Hoeveel verdient Sylvia Geersen? Het vermogen van Sylvia Geersen

De meeste mensen zullen Sylvia Geersen kennen door haar deelname aan het programma Holland’s Next Top Model. Maar wie is Sylvia Geersen eigenlijk en wat is het vermogen van Sylvia Geersen? Dat lees je hier. Uiteraard kijken we ook naar de carrière van Sylvia Geersen.

Wie is Sylvia Geersen?

Zoals we hierboven al aangaven zullen de meeste mensen Sylvia Geersen kennen door haar deelname aan het programma Holland’s Next Top Model. Sylvia deed namelijk tijdens het eerste seizoen mee aan het televisieprogramma. Na programma ging Sylvia als een raket. Ze kreeg enorme naamsbekendheid en ging na het programma aan het werk als model. Dat verbaasd je waarschijnlijk niks, maar ze mocht ook direct aan het werk voor grote merken. Sylvia Geersen werd namelijk het gezicht van het cosmeticamerk Laura Mercier en kreeg ze een opdracht voor bilboard foto’s van het Amerikaanse merk Guess. Na deze opdrachten was ze ook werkzaam voor Nieuwe cora in de reclamefilmserie. Hierdoor kreeg Sylvia Geersen nog meer naamsbekendheid.

In maart 2007 krijg de carrière van Sylvia Geersen nog een grotere boost. Op 7 maart 2007 bracht ze namelijk haar eerst single met de naam Give it to me uit. Een paar jaar later, in 2011 om precies te zijn deed Sylvia mee aan het AVRO-programma Fort Boyard en ook datzelfde jaar aan Expeditie Robinson waar meerdere bekende Nederlanders zoals Juultje Tieleman aan mee doen. Helaas kreeg Sylvia Geersen later wel te maken met een verslaving aan cocaïne. Samen met RTL besloot Sylvia Geersen om haar afkickproces in beeld te brengen door middel van een reallife soap.

Als we weer een aantal jaren verder zijn was Sylvia Geersen weer op de nationale televisie te bewonderen. Dit jaar was ze te zien in het tiende seizoen van Ranking The Stars en in 2015 was Sylvia te zien in Shopping Queens Vips. We kunnen dan ook wel zeggen dat Sylvia Geersen zeker bij de bekende Nederlanders hoort. In 2023 is ze namelijk ook nog eens te bewonderen in de Bachelorette van RTL 4/Videoland. Daar heeft Sylvia Geersen de hoofdrol te pakken, ze is namelijk de Bachelorette.

Hoeveel verdient Sylvia Geersen?

Wat het salaris van Sylvia Geersen precies is, is lastig te zeggen aangezien ze daar nooit echt open over is geweest. Het is dus puur een gok wat we moeten doen. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat het salaris van Sylvia Geersen in het verleden vele malen hoger lag aangezien ze toen veel meer in de spotlights stond. Op dit moment is ze namelijk niet meer zoveel te zien op televisie en haar modellen carrière loopt ook richting het einde.

Waar heeft Sylvia Geersen haar vermogen aan verdiend?

Als we kijken naar de carriere van Sylvia Geersen mogen we er wel vanuit gaan dat het vermogen van Sylvia Geersen voornamelijk komt door haar carriere en dan voornamelijk door de deelnames aan verschillende televisie programma’s en haar modellen carrière.

Het vermogen van Sylvia Geersen

Wat het vermogen van Sylvia Geersen precies is, is lastig te zeggen aangezien ze niet meer dagelijks te bewonderen is om televisie, maar wellicht kan haar deelname aan de Bachelorette haar carrière weer in het leven blazen. Series zoals de Bachelorette staan wel bekend om het geven van een carriére boost. Laten we hopen dat we Sylvia Geersen weer vaker op televisie gaan zien. Ze deed het altijd erg goed. Het is dan ook zonde dat we haar niet meer zoveel op televisie zien, maar daar komt in 2023 vast verandering in! Het vermogen van Sylvia Geersen is op dit moment niet bekend.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!