Hoeveel verdient Jade Anna? Het vermogen van Jade Anna

Jade Anna is de afgelopen jaren heel erg snel gegroeid, en dat doet ze natuurlijk heel erg goed. De toekomstige social media koningin doet het zakelijk dan ook heel erg goed, maar wat is het vermogen van Jade Anna en wie is Jade Anna precies? Dat spreken we allemaal in dit artikel. Uiteraard kijken we ook naar het inkomen van Jade Anna.

Wie is Jade Anna?

De meeste jongeren kennen Jade Anna van social media, maar het is ook mogelijk dat je haar hebt leren kennen door de vlogs van Gio Latooy. Gio Latooy en Jade Anna hadden namelijk een relatie die helaas ten einde is gekomen op 8 december 2022. Ze gaan nu beide weer hun eigen weg. Desondanks doet Jade Anna het op dit moment behoorlijk goed. We kunnen dan ook wel zeggen dat ze behoorlijk succesvol is. Dat zien we ook terug op social media. Jade Anna heeft namelijk verschillende samenwerkingen met grote merken zoals de Hunkemöller. Dat krijg je niet zo maar.

Naast haar bereik op social media is ze ook actief bezig met YouTube. Op haar YouTube kanaal upload ze vlogs waarbij ze een kijkje in haar leven laat zien. Eén ding is zeker, Jade is één van de jongste aanstormende talenten van Nederland. Op dit moment heeft ze 874.000 volgers op haar Instagram-account. Op haar YouTube kanaal heeft ze op dit moment meer dan 240.00 abonnees dus daar heeft ze ook een behoorlijk bereik. Ze is dan ook niet voor niets één van de populairste jongen online creators die we in Nederland hebben.

Jade is vooral bekend om haar beauty, fashion en lifestyle video’s en maakt daarnaast ook video’s met ander bekende YouTubers, maar ook met bekende Nederlanders zoals Antoon. Naast Instagram en YouTube is Jade Anna ook actief op TikTok, daar is ze tot op heden het meest succesvol. Op TikTok heeft inmiddels meer dan 1,3 miljoen volgers weten te krijgen. Dat is behoorlijk en dat is bijzonder knap hoe ze dat in zo’n korte periode heeft weten te presteren. Het is dan ook niet gek dat er zoveel grote bedrijven zijn die met Jade Anna willen samenwerken. De samenwerken tikken wel aan kunnen we je alvast vertellen. Daarnaast zijn de samenwerkingen ook leuk voor het vermogen van Jade Anna. Verder in dit artikel vertellen we je wat je kan verwachten van het vermogen van Jade Anna, maar ook van haar inkomen.

Hoeveel verdient Jade Anna?

Het salaris van Jade Anna is elke maand verschillend. Dat komt onder andere door het feit dat het inkomen van Jade Anna elke maand verschillend is. Ze is namelijk afhankelijk van het aantal weergaven bij haar YouTube video’s en met social media is ze afhankelijk van de bedrijven die eventueel met haar willen samenwerken, maar daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. Er zijn namelijk meer dan genoeg bedrijven die samen willen werken met Jade Anna aangezien ze de perfectie doelgroepen voor bedrijven kan bereiken. Daarnaast is ze ook een behoorlijke bekendheid wat vertrouwen geeft haar volgers. Wat het inkomen van Jade Anna precies is, is dus lastig te zeggen. Wel gaf ze een kleine bevestiging in een interview die ze gaf bij het programma Roddel Praat.

Jade Anna heeft in het verleden een samenwerking gehad met een bedrijf dat dekbedden verkoopt. De presentator van het programma gaf aan dat hij de dekbedden behoorlijk aan de prijs vond en gaf aan dat, dat ook wel logisch was aangezien Jade Anna ook betaald moest worden. Jade Anna gaf direct aan dat ze niks verdiende aan de verkopen aangezien er een vast bedrag was afgesproken voor de samenwerking. Uiteraard waren de presentatoren erg benieuwd wat Jade Anna kreeg voor deze samenwerking aangezien ze nooit in het openbaar praat over haar vermogen of inkomsten. De presentator gaf aan dat hij er vanuit ging dat hij er vanuit gaat dat Jade Anna het niet voor minder dan 10 duizend euro deed. Jade Anna deed na die vraag erg bescheiden, maar ze keek wel bevestigend in de camera.

We kunnen er dan ook wel vanuit gaat dat Jade Anna een leuke vergoeding krijgt voor samenwerkingen. De Range Rover die Jade Anna afgelopen jaar heeft gekocht kun je niet zomaar betalen. Uiteraard heeft dit ook veel impact op het vermogen van Jade Anna.

Waar heeft Jade Anna haar vermogen aan verdiend?

Zoals we hierboven al aangaven heeft Jade Anna verschillende inkomstenbronnen, maar haar grootste inkomstenbron is social media. Daar heeft ze namelijk ook het meeste bereik. Wanneer Jade Anna besluit om meer te gaan uploaden kan dit nog wel eens gaan veranderen. Het grootste deel van het vermogen van Jade Anne komt dus door social media, maar wat is het vermogen van Jade Anna? Dat is de grote vraag. Hieronder lees je meer over het vermogen van Jade Anna.

Het huis van Jade Anna

Jade Anna gaf net voor de feestdagen in 2022 aan dat ze op haar 18 jarige leeftijd haar eerste woning heeft gekocht bij haar in het drop. Om precies te zijn heeft ze het huis van Rome Reinders gekocht met een waarde van een kleine 4 ton. Dat is toch een behoorlijke stap in het leven van Jade Anna. Jade gaf zelf aan dat ze rond juli 2023 in het nieuwe huis gaat wonen. Het is een bijzondere, maar ook zeker een mooie stap om op 18 jarige leeftijd al een woning te kunnen kopen en laten we eerlijk zijn. Het is geen kleine stap. Door de aankoop van haar nieuwe woning springt het vermogen van Jade Anna ook behoorlijk omhoog.

Het vermogen van Jade Anna

Jade Anna is afgelopen jaar 18 geworden. Ze is dus al behoorlijk succesvol op jonge leeftijd, maar wat is het vermogen van Jade Anna precies? Als we kijken naar de bezittingen van Jade Anna zien we dat ze een mooie auto. Een Range Rover om precies te zijn. Verder is niet in het bezit van een huis of iets dergelijk waardoor haar vermogen voor een groot deel wordt vertegenwoordigd door haar inkomsten vanuit haar social media kanalen en YouTube.

Aangezien we niet precies weten wat haar inkomen is kunnen we het vermogen van Jade Anna niet berekenen. Wat we wel kunnen zien is dat Jade Anna op dit moment erg succesvol is, en dat blijft ze ook nog wel even. Wij gaan er dan ook vanuit dat Jade Anna in de toekomst nog veel meer gaat verdienen en dat ze nóg succesvoller gaat worden. Ze is op het moment van schrijven namelijk 18 jaar waardoor ze nog behoorlijk wat stappen kan gaan maken. Het gaat natuurlijk al heel erg goed, maar het kan altijd beter! Wij hebben er vertrouwen in dat ze de komende jaren grote stappen gaat maken en wie weet wordt ze wel een internationale superster!

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!