Hoeveel verdient Sven Kramer? Het vermogen van Sven Kramer

Sven Kramer is misschien wel één van de meest bekendste schaatsers van Nederland, maar hoeveel verdient Sven Kramer en wat is het vermogen van Sven Kramer? Sven Kramer is bekender dan zijn vader en hij won ook nog eens meer titels. Sinds 2003 was hij ook niet meer van het ijs te krijgen ondanks zijn enorme rugklachten. Eén ding was zeker, opgeven kwam niet voor in het woordenboek van Sven Kramer. Maar hoe zit het met de bankrekening van de schaatser? Dat lees je hier.

Wie is Sven Kramer?

De meeste mensen zullen Sven Kramer kennen als schaatser. Sven Kramer is dan ook dé specialist als het gaat om de lange afstanden. Het maakt dan ook niet uit of het gaat om de 5.000 of de 10.000 meter, Sven Kramer draait er zijn handen niet voor om. Met driemaal Olympisch goed op de 5000 meter, drie wereldtitels op diezelfde afstand en vijf keer winst op de 10.000 meter mogen wij hem bekronen tot dé specialist van die twee afstanden, maar heeft hij er ook wat aan overgehouden naast de titels?

Sven Kramer heeft ook zijn eigen bedrijf zoals vele andere Bekende Nederlanders. Zijn bedrijf heet SK Branding B.V. dit bedrijf is in 2006 opgericht en houdt zich volgens de Kamer van Koophandel bezig met het beoefenen van topsport. Sven Kramer is dan ook voor vele jonge schaatsers een voorbeeld en daar heeft Sven Kramer altijd hard voor getraind. Vorig jaar is hij definitief gestopt op topsport niveau. Het is nu dan ook tijd voor Sven Kramer om te gaan genieten van het leven.

Ondertussen kunnen we dus niet meer genieten van Sven Kramer, maar wel van Irene Schouten, Kjeld Nuis, Jutta Leerdam en Suzanne Schulting.

Het vermogen van Sven Kramer

Volgens de gegevens die openbaar zijn heeft Sven Kramer een eigen vermogen van 5.2 miljoen euro. Dat is natuurlijk niet alles, maar het is wel al een behoorlijk bedrag. Naast een eigen vermogen van 5.2 miljoen euro heeft Sven Kramer ook een behoorlijke villa op zijn naam staan. Op die villa zit een hypotheek van 2.5 miljoen euro. Het is wel even belangrijk om te weten dat natuurlijk niet iedereen zo’n hypotheek van de bank krijgt. De bank moet namelijk wel zeker weten dat diegene het ook echt kan betalen en daar hoeven ze zich bij Sven Kramer absoluut geen zorgen over te maken.

Het komt er dan ook wel op neer dat Sven Kramer het op dit moment behoorlijk goed voor elkaar heeft en we hoeven ons dan ook absoluut geen zorgen te maken om Sven Kramer. Hij heeft het namelijk prima voor elkaar. De villa waar we het over hebben heeft Sven Kremer nieuw laten bouwen nadat hij in 2016 de oude boerderij die er stond heeft laten slopen. Destijds betaalde Sven Kramer 2.125 miljoen euro voor de boerderij en de grond. Je dacht misschien dat dit de enige villa was die Sven Kramer in zijn beheer heeft, maar dat is niet zo.

Sven Kramer heeft samen met zijn zusje Brechtje een leuke appartement in Amsterdam gekocht voor een kleine 180.000 euro. Dat bedrijf hebben ze waarschijnlijk zo betaald zonder hypotheek. Er ligt dan ook geen hypotheek op dit appartement. We moeten wel onthouden dat dit in 2011 is gebeurd. We kunnen er dan ook wel vanuit gaan dat de waarde van dat appartement de laatste jaren behoorlijk is gestegen.

Zoals ik net al aangaf heeft Sven Kramer nog een villa. In 2007 kocht Sven Kramer een villa in Heerenveen ter waarde van 650.000 euro. Wanneer we alles bij elkaar optellen komen we uit op een kleine 8 miljoen. Het vermogen van Sven Kramer is dan ook behoorlijk en dat heeft Sven Kramer slim gedaan. Sven Kramer weet dan ook wel wat hij moet doen met zijn geld om zijn vermogen te laten groeien. Sven Kramer heeft het erg netjes gedaan en nu is het tijd om samen met zijn echtgenote Naomi van As te gaan genieten van het leven en natuurlijk van het vermogen van Sven Kramer. Ik verwacht zelf dat Sven Kramer niet stil gaat zitten en ik ga er dan ook vanuit dat het vermogen van Sven Kramer de komende jaren nog wel verder gaat groeien.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!