali, Sophie Milzink en zelfs Ronnie Flex! Dat zijn niet de kleinste personen in de media wereld. Maar wat is het vermogen van Breghje Kommers? Dat lees je hier.

Wat is het salaris van Breghje Kommers?

We zijn allemaal wel nieuwsgierig naar het salaris van Breghje Kommers. We weten namelijk dat ze een succesvol bedrijf heeft weten op te bouwen, maar wat verdiend ze hier nou eigenlijk aan? Het grootste deel van haar vermogen heeft ze te danken aan haar succesvolle bedrijf. Dat is natuurlijk ook niet gek als je ziet van welke talenten Breghje Kommers de manager is. Haar businessmodel was namelijk een gat in de markt toen ze begon in 2000. Breghje Kommers krijgt namelijk een bepaalde commissie over de verdiensten van alle talenten die bij haar onder contract staan. Daarnaast had Breghje Kommers een relatie met Ali B. Helaas zijn de twee wel uit elkaar. Toen ze nog samen waren was het een zeer welvarend koppel. Helaas moeten we je wel teleurstellen, want het exacte bedrag wat Breghje Kommers in de maand bijgeschreven krijgt weten wij helaas niet. We gaan er wel vanuit dat het gaat om duizenden euro’s per maand als we kijken naar de artiesten waar ze allemaal mee samenwerkt.

Wat is het vermogen van Breghje Kommers

We weten ongeveer wat Breghje Kommers voor salaris krijgt, en we weten dat Breghje Kommers een succesvol bedrijf heeft, maar wat is het vermogen van Breghje Kommers? Dat is de belangrijkste vraag op dit moment. Het vermogen van Breghje Kommers wordt op dit moment geschat op 1,5 tot 2 miljoen euro. We kunnen dan ook wel zeggen dat Breghje Kommers een echte zakenvrouw is. Naast haar succesvolle bedrijf is Breghje Kommers ook eigenaal van een prachtige optrekje in Almere en heeft ze een eigen kantoorpand wat ook een behoorlijk waarde heeft. De waarde hiervan wordt geschat op minimaal een miljoen euro! Dat heeft Breghje knap gedaan! Het is wel belangrijk om te weten dat het geschatte vermogen van Breghje Kommers exclusief het vermogen van Ali B is. Lees hier het vermogen van Ali B.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!