Het vermogen van Vasco Rouw

De meeste mensen zullen Vasco Rouw kennen van de aflevering van BOOS, maar tegelijkertijd is ook hij één van de minder bekende miljonairs in Nederland. Toch is het verhaal hoe Vasco Rouw miljonair is geworden het lezen waar. Daarom lees je in dit artikel wat het vermogen is van Vasco Rouw, maar ook hoe hij aan het vermogen is gekomen.

Wie is Vasco Rouw?

Het vermogen van Vasco Rouw is het afgelopen jaar een onderwerp waar veel over wordt gesproken. Maar wie is Vasco Rouw eigenlijk en hoe heeft hij zijn vermogen bij elkaar weten te harken? Dat hebben wij voor je uitgezocht en dat lees je dus ook hier. Het begon allemaal in 1988. In dat jaar is Vasco Rouw geboren in Emmen, Drenthe. Toen hij een paar jaar oud was had Vasco Rouw maar één doel in zijn leven en dat was dat hij zoveel mogelijk geld wilde verdienen. Het liefste wilde hij miljonair worden. School was dan ook niet zo belangrijk voor hem. Hij was maar met één ding bezig en dat was het verdienen van zoveel mogelijk geld. Vasco Rouw begon dus al op jonge leeftijd met het opbouwen van een behoorlijk vermogen. Het was wel lastig om op jonge leeftijd al grote bedragen geld te begonnen. Vasco Rouw kreeg het echt aan de loop toen hij ongeveer 13 jaar oud was. Hij ontwikkelde op dat moment winstgevende video games. Vlak daarna richte hij het bedrijf Vasco Games op en kreeg hij van de leerplichtambtenaar toestemming om school te verlaten zodat hij zich volledig kon focussen op zijn succesvolle bedrijf Vasco Games. Toen Vasco Rouw toestemming kreeg van de leerplichtambtenaar ging het snel met Vasco. Het bedrijf van Vasco begon te groeien en hij kwam al snel op het punt dat meer dan honderdduizend mensen zijn spellen speelden. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat Vasco Rouw al op jonge leeftijd behoorlijk wat geld wist te verdienen. Naast het bouwen van succesvolle video games was Vasco Rouw ook vaak te vinden in de club waardoor hij al op zijn 19e vader werd. Vanaf dat moment ging er een knop om bij Vasco Rouw. Hij moest namelijk een gezin gaan onderhouden. Hij ging zich toen ook focussen op de groei van zijn bedrijf. Het echte succes kwam toen hij een online Bingo-spel had gemaakt. Toen het spel begon te groeien begon Vasco Rouw op een gegeven moment meer dan een ton per maand te verdienen! Dat is toch behoorlijk op zo’n jonge leeftijd. Het vermogen van Vasco Rouw begon al op jonge leeftijd snel te groeien. Dit was slechts het begin van Vasco Rouw zijn carrière.

Waar heeft Vasco Rouw zijn vermogen mee verdiend?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen heeft Vasco Rouw op jonge leeftijd al behoorlijk wat geld weten te verdienen, maar hoe staat het op dit moment met zijn inkomstenbronnen? Het vermogen van Vasco Rouw is in een paar jaar uitgegroeid tot een enorm bedrag. Dit heeft hij onder andere gedaan met zijn eerste bedrijf, Vasco Games. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen leverde dat al een behoorlijk bedrag op. Gelukkig kon Vasco Rouw het meeste van zijn winst opzijzetten zodat hij het geld kon investeren in andere projecten. Toen hij ouder werd en een groter social media bereik had weten te creëren begon Vasco Rouw met The Millionaires Club. In deze club deelde Vasco Rouw zijn succes strategie met andere ondernemers, in ruil voor geld. Vasco Rouw deed The Millionaire Club samen met rapper Boef. Je kon namelijk lid worden van The Millionaire Club. Naast het delen van zijn succes strategie organiseerde Vasco Rouw ook evenementen voor de leden van The Millionaire Club. Helaas is hij inmiddels gestopt met The Millionaire Club aangezien hij in slecht daglicht werd gezet door de afleveringen van BOOS. Dat is dan ook de reden dat Vasco Rouw begon te handelen in NFT’s. Vasco Rouw was één van de eerste Nederlanders die begon te handelen in NFT’s en ook hier heeft hij erg veel geld weten te verdienen. De laatste inkomstenbron die Vasco Rouw heeft is zijn vastgoed. 

Het vermogen van Vasco Rouw

Voordat we goed kunnen kijken wat het vermogen van Vasco Rouw is, is het belangrijk wat zijn salaris is per maand. We kunnen er wel vanuit gaan dat het vermogen van Vasco Rouw behoorlijk is, maar om een goede schatting te kunnen maken kijken we eerst naar het salaris van Vasco Rouw. Tijdens een interview gaf Vasco Rouw aan dat hij een salaris van ongeveer €150,000 per maand heeft. Dat is natuurlijk een behoorlijk bedrag, en een bedrag dat een behoorlijke invloed heeft op het vermogen van Vasco Rouw. Maar wat is het vermogen van Vasco Rouw? Dat is de grote vraag die je waarschijnlijk hebt. Het vermogen van Vasco Rouw wordt op dit moment geschat rond de 3 miljoen euro. Behoorlijk wat geld dus. Eén ding is zeker, we kunnen er wel vanuit gaan dat het vermogen van Vasco Rouw de komende jaren nog verder gaat groeien.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!