Hoeveel verdient Wesley Adema? Het vermogen van Wesley Adema

De kans is groot dat de naam Wesley Adema je niet direct iets zegt, maar de Bredase ondernemer heeft het op dit moment behoorlijk goed voor elkaar, maar wat is het vermogen van Wesley Adema en wie is Wesley Adema eigenlijk? Dat lees je hier.

Wie is Wesley Adema?

De reden dat je de naam Wesley Adema wellicht niet zo bekend voorkomt is omdat Wesley Adema graag op de achtergrond blijft. Hij staat niet graag in de spotlights zoals ze dan noemen. Desondanks deed hij wel mee aan het programma ‘Steenrijk, Straatarm’. Het programma waar meer succesvolle ondernemers aan meededen zoals Vasco Rouw. Tijdens het programma kon je zien hoe de succesvolle ondernemer zijn luxe villa omruilde voor een eenvoudige woning in Gorredijk, Friesland. Tijdens het programma merkte we al snel dat Wesley Adema een behoorlijk vermogen heeft. Het wekelijkse budget wat Wesley Adema normaal heeft is namelijk 2750,- euro en dat is niet weinig! Eén ding is zeker, Wesley Adema heeft hard moeten werken voor zijn succes. Wesley geeft namelijk aan dat hij op jonge leeftijd zijn ouderlijk huis moest verlaten. Veel ondernemers zeggen vaak dat ze met niks zijn begonnen, bij Wesley Adema is dat dus echt zo. Wesley had helemaal niks. Hij heeft alles zelf weten op te bouwen wat vrij uniek is. Inmiddels is het vermogen van Wesley Adema behoorlijk, en het groeit ook nog elke dag. Het einde is nog niet in zicht en dat is goed nieuws voor Wesley Adema!

Wesley Adema is op dit moment getrouwd met een Poolse vrouw die ook weet wat ondernemen is. Het is dus niet gek dat Wesley en zijn vrouw elkaar hebben weten te vinden. We kunnen dan ook wel zeggen dat het verdienen van geld bij beide in de genen zitten. Wesley Adema heeft op dit moment namelijk meerdere bedrijven opgericht en vervolgens weer verkocht voor behoorlijke bedragen. Wesley Adema heeft wel echt een eigen markt. Hij is voornamelijk actief in het onroerend goed. Ondertussen is Wesley Adema druk bezig met het verkopen van appartementen, penthouses en villa’s op bijzondere, maar ook zeker mooie locaties in Spanje. Dat is op dit moment Wesley zijn core business. Naast het feit dat Wesley Adema veel bezig is in Spanje en dat hij daar ook regelmatig te vinden is woont hij ook nog steeds in Breda. Hij woont niet in een klein huisje, hij heeft namelijk een luxe villa die net buiten het centrum ligt. Hier woont hij samen met zijn gezin. Ondertussen heeft Wesley Adema ook zijn eigen televisieprogramma. Ook dit heeft invloed op het vermogen van Wesley Adema.

Hoeveel verdient Wesley Adema?

We hebben het al meerder keren aangegeven, maar je hebt het ondertussen zelf ook wel door dat Wesley Adema behoorlijk succesvol is en dat het vermogen van Wesley Adema ook nog elke dag aan het groeien is. Maar een succesvolle ondernemer heeft toch ook altijd een goed salaris? Daar kunnen we bij Wesley Adema ook wel vanuit gaan. Als we horen dat Wesley Adema een wekelijkse budget van €2750,- heeft, moet hij wel een ‘goed’ salaris hebben.  Wat het inkomen van Wesley Adema precies is, is lastig te achterhalen. We kunnen namelijk niet op de bankrekening van Wesley kijken, maar als hij het volgende aangeeft tijdens het programma kunnen we er wel vanuit gaan dat hij het niet slecht heeft. Tijdens het programma zei Wesley Adema namelijk het volgende: “Als we morgen naar Dubai willen vliegen, dan kan dat gewoon. We hoeven niet te controleren of we ons dat kunnen veroorloven.” We kunnen er dus wel vanuit gaan dat Wesley het goed heeft op dit moment.

Het vermogen van Wesley Adema

De kans is groot dat je hier bent gekomen voor één vraag en dat is wat het vermogen van Wesley Adema is. We weten ondertussen dat Wesley Adema niet naar zijn bankrekening hoeft te kijken dus zijn salaris zal wel goed zitten. Het vermogen van Wesley Adema zal dan ook wel goed zitten, maar wat is het vermogen van Wesley Adema? Dat is de grote vraag. Wesley Adema is ooit begonnen met het oprichten van verschillende bedrijven om te vervolgens weer te verkopen. Uiteraard deed hij dit met winst. Naast het opzetten van deze bedrijven was Wesley Adema ook al bezig met een ander onderdeel genaamd vastgoed. Wesley Adema was al snel bezig met vastgoed. Dit bleek dan ook snel een pot met goud te zijn voor Wesley. Inmiddels heeft Wesley Adema een dienstenpakket voor iedereen die graag een (tweede) woning wenst te kopen aan de Costa Blanca. Zoals we hierboven al aangaven gaat dat vaak om prachtige appartementen of luxe villa’s. Niks is te gek. Wat het vermogen van Wesley Adema precies is blijft tot op vandaag onduidelijk. Zoals we in het begin al aangaven blijft Wesley Adema het liefste op de achtergrond. Hij praat eigenlijk ook nooit over zijn geld of over zijn vermogen. Dat hij zichzelf miljonair mag noemen kunnen we wel vanuit gaan. Wesley Adema verdiende namelijk zijn eerst miljoen 15 jaar nadat hij zijn ouderlijk huis verlaten had. Het vermogen van Wesley Adema blijft dus tot op heden een grote mysterie.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!