Hoeveel verdient Rob Kemps? Het vermogen van Rob Kemps

Ieder jaar met carnaval hoor je Rob Kemps tienduizend keer, maar wie is Rob Kemps eigenlijk en wat is het vermogen van Rob Kemps? Dat lees je hier.

In dit artikel behandelen we niet alleen het vermogen van Rob Kemps, maar ook wie hij precies is en wat hij allemaal doet. De kans is namelijk groot dat je Rob Kemps van verschillende dingen of juist van zijn artiesten naam. Je leest het allemaal hier.

Wie is Rob Kemps?

Rob Kemps is op dit moment 35 jaar oud en dé man die elke carnaval weer een feest maakt. De kans is enorm groot dat je Rob Kemps kent als Snollebollekes. Hij is namelijk de man die in heel Nederland bekend staat als Snollebollekes. Het is dan ook niet zo gek dat hij elke carnaval weer een gigantisch feest maakt. Hij is namelijk geboren in een stad waar carnaval altijd groots gevierd wordt. De ene na de andere carnaval was een groot feest door Rob Kemps, hij was niet uit de tenten te krijgen tijdens het feest, maar ondertussen heeft hij een heel team om zich heen weten te bouwen zodat alles vlekkeloos verloopt. Mede door zijn team is het vermogen van Rob Kemps de laatste jaren behoorlijk toegenomen. We kunnen wel alvast een hint geven dat het vermogen van Rob Kemps sowieso uit een paar ton bestaat.

Zoals we hierboven aangaven heeft Rob Kemps de laatste jaren een goed team om hem heen weten te realiseren. Dat is natuurlijk erg goed van Rob, hierdoor kan hij zich volledig richten op zijn optredens, maar ook op de media. Op dit moment doet hij het allemaal samen met twee compagnons, die een stuk minder van de media houden. Zij kiezen er dan ook bewust voor om meer op de achtergrond te blijven. Uiteraard helpen ze elkaar wel overal mee. Hierdoor is Rob Kemps oftewel Snollebollekes ook boven de rivieren erg bekend geworden.

Je bent op dit moment vast erg nieuwsgierig wie Rob Kemps allemaal helpen tijdens zijn fantastische carrière. Twee van die toppers zijn Jurjen Gofers en Maurice Huismans. Zij zijn de twee geniale breinen achter het succes, de nummers van Snollebollekes. Zij bedenken namelijk de nummers, zingen ze in en produceren het. Zij zijn dan ook voor een groot deel verantwoordelijk voor de successen van Rob Kemps. Uiteraard heeft Rob Kemps zelf ook een grote bijdragen moeten leveren.

Naast het scoren van hits heeft Rob Kemps ook behoorlijk veel talent voor het winnen van prijzen. Hij doet uiteraard altijd zijn best, maar als hij mee doet met een televisieprogramma wint hij die ook nog eens heel erg vaak. In 2021 speelde hij namelijk mee in het quizprogramma De Slimste Mens, en hij won het programma ook nog eens. Na zijn deelname aan De Slimste Mens was Rob Kemps nog niet klaar. Hij deed namelijk ook mee aan het programma Weet Ik Veel. Ook dit programma wist Rob te winnen. Hierna mocht hij de presentatie van Ik Hou Van Holland overnemen van Linda de Mol. Uiteraard heeft het vermogen van Rob Kemps hierdoor een geweldige boost gekregen, maar wat is het vermogen van Rob Kemps precies? Dat lees je hieronder, maar voordat we gaan kijken naar het vermogen van Rob Kemps, gaan we eerst kijken naar zijn salaris.

Het salaris van Rob Kemps

Voordat we kunnen zeggen wat het vermogen is van Rob Kemps, moeten we eerst weten wat hij ongeveer per maand binnenkrijgt. Doordat het salaris van Rob Kemps erg verschillend is aangezien hij afhankelijk is van het aantal optredens kunnen we er wel vanuit gaan dat ze tijdens carnaval makkelijk twee ton verdienen. Dat is een mooie bedrag om binnen één week twee ton te verdienen.

Buiten carnaval wordt er namelijk ook gewoon gewerkt, dus dan hoeft Rob Kemps zich ook geen zorgen te maken over zijn financiën. Rob Kemps heeft het op dit moment erg goed voor elkaar. Helemaal aangezien hij steeds vaker op televisie te zien is. Dat tikt namelijk ook lekker aan zoals we allemaal wel weten.

Waar heeft Rob Kemps zijn vermogen aan verdiend?

Voordat we echt gaan kijken naar het vermogen van Rob Kemps is het belangrijk om te kijken welke inkomstenbronnen Rob Kemps allemaal heeft. We hebben ze hierboven al beantwoord, maar we behandelen ze hier nog een keer zodat we goed in beeld hebben hoe Rob Kemps zijn vermogen bij elkaar heeft verdiend. Als we kijken naar de inkomstenbronnen van Rob Kemps zien we er twee.

Rob Kemps heeft namelijk twee inkomstenbronnen, namelijk televisie en muziek/optredens. Wat hij precies krijgt voor zijn televisie optredens is op dit moment nog onbekend, maar we kunnen er wel vanuit gaan dat dit een leuk bedrag is. We kunnen Rob Kemps namelijk wel een bekende Nederlander noemen. Doordat Rob Kemps een bekende Nederlander is verdient hij altijd leuk aan zulke klussen.

Het vermogen van Rob Kemps

Nu komt de grote vraag waar je voor bent gekomen, wat is het vermogen van Rob Kemps? Wat het vermogen van Rob Kemps precies is, is op dit moment niet bekend aangezien dat afhankelijk is van verschillende factoren. Eén ding wat wel zeker is, is dat we ons geen zorgen hoeven te maken over Rob Kemps. Als we kijken naar zijn inkomsten met carnaval heeft hij erg  op dit moment erg goed.

Naast zijn optredens tijdens carnaval is hij ook regelmatig ook te bewonderen op de nationale televisie waar hij ook een goed salaris voor krijgt. Als we kijken wat een optreden van Rob Kemps gemiddeld kost, moeten we rekening houden met minimaal 7.000 euro. Ook hier verdiend Rob Kemps dus goed mee. Desondanks blijft het vermogen van Rob Kemps op dit moment nog onbekend. We schatten dat het vermogen van Rob Kemps uit een paar ton bestaat aangezien hij met carnaval al minimaal 30 optredens doet, en daar komen zijn andere optredens en werkzaamheden nog bij.

Blijf op de hoogte!

Ontvang eens per tijd de laatste tips en adviezen in overzichtelijke e-mails. Gratis in te schrijven en gemakkelijk af te melden!